• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים חדשות הכרוז מוצרים חדשים לאקזלטד (לונארים!)

הזאב הלבן הוציאו את הקטלוג שלהם לשליש הראשון של 2007, והנה מה שמגיע לאקזלטד:

ינואר
White & Black Treatise - הספר השני בסדרת הקסם של אקזלטד, הספר עוסק בלחשים, הן של סולארים והן של אביסלים. כמובן שגם שאר הנשגבים ימצאו כאן לחשים. הספר מעוצב בצורה ייחודית, כך שניתן לפתוח אותו מכל צד, ולמעשה נותן את ההרגשה שמדובר בשני ספרים נפרדים.
160 עמודים, 25 דולר.

מרץ
Compass of Celestial Directions 2: The Wyld - ספר הגיאוגרפיה השמיימית השני סוקר את הפראא. אין פרטים נוספים כרגע אך אני מניח שהוא יהיה דומה לראשון (כולל תיאור גיאוגרפי, מפלצות וכיו"ב)
25 דולר, כנראה 160 עמודים.

אפריל
Lunars - ספר זה המאפשר לכם לשחק לונארים ולשלב אותם טוב יותר כיריבים במערכה שלכם, יצא לאור באפריל ויהיה דומה בסיגנון שלו לספר של הדרגון-בלדד. אני מאוד מקווה שהם עשו עבודה יותר טובה מהמהדורה הראשונה (לא שזה קשה).
32 דולר, 240 (?) עמודים.

הוריי, לונארים!

לא יכול לחכות להניח את ידי על הספר הזה. וגם על ספר הלחשים, והספר של ארצות הבוזזים אם כבר אנחנו מדברים..

נקווה שהם ישחררו sneak peaks או שיעלו ביקורות לרשת מתישהו בקרוב

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה