Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אני רואה שגם רוב ספרי ההרחבה בהנחה של 30 אחוזים, גם די שווה.
מאידך רוב הספרים הם ללא משלוח חינם, אז צריך להוסיף 24 דולר ואולי גם מסים.
אז שלושת הספרים יחדיו כבר מגיע ל-450₪.
לא זול (ואפשר בהרבה פחות לקנות את פאת׳פיינדר פראי )
בייחוד שאני זוכר שעוד לפני שנתיים-שלוש הייתה הנחה די קבועה של 30-40 אחוז על הספרים ולעתים קרובות משלוח חינם.
אני מבין למה ביטלו את ההנחה, זה הרבה יותר בריא לתחביב ולחנויות, אבל בגלל רף המסים זה מקפיץ את המחירים לישראל.
הבעיה עם המכירות המיוחדות של הליגה החופשית זה מחירי השילוח - מה שאומר שלרוב עדיף לחכות לספרים במשלוח חינם באמזון, אם כי לא כל הספרים שלהם זמינים באמזון.
הארנק שלך מודה לי
(בתור מי שכבר בשתי הזדמנויות הוסיף מוצרים במבצע לעגלת הקניות ואז בדק את מחירי המשלוח וביטל)
חלק מהמוצרים של אמזון נכללים במבצע של משלוח חינם בקנייה מעל 50 דולר. המבצע הזה לרוב לא מצטרף עם מבצעים אחרים. (לדוגמה עכשיו הספרים הבסיסים של מו"ד 24 נמכרים ב40 דולר במקום 50, כך שאין עליהם שילוח חינם)
לפעמים שווה להמתין להפסקה של מבצע מסוים בתקווה שהמוצר יהיה חלק במבצע שילוח חינם.
בנוסף, מעל 75 דולר אמאזון מוסיפים למחיר שלהם גם דמי יבוא (17 אחוז). אם כי למיטב הבנתי הסכום אמור לגדול בתחילת השנה הקרובה