• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה מושפרץ מהרמקולים שלך?

Forever - Stratovarius
זהירות:
השיר היננו עם מלודיה רגשית וחזקה מאוד.
התופעות הבאות יכולות לקרות:
להתרגש ולבכות.
להרהר על החיים.
להתגעגע לילדות שלך.(אם הילדות שלך נהרסה,אז לחשוב איך הייתה פעם)
להעריץ את סטרטוריוס או סטרוריוס לא יודע איך אומרים את שם הלהקה.
להוכיח שמוזיקאי מטאל הם מוכשרים (שלדעתי כבר הוכח)
וכן אין שום דיסטורשן.

קודם כל, זה סטראטובאריוס, זה קרוי על שם יצרן כינורות מפורסם. בהתחלה חשבתי שזה שם לא רע ללהקת פאוור מטאל קיטשית כזאת, אבל אז שמעתי את הלהקה עצמה. אני חושב שזה היה השלב המכריע בגמילה שלי מלהקות כאלה.

נ"ב, לגבי השיר עצמו - לא, הוא לא מוכיח שיש ללהקה הזאת כשרון. סתם ערימת קיטש בסולמות באנאליים עם ליווי כלי מיתר שגרתי לגמרי. הזמר אפילו לא כזה שוס.
כשרון בז'אנר הזה זה symphony x.

פלאפי אמר/ה:
קודם כל, זה סטראטובאריוס, זה קרוי על שם יצרן כינורות מפורסם. בהתחלה חשבתי שזה שם לא רע ללהקת פאוור מטאל קיטשית כזאת, אבל אז שמעתי את הלהקה עצמה. אני חושב שזה היה השלב המכריע בגמילה שלי מלהקות כאלה.

נ"ב, לגבי השיר עצמו - לא, הוא לא מוכיח שיש ללהקה הזאת כשרון. סתם ערימת קיטש בסולמות באנאליים עם ליווי כלי מיתר שגרתי לגמרי. הזמר אפילו לא כזה שוס.
כשרון בז'אנר הזה זה symphony x.
למרות שאני לא מסכים איתך על סטראטובאריוס, אני מסכים לחלוטין על סימפוני אקס.

אני מסכים עם פלאפי חלקית. על רקע מה שיש כיום, סטראטובאריוס הם אכן סוג של להקת פאוור מטאל בנאלית בע"מ, והשיר שקישרת אליו נשמע כמו אלפיים שירים אחרים בערך. מה שכן, הם יחסית ישנים - הם קמו ב-84, האלבום הראשון שלהם מ-89, והאלבום הספציפי שממנו נלקח השיר הנ"ל הוא מ-96 - מה שאומר לפני Sonata Arctica, Rhapsody, Dark Moor, HammerFall ושאר להקות. למעשה, להקת הפאוור האירופאי היחידה שאני יכול לחשוב עליה שהם באו אחריה היא Helloween, והם די ממציאי הז'אנר (אם אתה לא מחשיב דברים כמו Iron Maiden ו-Black Sabbath בתקופת דיו לפאוור מטאל, כמובן, אפילו שהם מאוד קרובים לשם). ככה שעל אף שכרגע הם נשמעים בנאליים, הרי שבתכלס הם היו בין הלהקות המוקדמות של הז'אנר הזה. הם עזרו ליצור את הקלישאות יותר משניצלו אותן. (עובדה משעשעת היא שטוני קאקו, הסולן של סונטה ארקטיקה, החליט שהוא צריך לעשות פאוור מטאל אחרי שהקשיב לאלבום של סטראטובראריוס.)

אשר אליי,
Abstrakt Algebra - Stigmata

להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי :)

פלאפי אמר/ה:
להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי :)
למי אתה מתכוון שאתה אומר מיקי.
ושתיים אני לא שומע הרבה פאואר מטאל, ואני פשוט אוהב את השיר

פלאפי אמר/ה:
מה שאומר שSOAD הם אחד הלהקות הפחות בנליות שקימות.

Mek31 אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
אין קשר. אבל לדעתי SOAD הם להקה מאוד לא באנאלית.

Meshuggah - Sane

פלאפי אמר/ה:
Mek31 אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
אין קשר. אבל לדעתי SOAD הם להקה מאוד לא באנאלית.

Meshuggah - Sane

אתה מקשיב לאחד הלהקות האהובות עליי :wink:

Meshuggah - Shed

Giant Squid - Revolution in the Water
metridium.jpg

הזוי ומגניב למדי :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה