• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מימון המון חדש להרחבה של draw steel

מימון ההמון כולל שבעה מוצרים חדשים, חלקם ספרים של ממש והיתר הרחבות קטנות יותר.
הספר הראשון הוא Encounters, שמכיל עשרות היתקלויות חדשות עם מפות ומידע נוסף שניתן לשלב בכל הרפתקה.
הספר השני הוא Crack the Sun, מערכה אפית ראשונה לשיטה.

בנוסף יש עוד חמישה מוצרים, הרחבה עם מקצוע חדש, עוד הרחבה עם ארבעה גזעים חדשים ולבסוף שלוש הרפתקאות רגילות.
מימון ההמון גייס כבר קרוב ל-2 מיליון דולר, די מרשים ביחס למימון שלדעתי אין לו איזה מוצר סופר אטרקטיבי, אלא בעיקר עוד תוכן לשיטה - שזה אומר שדי הרבה כנראה משחקים אותה בפועל.

האזנתי לווידאו שלו על הקמפיין.
לא אהבתי את המסגור של "הקמפיין הזה יקבע אם יש למשחק עתיד", אבל אני לגמרי יכול להבין למה מי שרכש את הספר יתמוך גם הפעם.

זו לא מערכת light prep ורוב מי שתמך בה אוהב את הסגנון של קולוויל, אז לקבל ספר שלם של encounters מקל מאוד, אבל בעיניי מוקד המשיכה הוא הגרסה שלהם לAdventure Path הרשמי הראשון- מניח שזה משהו שרוב קהל היעד רגיל להריץ (אני מקטלג את רוב ההרפתקאות הארוכות של 5e כך). למעשה, זה אולי יעודד יותר אנשים לנסות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
חזרה