• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? יולי 2026

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא BadBug
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חצות הרגע עבר ואנחנו ביולי, מה שאומר שזמן הגשת האירועים לדרקוניקון הסתיים,
אבל זה גם אומר שדרקוניקון מתקרב!

אז מה תשחקו/תנחו החודש?
פרוייקטים הקשורים לתחביב?
אולי הגשתם משחק לדרקוניקון ובא לכם לכתוב עליו?
שתפו אותנו!

לצערי קמפיין קריאתו של קת'ולהו בתחילת מלחמת העולם השניה התקשה להתרומם, וקלטתי שאני מעבר למחצית השבתון שלי ולא התקדמתי מספיק עם שום דבר יצירתי, אז נאלצתי לוותר על להריץ אותו.

לעומת זאת, אחד מהתרחישים שהרצתי ב"סוף שבוע עם חברים טובים" הצליח לא רע - דווקא הזה החדש לגמרי, "גשם בטקס הסיום" - ואני מתחיל לעבוד על להפוך אותו לבר-פרסום.

בנוסף, אני משחק דמות של גיטריסט פאנק קצת אידיוט ומלא בעצמו אבל חביב בהמשכון לקמפיין שנות השמונים. אנחנו בפסטיבל סרטי סטודנטים של מיסקטוניק, ומשהו מאד מוזר קורה שם.

לסיום, מחר אני משתתף במשחק נסיון לתרחיש שבו החוקרים מתראיינים לעבודה חדשה עבור חברה מוזרה בתקופת השפל הכלכלי של 2008.

שחקנית בלבד.

ר'נסיל (גנבת 8, מלסטרה) ביחד עם קל'ריס ונאר טיהרו את המתחם העליון של הכת אחרי קרב אימתני שבו איזה כהן מטורף ניסה לתעל את הדרקון הפנימי... והצליח איכשהו להפוך את עצמו לצבתן יורק קיטור. החבורה נחה קצת ועכשיו קל'ריס נחושה לחקור את המרתפים שורצי התנינים בתקווה למצוא דרך חבויה לתוך העיר ואולי קצת אוצרות. ר'נסיל חושבת שזה טירוף ומעדיפה דרך עוקפת עם סיכוי כלשהו להתגלות אבל שתביא ישירות לרובע המכשפות וכנראה תעקוף את התנינים ושאר סכנות שאורבות מתחת לעיר - אבל קל'ריס עקשנית כמו פרד. עכשיו צריך לראות אם נאר תהיה מוכנה לשתף עם זה פעולה או שנצטרך להפרד ממנה ולהסתדר בעצמנו - ואז לקבוע את המפגש הבא. אני רוצה להגיע לסוף הקמפיין הזה אבל קשה לא לשים לב שיש לא מעט מתחים ודם רע בין דמויות השחקן.

ברין (סיירת 5 + דרואידית 2, מו"ד 5.5) וחבריה התגברו על השותפים של איש הזאב - סייר ננס שעשה שם רע למקצוע, איזה וורלוק שמכר את נשמתו למרשעות המתועבות או לדרקון הירוק שמאחוריהן (כן, מסתבר שיש דרקון, אם כי משום מה הוא איבד את יכולת התעופה) וגמד ארטיפיסר שממש ממש עיצבן את ברין - שהחטיפה לו סטירה במהלך החקירה והיתה קרובה ללשסף לו את הגרון אלא שלאנסטלה הקוסמת היתה רק עוד שאלה אחת אחרונה והוא ניצל את הזמן הזה להפעיל את תוכנית הבריחה שלו. הצלחנו בסוף להלחם בו ולהרוג אותו אבל זה היה יכול להיות פשוט יותר. ידענו שהוא מתכנן בריחה פשוט לא ידענו כמה שאלות יש לנו לפני שיפעיל את התוכנית. אחרי זה ברין הלכה לטהר את עצמה בזמן שאנסטלה הקריבה את הוורלוק לאלה שלה. ברין לא תומכת בקורבנות אדם אבל מי שצדים חדי קרן... היא פשוט לא הלכה הצידה לעשות משהו אחר. אחרי זה דיברנו עם הדרואידים הם יהיו מוכנים לעזור לנו לנסות להחזיר את אחות של אד שהמרשעת החביאה במישור אחר אם נצטרך - בתנאי שנעזור להם אחר כך להוריד את הדרקון מתוכניותיו לתקוף את העמק. ברין מתנדנדת בין מחשבות על שריון חדש ונוצץ לחלק הזהיר יותר שאומר שאולי עדיף יהיה להיות דיפלומטיים, בכל זאת זה דרקון ויש לה ילדה שמחכה לה בבית... גם היינו צריכים לטהר שניים מהשיקויים שמצאנו במאורה. לכהן לקח קצת זמן ובמקדש לא היו מקומות ישיבה אז ברין מצאה ארגז, הפכה את עצמה לחתול והתיישבה בפנים. בשביל מה יש ווילד-שייפ... אחר כך קנינו סירות משוטים ושטנו צפונה לכיוון ממלכת חרטמאי. נראה שיש שם הרבה מעקבים קסומים. התחמקנו מהם. ישנו בפונדק מחוץ לעיר הראשית. אנסטלה ניסתה להמר, ברין זיהתה מישהו מנסה לרמות ושלחה מסר לאנסטלה שנתנה נאום על משחק הוגן. זה היה עלול להגמר לא טוב אבל ברין הפכה לפנתר כדי להפחיד את המהמרים ואד השתמשה בלחש פחד להפחיד את מי שברין לא הפחידה ונמנענו מקרב שיהרוס את הפונדק. אנחנו הרפתקנים אחראים. החלטנו שהעיר הגדולה לא לרוחנו ועכשיו אנחנו בדרך לעיירת כורים שבה אנחנו צפויים לפגוש דמות של שחקנית חדשה וממנה נוכל להגיע למרשעת שחטפה את אחות של אד. תוך כדי יהיו גם כל מני חגים סביב היום הארוך בשנה שאוטוטו מגיע...

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה