• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מהדורה 2 לסטארפיינדר

פאיזו הכריזו זה עתה על המהדורה השניה של סטארפיינדר, וגם שחררו ערכת פלייטסט ראשונה.

המהדורה החדשה תהיה תואמת, לפחות במידה רבה, לגרסה המחודשת של פאת'פיינדר 2.

קראו את ההכרזה כאן.
למי שלא מכיר את המהדורה הראשונה – יש סקירה.

מה-מה-מה?
איזה כיף (שכל הזמן עמדתי בפיתוי לקנות את המהדורה הראשונה :P)

ת'כלס, זה שיכנע אותי לגמרי לדלג על Pathfinder 2E Remaster, כי בכנות יש לי את פאת'פיינדר פראי ועוד די והותר שיטות פנטזיה. אבל סטארפיינדר 2E אני מגיע!

אני כמעט בטוח שזה ניסיון להימנע מחלק מהתגובות שהם קיבלו אחרי ההכרזה על המהדורה המחודשת של פאת' 2 (שהייתה כמה חודשים אחרי הכרזה על מכירות בעקבות הסיפור של המכשפים עם הOGL).
כלומר עוד כמה ימים (18/8) אמורה להתחיל ההזמנה המוקדמת של המהדורה Starfinder Enhanced רענון מהדורה לסטארפיינדר והם יודעים שעוד חצי שנה הם יתחילו לשחרר פלייטסט לסטארפיינדר 2.

הו, וואו.
כבר כתבתי הרבה שאני מת על הלור והכתיבה של סטארפיינדר, אבל מתעב את המכאניקה.
אם הם מצליחים לתקן את זה זה יהיה מדהים.
דווקא את המכאניקה של סטארפיינדר 1 אני הכי מחבב מבין כל המשחקים עם המותג של מו"ד+פאת'פיינדר 1+פאת'פיינדר 2. היא גם עושה מרוצללים טוב יותר ממרוצללים (בטח dragonian dragonian יידע לומר יותר).

אבל מצד שני, זה כן רעיון טוב להאחיד את השיטה של שני המותגים של פאיזו כך שאפשר לערבב ביניהם, ובסך הכל התיקונים של Pathfindet Remastered מוצאים חן בעיני כולם.

אני כמעט בטוח שזה ניסיון להימנע מחלק מהתגובות שהם קיבלו אחרי ההכרזה על המהדורה המחודשת של פאת' 2 (שהייתה כמה חודשים אחרי הכרזה על מכירות בעקבות הסיפור של המכשפים עם הOGL).
כלומר עוד כמה ימים (18/8) אמורה להתחיל ההזמנה המוקדמת של המהדורה Starfinder Enhanced רענון מהדורה לסטארפיינדר והם יודעים שעוד חצי שנה הם יתחילו לשחרר פלייטסט לסטארפיינדר 2.
נקודה טובה מאוד.

אישית קשה לי להתחבר למכאניקה של ק20 במשחקים שאינם משחקי פנטזיה. יצא לי לשחק בסטארפיינדר ואפילו יש לי חלק מהספרים בעותק דיגיטלי, אבל אני לא מתחבר לזה.
פאת׳פיינדר 2 היא בעיני שיטה עם בסיס יותר גנרי ולכן יותר בקלות אתחבר למשחק מדע בדיוני על בסיס זה (לדעתי)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה