• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מבקש לערוך סקר דחוף בעניין אורחים

דה''ם, אודין לא הספים, די.

אנחנו אולי הספמנו שלושה הודעות, אבל אף אחד לא העיר על זה.. לפחות לא לי. ולאחר שבוע בפורום נראה לי שהחבר'ה הרציניים[גארל, דה''ם,ת'ור], והמגיבים, לא המשיכו להספים...

אז העניין של האורחים לא יצא אל האור?

סול, יש עוד הרבה חברה רציניים (אם כי לא אכפת לי, מאוד יפה מצידך לכלול אותי ברשימה :mrgreen: ).
אני הגבתי במשך שנתיים רצוף מאוד (12 ומשהו הודעות ביום) ואז עברתי לישיבה- מה שאומר פנימייה. מאז אני מגיב ביום שלישי קצת, ואולי גם ביום שישי קצת. בחופש חזרתי לפעילות מלאה, אבל אני מתחיל ללמוד ביום ראשון.

אורחים הם הדם החדש של הפורום.
זה כמו להגיד שבו נזרוק את כל התינוקות היאורה, כי הם רק בוכים כל היום, צריך להאכיל אותם ואז לנקות להם החרא מהטוסיק.

וכולנו פעם היינו עסוקים בלבכות ולחרבן כל היום, ורק אז גדלנו.

יש משתמשים שכבר מגיעים עם נסיון מפורומים אחרים, אז אין להם "תקופת לימוד", אבל רוב המשתמשים הם לא כאלה. המטרה של לכתוב בתור אורחים היא לתת לאנשים פתח לכתוב בקלות, בלי המחסום של הרשמה.

ובאמת שזה לא ספאם, זה פשוט אנשים חדשים בתחביב.
כמו בכל דבר, יש עקומת לימוד.

אני עדיין זוכר את ההודעות הראשונות שלי [במשתמש הראשון]. סילקתם אותי בלי אפשרות לחזור אפילו. שיהיה, אז הייתה תקופה אחרת. תודו שגם אתם משנים את הדעות שלכם.

נו טוב, רק שתמנו מישהו לסנן את הזבל.

דה''מ: כשאני אומר רציניים אני מתכוון לאלו שמגיבים הרבה ופעילים בפורום... כך למשל את גדעון אורבך לדוגמה, הוא היה הכי רציני בעולם אבל הוא כבר לא עונה לי להודעות פרטיות ולא נראה לי שהוא נכנס לפורום כבר הרבה זמן...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה