למרות שאני לא מסכים איתך על סטראטובאריוס, אני מסכים לחלוטין על סימפוני אקס.פלאפי אמר/ה:קודם כל, זה סטראטובאריוס, זה קרוי על שם יצרן כינורות מפורסם. בהתחלה חשבתי שזה שם לא רע ללהקת פאוור מטאל קיטשית כזאת, אבל אז שמעתי את הלהקה עצמה. אני חושב שזה היה השלב המכריע בגמילה שלי מלהקות כאלה.
נ"ב, לגבי השיר עצמו - לא, הוא לא מוכיח שיש ללהקה הזאת כשרון. סתם ערימת קיטש בסולמות באנאליים עם ליווי כלי מיתר שגרתי לגמרי. הזמר אפילו לא כזה שוס.
כשרון בז'אנר הזה זה symphony x.
למי אתה מתכוון שאתה אומר מיקי.פלאפי אמר/ה:להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי![]()
מה שאומר שSOAD הם אחד הלהקות הפחות בנליות שקימות.פלאפי אמר/ה:להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי![]()
אין קשר. אבל לדעתי SOAD הם להקה מאוד לא באנאלית.Mek31 אמר/ה:מה שאומר שSOAD הם אחד הלהקות הפחות בנליות שקימות.פלאפי אמר/ה:להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי![]()
פלאפי אמר/ה:אין קשר. אבל לדעתי SOAD הם להקה מאוד לא באנאלית.Mek31 אמר/ה:מה שאומר שSOAD הם אחד הלהקות הפחות בנליות שקימות.פלאפי אמר/ה:להיות באנאלי זה לא רק להישמע דומה לדברים אחרים. זה גם לא להפגין יצירתיות במוזיקה שאתה עושה. יש גם אמנים שיש להם סאונד משלהם, אבל הם עדיין יהיו באנאליים כי המוזיקה שהם עושים לא מחדשת ולא מתרוממת מעל הבסיס של הז'אנר שלהם. אני חושב שחלק מהענין של לזהות באנאליות קשורה גם לידע בתיאוריה מוזיקלית, שלך אין כל כך, מיקי![]()
Meshuggah - Sane
על מה אתה מדבר? סרט ענק.warforgad אמר/ה:חרא סרט...
linkin park - numb.