• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחפש חוות דעת (ללא ספויילרים) לגבי סרט האודיסיאה

שלום לכולם.
קראתי לא מעט על ההתלהבות מהסרט, אך בעיקר משיטת הצילום והאפקטים.

אשמח לשמוע חוות דעת (בלי ספויילרים!). לא ממש אכפת לי עד כמה הסרט נאמן למקור, אלא בעיקר האם הסרט כיפי לצפייה? אפקטים טובים יכולים להיות כייפים, אך לא מחזיקים סרט (לפחות לא בשבילי).

הבנתי שהוא אורך כ 3 שעות זה לאו דווקא רע אם זה איכותי, אך אם לא...

שאלה נוספת:
האם יתאים לילדים? בן 10? (קורא כתוביות לא רע, ומבין אנגלית בסיסית).

תודה לכל העונים!

סרט מוצלח, הבעייה העיקרית שלו היא שבכל זאת מדובר באודיסיאה, ולמרות ששלוש שעות זה הרבה, קשה לדחוף את כל הסיפור המדהים הזה לסרט, ולכן בעיני הוא היה עובד הרבה יותר טוב כסדרה של עשרה פרקים.
עם זאת עדיין מדובר בסרט סוחף, יפה, וגם מורכב מבחינת דמויות ותמות.
הסרט די נאמן למקור, אבל לוקח קצת חופש, במיוחד באווירה שמרגישה הרבה יותר ריאליסטית ופחות אגדתית (משחקי הכס סטייל).
הסרט לא מתאים בעיני לילדים מתחת לגיל 12-13, בעיקר בגלל האלימות שבו (זה לא טרנטינו, כן? אבל זה גם לא לילד בן 10).

סרט נהדר לדעתי. היו כמה קטעים קטנים שהייתי משנה, אבל בסופו של דבר הוא פשוט סרט מצוין. לנולאן יש משהו להגיד, והוא יודע להעביר אותו היטב.
בהחלט יעבור מעל לראש לילד בן 10, אבל בכנות אני לא חושב שזו כזו בעיה. אני הייתי נהנה ממנו בגיל 10, אם כי בטח הייתי חושב שהוא ארוך מדי.
כן אגיד שהאורך שלו מובן ולא מורגש כ"כ. הסרט זורם מאוד, ולא הייתה נקודה במהלך הסרט שבה שאלתי את עצמי "כמה זמן עוד נשאר?", דבר שקרה לי בהרבה סרטים אחרים.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה