• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מוצרים חדשים ל Star Wars Saga Edition

לו"ז המוצרים עד אוגוסט 2008 הוכרז, וכולל מבחר נאה של תוספים לשיטה המעולה הזו :) ד"א, כנראה שכל ספרי ההרחבה גם מרובעים.
(לא יודע אם היה שווה לחכות חצי שנה, אבל לפחות הם הגיעו בסוף)

דצמבר 2007 - Starships of the Galaxy
ספר החלליות השלם למלחמת הכוכבים, כולל גם חוקי קרב חלל מתקדמים, תוכניות סיפון לחלל מהחלליות (מגניב ללא ספק), וכמובן טונות של חלליות.
35 דולר, 160 עמודים.
starwars_article_starshipsgalaxy_pic1_en.gif

ינואר 2008 - STAR WARS GALAXY TILES
תוואי שטח למשחקי מלחמת הכוכבים שלך, הסט הראשון. מיועד למי שמשתמש גם במיניאטורות במשחק שלו.
13 דולר.

מרץ 2008 - FORCE UNLEASHED CAMPAIGN GUIDE
ספר מערכה למלחמת הכוכבים, מתאר את התקופה בין שלישיית הסרטים הראשוני (1-3) לשלישייה השנייה (4-6). הקיסר מחה את השיירים האחרונים של הרפובליקה, ויידר צד את הג'די ששרדו, אחד אחרי השני, רק מעטים נמלטים.
אבל בנתיים, גיבורים חדשים מתגלים, נאבקים כנגד העריצות של האימפריה, מניחים את היסודות למרד. ספר מערכה זה מתאר תקופה זו, ותואם למשחק המחשב וכיו"ב באותו שם. הוא כולל מידע רקע, אפשרויות חדשות לשחקנים, כוחות כוח חדשים, יריבים מוכנים למנחה וכמובן רעיונות להרפתקאות ומערכות.
40 דולר, 224 עמודים.

אפריל 2008 - IMPERIAL OUTPOSTS: GALAXY TILES
עוד סט של תוואי שטח
13 דולר.

מאי 2008 - THREATS OF THE GALAXY
דב"שים מוכנים למשחקים, יצורים ודרואידים למערכת מלחמת הכוכבים שלך. ספר הרחבה זה מציג אוסף מגוון של תושבי הגלקסיה, באף מקום אחר לא תמצאו קבוצה המכילה כל-כך הרבה רוע ותככים! הכי דומה למגדיר מפלצות נראה לי שאפשר למצוא במלחמת הכוכבים :)
35 דולר, 160 עמודים.

יוני 2008 - STAR WARS GAME MASTER SCREEN
המסך למנחה... דאה... 4 פאנלים
13 דולר.

אוגוסט 2008 - KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC CAMPAIGN GUIDE
אין ממש תיאור, אבל לא צריך תיאור לספר המערכה של KOTOR :)
40 דולר (ולכן כנראה 224 עמודים).

ועכשיו חוות דעת,
קודם-כל, מגניב - יש כאן איזה 7 מוצרים חדשים למשחק, שזה בהחלט תמיכה נאה, ומכשפי החוף כמעט תמיד עומדים בלו"ז שלהם, אז זה לא תלוי באוויר.
מעניין לראות שכל המוצרים הם או עזרים למשחק (מסך למנחה, משבצות) או ספרי הרחבה למנחה (בעיקר). אני לא רואה כאן אף ספר קראנצ'י לשחקנים, שזה מעניין - ומעורר את השאלה האם המצב יהיה דומה גם במו"ד 4. הרי התפיסה הגלקטית אומרת שספרים לשחקנים תמיד עדיף, כי הם מוכרים יותר... מצד שני, גם אין הרפתקאות ובמו"ד 4 כבר יש שלוש הרפתקאות מתוכננות רק לארבעת החודשים הראשונים, אז כנראה שאי אפשר להסיק מאחד לשני.

ולבסוף, הספר שאותי אישית מעניין ושכנראה ארכוש זה Force Unleased - תקופה מגניבה, ולמען האמת ספר החוקים הבסיסי קצת דל, אז גם ספר מערכה, וגם ספר הרחבה, עונה לי לצרכים בול. (בתנאי שאני אסיים את משחק ה SW הנוכחי באיזשהוא שלב..)

אכן מגניב ביותר. הספר על החלליות נראה לי הצלחה בטוחה.

ושאלה, יש ספרי מלחמת הכוכבים בעיברית? כי אני ממש רוצה לשחק בשיטה הזאת אבל הידע שלי באנגלית הוא די מוגבל..

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה