• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מישהו קרא את The Homecoming Saga?

אתמול בשיטוט משפחתי במרכז ירושלים הגענו לחנות ספרים ודיסקים יד שנייה שנקראת הגלריה לספרות. שם מצאתי חדרון קטן שדחסו לתוכו את כל ספרי הפנטזיה שלהם משנות השמונים והתשעים. לפחות חמישים ספרי רומח הדרקון וממלכות נשכחות וגם קצת סטיבן קינג ואפילו ג׳ורג׳ מרטין. (כמובן הכל באנגלית).
בכל אופן, שם נתקלתי בספר עם כריכת פנטזיה די טיפוסית, וכשהסתכלתי על הכריכה הופתעתי לגלות שהסופר הינו אורסון סקוט קארד, אותו אני כמובן מכיר מ"המשחק של אנדר". על הספר היה כתוב שהוא השלישי בסדרה שנקראת The homecoming Saga, שנכתבה בתחילת הניינטיז, כלומר כמה שנים אחרי אנדר הראשון.
חיפוש בגוגל גילה לי, כי הסדרה מבוססת בחלקה על ספר המורמונים, מה שלא מפתיע, כי הבן אדם היה מורמוני קיצוני לאללה.
לא מצאתי שם את הספר הראשון בסדרה, אז לא קניתי, אבל זה גרם לי לחשוב קצת:
מישהו כאן, אולי מחברי הפורום היותר מבוגרים ממני קרא, או יודע מהי The homecoming Saga? האם מישהו כאן נתקל בעוד עבודות של קארד חוץ מסרדות אנדר השונות?
והאם למישהו יש את הספר הראשון?

עריכה אחרונה:
קראתי ארבעה ספרים מתוך החמישה (והם עדיין למטה במחסן). חוץ מזה שיש בספר השלישי סצנת סקס שמאוד הפתיעה אותי מתי שקראתי את הספרים (די מזמן) אני לא זוכר אותם לטובה או לרעה - הם די בנאליים לדעתי.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה