• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מיניאטורה, ועל הדרך דיון על Hero Forge

זו מיניאטורה של מכשף שעיצבתי והדפסתי כבר מזמן ב- Hero Forge, אבל רק היום באה ההשראה לצבוע אותה.
1783541754803.webp1783525288335.webp1783525408019.webp

ואם כבר פתחתי את הנושא (תרתי משמע), מה דעתכם על האתר? אני השתמשתי בו הרבה בשנה האחרונה, ומניסיוני הוא מאוד חביב ואינטואיטיבי. יש בו כמות פסיכית של אפשרויות עריכה ותוספות, ועוד לא גירדתי את קצה היכולות שלו.

עריכה אחרונה:
הירופורג' מצוין ואני משתמש בו הרבה, אם כי בשנתיים האחרונות טיפה הפסקתי.
חד משמעית הדבר הכי טוב שעשיתי הוא לתמוך בקיקסטארטר שלהם למיניאטורות צבעוניות ברמה שנתנה לי pro חינם לנצח, וזה שימושי ביותר.

הבעיה שלי איתו, והסיבה שהפסקתי להשתמש בו בשנתיים האחרונות, היא כי הם הכניסו את הface customizer שהוא פשוט... מסובך לי מדי. מצטער. אני מתגעגע להבעות הבסיסיות שהיו לפניו. והבסיסיות החדשות פשוט לא טובות לדעתי. בכללי, אני חושב שכמות התוכן נהיית קצת... גדולה מדי. וזה פוגע לטעמי ביצירה. הכי כיף ליצור משהו תחת מגבלות - זה למה אתגרי הכתיבה הצליחו כל כך.

עדיין אני יוצר כל דמות שלי בהירופורג', הוא בהחלט עוזר לי לדמיין דמוית. הנה כמה מהיצירות האהובות עלי:

ג'ק, הדמות הראשונה שלי אי פעם. דם דרקון נינג'ה
1783531181162.webp
נואל, נול לוחם זירה ממשחק הפורום דמעות האלים
1783531242403.webp

רזיאל, דווה רבננט שמתעל את כוחותיהם של חייו הקודמים
1783531399340.webp

קאס ויקאל, ממשחק הפורום כתר רקוב
1783531486855.webp
הוא דרש טיפה יותר משחק עם התוכנה, ויש לו 3 ידיים (שתיים מהן חופפות) בשביל ליצור את האפקט של הגרזן הכפול.

פליקס, דמות ממשחק עולמות פראיים בעולם של "הבאר", כפי שהוא היה בתחילת ובסוף הקמפיין.
1783531681682.webp1783531701918.webp

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה