• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחשבות על יצירת גלובוס של Darksun - שאלה

סתם רעיון שחלף לי בראש -
נניח ואני רוצה ליצור גלובוס קטן של עולם השמש השחורה/חמה קודרת לדוגמה, איך אני טכנית יכול לעשות את זה?
כלומר איך לקחת מפות, לשמור על פרופורציה ודיוק יחסי? הרי זה לא סתם להדפיס ולהדביק בגלל עקמומיות כדור הארץ, למישהו יש כיוון או רעיון?

תודה, מסתבר שעוד אנשים חשבו על זה, להכין עם דיוק זה אפשרי אבל לא פשוט ויש כל מיני תוכנות עזר.
רוב העולם של אתאס בכלל לא ממופה, אבל בדרך מצאתי אתר נחמד שמתאר את העולם ואת "החלקים המוכרים/ממופים".

מה עם הדרקון?
כרגיל, אין לי זמן - את רוב האנרגיה שלי אני משקיע בקמפיין Curse of Strahd, משחק ברמה גבוהה מאד שאני מציב לעצמי מבחינת איכות התוכן, פרופים, מוסיקה, סביבה ואימרסיה - אז כל זה די שואב ממני הכל :)
מקווה לחזור אליו (הדרקון) כשיתאפשר, יהיו לי כמה אתגרים איתו כי הצורה שלו מעט השתנתה אחרי הצביעה והוא לא עומד יציב, הדרך היחידה לפתור את זה היא לעשות התאמות בבסיס שאני צריך להנדס לו.

העיר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה