• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים מחפש מנחה למשחק הנשגבים באינטנט

הדמות של הזמן אושרה, האסטור צריך לתקן את הדמות שלו לפי מה שהגיבו לו.
אצלך חסר לי רק את המכניקה והסבר של מה הוא הספיק לעשות ביינתים (חוץ מלחפש את האביסאל בטח הוא עשה עוד כמה דברים).

שיניתי פגם אופי, ואני הולך לשנות טיפה את הצ'ארמים שלי, אני אשנה את ניסוח המניע מ-
להכתיב את המוזיקה לבריאה
ל- להביא לבריאה עידן חדש
זה מספיק נשגב לא? מה עוד צריך לשנות? (אני לא אשנה לפי כול הערה שמישהו נצן לי....)

אני לא מורח שום דבר, אמרתי לכם מזמן שיהיו לי 2 מחנות שבוע אחרי שבוע (שמאחד מהם חזרתי שלשום).
כרגע לפי הבנתי יהיו 2 משחקים- הזמן ואני מתחילים משחק בנפרד.
תדברו אתה וiegolas , תקבעו איך הדמויות שלכם נפגשו ואני מוכן להתחיל (אם תעבירו אלי את המסנג'ר/איסיקיו שלכם)

המסנג'ר שלי רשום בפרופיל שלי
דון גובלאונה:
אני יכול להפגש בערך בכל מקום בקונפדרציה, כל עוד הוא מערבי לgreat forks.
אני חושב אירוע הפגישה הכי טוב לשני סולארים הוא קרב, שבו הם זוהרים. אני מציע איזה אביסאל נודד וכמה רוחות קרב בתור האויבים, ואתה, אני, וכמה שדים מהמעגל הראשון בתור הפרוטגוניסטים. מה דעתך?
עידן:
למה שלא נעשה את זה בפורום?

זה תלוי במה עשית לאחר ההשתגבות.
הרעיון שלי הוא שנדדת עם שיירה/להקה בין נקסוס לgreat forks בצד הלא נכון של הנהר [ליד ארצות הצללים הענקיות(דרום)] שם גם אני מסתובב לי להנאתי וצד אביסאלים חסרי ישע. אביסאל לא חסר ישע וחבורת רוחות תוקפות את השיירה שלך, אתה נלחם, אני מצטרף ביחד עם 5 blood apes. כולנו זוהרים ונלחמים לקצב המוזיקה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה