• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מימון ההמון של Deathbringer עלה היום!

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
מימון ההמון של Deathbringer עלה היום!
אחד ממשחקי התפקידים ששחקנים הכי ציפו לו השנה (2026) מהמנחה והיוטיובר הידוע Professor Dungeon Master.

סיכום קצר על סמך דף התמיכה (נעשה בAI):

Deathbringer​

Deathbringer הוא משחק תפקידים של פנטזיה אפלה בסגנון OSR, שנבנה להיות מהיר, אכזרי וקטלני. הוא תואם באופן מלא לShadowdark ולרוב משחקי הOSR, אך מוסיף חוקים משלו שמגבירים את תחושת הסכנה וההישרדות.

עיקרי השיטה​

⚔️ חוקים פשוטים ומהירים – מגלגלים d20, מוסיפים את ערך התכונה ומנסים לעבור את דרגת הקושי.
☠️ קרבות קטלניים – כל קרב מסוכן, והמוות הוא חלק בלתי נפרד מהמשחק.
🩸 למוות יש מחיר – דמויות יכולות לצבור צלקות, לאבד איברים ולשרוד בקושי. לאחר מספר פעמים שבהן "רימו את המוות", הסוף הוא בלתי נמנע.
🎲 Death Dice – מנגנון ייחודי המאפשר לשנות את הגורל, אך המשאב מוגבל ונגמר.
🗺️ תמיכה ב־Ultimate Dungeon Terrain – חוקים לקרבות על מפת שלושה אזורים, ללא צורך ברשת משבצות.
🌍 עולם מערכה אפל – אימפריה מתפוררת, מפלצות רבות ואווירה של סוף העולם.
📚 ספר מלא למנחה – כולל מפלצות, נבלים, כלים לבניית הרפתקאות והנחיה.
🔄 תואם Shadowdark ו־OSR – ניתן לשלב בקלות בקמפיינים קיימים.

למי המשחק מתאים?​

• חובבי Shadowdark, Old School Essentials ו־OSR.
  • שחקנים שאוהבים קרבות מהירים עם סיכון אמיתי.
  • קבוצות שמעדיפות הישרדות, אווירה אפלה והשלכות משמעותיות על פני גיבורים בלתי מנוצחים.

במה הוא שונה מ־Shadowdark?​

אם Shadowdark הוא משחק של חקר מבוכים מסוכן אך מאוזן יחסית, Deathbringer לוקח את אותה הפשטות ומקצין אותה: הקרבות קטלניים יותר, למוות יש השלכות מכניות, והתחושה הכללית היא של עולם אכזרי שבו כל הרפתקה עלולה להיות האחרונה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה