• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה מושפרץ מהרמקולים שלך?

שלום וואנג. :)

מק - אני ממליץ לא סתם לקחת שירים אקראיים ולהקשיב להם אלא להבין למה אתה מקשיב. הקאברים של דרים הם לא משהו רוב הזמן. להברי הוא לא דיקינסון.
ויוניה היה מגניב.

Centurion - Razor Blade

1.
Shaman אמר/ה:
Dragonforce - Through the Fire and Flames

לכל אוהבי הרוק כבד/מטאל שאוהבים גם משחקי וידאו - היכנסו לrM5lMHbq9j8[/MEDIA]]כאן,ואם אהבתם גם לZxnho1yTjRo[/MEDIA]]כאן.
אני לא לוקח אחריות אם העמוד הקרוב בעץ יתמלא בהודעות כגון "אגדי!","ג'ק בלאק שולט","למה אין לי PS3/XBOX360" וכו'.
old news, man

2. גם הקאברים שדרים עושים לעצמם לא משהו, תאמת. בהופעת טריביוט לWhen Dream and Day Unite להברי עשה את התפקידים הווקאליים, ומאוד לא משהו אני חייב לציין.

3. יוניה לא היה סונטה ארקטיקה! הוא סבבה בלי קשר, אבל זה לא הסונטה שלי.

4. אתם לא הבנתם? זו המזימה של וונג להגיב קצת כל כמה חודשים כדי שאני לא אוכל לעבור את מונה ההודעות שלו. אך היום הזה יבוא, אל תדאגו. הוא עוד יבוא מוהאהאהא

Dream Theater - A Change Of Seasons

אראמיס אמר/ה:
אני מאזין כרגע להקלטה רצופה וחיה של כול הוודסטוק. :orccooldark:
הקלטה באורך של 3 ימים?

מטאל שדומה למטאל אחר!
לא מפתיע בהתחשב בכך שרוב הלהקות שם שייכות למספר סגנונות די דומים, שהם מספיק מוגבלים כדי שכולם יישמעו כמו כולם בסופו של דבר.
והנה ההצעה שלי לדברים שנשמעים אותו הדבר:
Hammers Of Misfortune - The Locust Years 00:01 - 00:19
Dream Theater - Stream Of Consciousness 00:37-00:56
וכמו כן יש איזה שיר של Ferium שמתחיל גם ככה.

הייתי בשוק כששמעתי על להקה אחת כזאת שקיימת (הראשונה ששמעתי עליה היה alestorm). זה שיש עוד לא מצדיק את קיום הנישה הזאת...
ואגב, פייראט מטאל אני מניח זה לא ממש שונה מוויקינג מטאל, בקטע שיכולות להיות שתי להקות שמז'אנרים שונים שקוראות לעצמן ככה (טוריסאס לעומת אמון אמרת', לדוגמא). ומכיוון שאנחנו מכירים גם את רוב זומבי, השאלה הנשאלת היא איפה הנינג'ה מטאל? למרבה הצער, גם לזה מצאתי תשובה בגוגל. בקיצור, אני חושב שאפשר לחוקק חוק אינטרנט שמקביל לחוק 34, שיאמר משהו בסגנון "לכל דבר שאפשר למצוא, יש ז'אנר מטאל".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה