• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קנייה / מכירה מחפש לקנות תפזורת מיניאטורות

היי, אחרי שנה של roll20, אני והקבוצה שלי מתחילים להיפגש פנים אל פנים. החלטנו שאנחנו רוצים לשחק עם מיניאטורות, ובעוד שאוכל לקנות באיביי או באמזון, אשמח לקנות הרבה ביד שניה ולא להתעסק בבחירת מיניאטורות ספציפיות, אני לא מכיר עסקים שמוכרים דברים כאלה (ושולחים לישראל), אז אני פונה לפה.

(הכי הייתי שמח לקנות שק של תפזורת מיניאטורות, אבל אם דברים כאלה אינם קיימים, אני מחפש בעיקר מיניאטורות של ננסים, אאוטסיידרים ודמוי אדם, מאחר ואלו הגזעים שנמצאים בקמפיין, ולמרות שהתקציב שלי די קטן, אני מנסה לשכנע את הקבוצה שלי לקנות גם, ויש לי אין בעיה להגדיל אותו קצת.)

אם באמת לא תמצא מישהו שיזרוק עליך שק של מיניאטורות (והסיכוי לא גדול, כי בדרך כלל מי שמחזיק מיניאטורות יודע את שווין, ואוסף גדול של מיניאטורות יעלה די הרבה, בין אם חדש ובין אם יד שניה) דווקא באיביי (ובטח גם בעליאקספרס, אבל שם לא בדקתי) יכולות להיות מציאות לא רעות.

אם תחפש miniatures lot או dungeons dragons lot או עם bulk במקום lot, יש תוצאות שנראות לא רעות אם מסתכלים על מחיר לעומת מה שאתה מקבל. הנה כמה דוגמאות שקפצו לי לעין:

על לא מעט מהפריטים יש גם משלוח חינם. כנראה שרובם אם לא כולם הם עודפי ייצור מהמפעלים שמייצרים את המשחקים שלנו בסין, זיהיתי כמה מיניאטורות ממשחקים שיש לי. טוב לכולם בסופו של דבר...

דרך מצויינת להתחיל אוסף מיניאטורות בלי לקרוע את הכיס היא לקנות משחק לוח של מבוכים ודרקונים כגון "Wrath of Ashardalon" שמכרתי לא מזמן, שמגיע עם סט מכובד מאד של מיניאטורות של מפלצות וגיבורים.
אלו לא המיניאטורות הכי מושקעות בשוק, אבל הן אחלה למשחק מו"ד.

1664522147870.webp

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה