• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה מושפרץ מהרמקולים שלך?

פלאפי אמר/ה:
הייתי בשוק כששמעתי על להקה אחת כזאת שקיימת (הראשונה ששמעתי עליה היה alestorm). זה שיש עוד לא מצדיק את קיום הנישה הזאת...
ואגב, פייראט מטאל אני מניח זה לא ממש שונה מוויקינג מטאל, בקטע שיכולות להיות שתי להקות שמז'אנרים שונים שקוראות לעצמן ככה (טוריסאס לעומת אמון אמרת', לדוגמא). ומכיוון שאנחנו מכירים גם את רוב זומבי, השאלה הנשאלת היא איפה הנינג'ה מטאל? למרבה הצער, גם לזה מצאתי תשובה בגוגל. בקיצור, אני חושב שאפשר לחוקק חוק אינטרנט שמקביל לחוק 34, שיאמר משהו בסגנון "לכל דבר שאפשר למצוא, יש ז'אנר מטאל".
לא נראה לי,מטאל שמדבר על שמלות?(הכנס התייחסות בבקשה שקשורה לגאאל)
Reckless Tide - Kleemahendeabte

פלאפי אמר/ה:
הייתי בשוק כששמעתי על להקה אחת כזאת שקיימת (הראשונה ששמעתי עליה היה alestorm). זה שיש עוד לא מצדיק את קיום הנישה הזאת...
ואגב, פייראט מטאל אני מניח זה לא ממש שונה מוויקינג מטאל, בקטע שיכולות להיות שתי להקות שמז'אנרים שונים שקוראות לעצמן ככה (טוריסאס לעומת אמון אמרת', לדוגמא). ומכיוון שאנחנו מכירים גם את רוב זומבי, השאלה הנשאלת היא איפה הנינג'ה מטאל? למרבה הצער, גם לזה מצאתי תשובה בגוגל. בקיצור, אני חושב שאפשר לחוקק חוק אינטרנט שמקביל לחוק 34, שיאמר משהו בסגנון "לכל דבר שאפשר למצוא, יש ז'אנר מטאל".

נינג'ה? לא.
סמוראי? כן D:

פנטום אמר/ה:
קצת ישראלי לא הרג אף אחד
שלום חנוך - אהבת נעורי
אתה צודק בהחלט, אבל במינון גבוה זה יכול לזרוק אותך למקומות שאתה לא תרצה להיות בהם.

לדעתי, המוזיקה הישראלית ככלל היא צעירה יותר, ורק חלק קטן ממנה הוא באמת טוב ומפורסם וראוי לשמיעה. זה ככה גם במוזיקה בכל העולם, אבל שם המיעוט מכיל מספר רב הרבה יותר של להקות וזמרים ואנשים בכלל.

לדוגמה,
Iron Maiden - Fear Of The Dark,
אבל הגרסה החיה. בחיי, הזמר הזה הוא אחד מהמכוערים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה