אני משער שאני בין הבודדים בישראל שקרא ושיחק ב Blue Planet, עולם מד"ב מגניב שמדבר על מושבה אבודה של האנושות בעולם אוקיינוס - שבה גם יש בעלי-חיים מוערים, דולפינים ולוויתנים לזכרוני.
העולם הוא מגניב ביותר, אבל השיטה תמיד הייתה מסורבלת... כעת השיטה חוזרת במהדורה חדשה, שמבטיחה מצד אחד לפשט את השיטה אבל גם להעשיר אותה. לפחות לפי הדמות נדמה שרשימת המיומנויות האינסופית שאני זוכר מהמהדורה הקודמת נעלמה, שזה כבר טוב. הקיקסטרטר בקישור:
www.kickstarter.com
ויש גם התחלה מהירה די מפורטת כאן: Blue Planet: Recontact Quickstart - Gallant Knight Games | DriveThruRPG.com
למי שרוצה לקרוא יותר, פרסמו ראיון עם היוצרים ב-Enworld - Blue Planet: Recontact: An Interview With Jeff Barber (Biohazard Games) And Alan Bahr (Gallant Knight Games)
העולם הוא מגניב ביותר, אבל השיטה תמיד הייתה מסורבלת... כעת השיטה חוזרת במהדורה חדשה, שמבטיחה מצד אחד לפשט את השיטה אבל גם להעשיר אותה. לפחות לפי הדמות נדמה שרשימת המיומנויות האינסופית שאני זוכר מהמהדורה הקודמת נעלמה, שזה כבר טוב. הקיקסטרטר בקישור:
Blue Planet: Recontact
A new and updated edition of the classic science fiction roleplaying game set on the wild, frontier waterworld of Poseidon.
למי שרוצה לקרוא יותר, פרסמו ראיון עם היוצרים ב-Enworld - Blue Planet: Recontact: An Interview With Jeff Barber (Biohazard Games) And Alan Bahr (Gallant Knight Games)