• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מחפשת מפלצות לגירסה שניה

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
A

Anonymous

Guest
אני מחפשת מפלצות לגירסה השניה
לא חזקות במיוחד...מתאימות לשחקנים ברמות ראשונות...
אני אשמח לקבל כתובות לאתרים טובים שיש להם מה להציע בנושא (בעברית ובאנגלית)
גם מפלצות מקוריות שאתם המצאתם יתקבלו בברכה!!!

בקיצור...אני אשמח לקבל הכל!

שה"מית בחיפושים....

אתה תמיד יכול לסדר לשחקנים שלך חית פרא(הכוונה לחיית פרא כמו בעולם שלנו
, לא גירסה ענקית או ננסית או עיוות אחר שלה) כמו דוב, חזיר-פרא, אייל מיוחם,
עורב(הדברים האלה באמת תוקפים אנשים), עטלף ועוד.
מפלצת מהדרגה הראשונה תהיה ככל הנראה איזה סוג של גובלינואיד- יצור נמוך קומה, בעל עור בגוונים משתנים של קיא(מחום צואה עד ירוק נזלת), טפרים ארוכים, תנועות מהירות(היי, הוא נמוך. זה אמור להוסיף כמה בונוסים לזריזות שלו). בדרך כלל, ניתן למצוא מחנה שלהם בקרחת יער או מסביב למערה. ניבים ארוכים וחומים שבולטים מתוך השפה התחתונה. הם חמושים בדרך כלל באלות.(למרות שניתן לחמש אותם בפטישים[גנבו אותם מהמפחה המקומית] או בפיגיונות[הם נמוכים מדי מכדי להשתמש בחרבות. חוץ מזה, להב הפיגיון יהיה בטח מאבן])
אם היצורים האלה יודעים שפה אנושית, המבטא שלהם ישמע כאילו הם מגהקים את המילים כדרך אנשים שיכורים. אם לא, אני מניח שהשחקנים שלך לא רוצים ללמוד שפה שנייה. לוחם מיומן יכול לחסל את השבט ההוא(כמה מאות) בשניות אבל הם יהוו אתגר לחבורה מתחילה(תיאורטית, הגובלינואידים הללו עוסקים בלחימה מאז ילדותם בעוד החבורה שלך החלה רק עתה לרכוש כישורי לחימה).
אם ברצונך לקבל מאיתנו מפלצות, אולי תבהירי את תנאי-הרקע לקמפיין שלך ונוכל להציע לך מפלצות מתאימות. המין שהצעתי יתאים לתנאי יער והר אבל יהיה חסר אונים בערבה או במדבר.
בקיצור, מפלצות מדרגה ראשונה משמעו שמדובר במפלצות נפוצות מאד. הדבר אינו אומר שיש לזלזל בערכן או לראות בהם בשר תותחים.

מה הטעם בחיפוש מפלצות?
הרי צריך שיהיה היגיון מאחורי החברה שנתקלים בהם, וחיפוש כזה של מפלצות לא יעזור לך.
תחשוב\י על המערכה, על ההגיון שעומד מאחוריה ועל מה שמניע את הדמויות, ומול זה תציב\י ישויות שיתנו אופי ופלפל למערכה, בלי קשר לדרגת הדמות.

וואו... המון זמן לא נגעתי בחומר למו"ד(מ)... נראה לי שהדבר היחיד שחיפשתי ברשת בשלושת השנים האחרונות שאיכשהו מתקשר לזה הוא שיטה להמרה מAD&D לHERO, אבל בואי ננסה לשלוף משהו...

בזמנו, האתר לחפש בו חומר על AD&D היה הדף של הטרול הכחול - נסי את דף המפלצות שלו. מצאתי גם כמה אצל מנגול.

באופן כללי - AD&D מהדורה שניה היא שיטה די מתה, ונראה לי שכדאי לך לעבור למהדורה השלישית (או פשוט לשיטה יותר טובה שלא כוללת את האותיות D&D ;-))

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה