• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - מו"ד 4, 4/4

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
muzar אמר/ה:
גם של מי ששחקן ספסל? ולמה?
כי כול שחקן אחראי על הרקע שלו ואם מישהו רוצה או לא רוצה שזה יתפרסם זה אחריות שלו. רוצה לפרסם את שלך? אף אחד לא יעצור בעדך.

עריכה: אותו הדבר לדסטריקס, בא לכם לפרסם את הרקע? תפרסמו בעצמכם.

muzar אמר/ה:
גם של מי ששחקן ספסל? ולמה?

הסברתי כבר למה לא של כל מי שמשחק.
האמת שלא חשבתי על עניין שחקני הספסל. מבחינתי כל שחקן ספסל יכול לפרסם, כי אני מניח שאם משהו ישתבש ושחקן ספסל יכנס זה כבר יהיה בשלב מאוחר שבו גילו את כל הרקע.

אני חושב שהחוקים הם "תיצור דמות לא מוזרה", "תיצור דמות שיש סיבה למה ביקשו ממנה לצאת למשימה" ו"תיצור דמות שיש *לה* סיבה לצאת למשימה". עם סיד (לא חושף הכל, רק החלק השטחי ביותר) - אין לי פיצול אישיות\אמנזיה\התקפים פסיכוטיים, אז הוא עובר בחלק הזה. הוא משך את תשומת הלב של הממלכה בקרב מול הנביא, אז הם מכירים אותו ויודעים שהוא יכול להועיל. והוא לא רוצה לעמוד מהצד ולהסתכל על אנארק מחריב את הבית שלו אלא רוצה לפעול ולהיות אקטיבי - וככה הוא עובר את הקטגוריה השלישית. זה העיקר של הדמות שלי, כל השאר כתבתי משהו שאני אהנה לשחק ולא משהו שיעזור לי להתקבל.

muzar אמר/ה:
כן, אם שחקן שמשחק יוכל לשים בספוילר/לשלוח למי שרוצה בה״פ זה יהיה נחמד
dragons אמר/ה:
אני התכוונתי פרסום הרקע של השחקנים שכן משחקים, בספוילר או בה"פ, כדי ללמוד איך לעשות רקע טוב יותר למשחקים שעתידים לבוא (המשחק אחרי אנאראק :D )

כל שחקן יכול לפרסם כמה שהוא רוצה, וכל שחקן אחראי לדמות שלו. זה הכל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה