• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה:מי אמר אני ולא קיבל? [המשחק נגמר, ניצחון למאפיה]

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא T_N_J
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
שאדו, יש משהו במה שאתה אומר, לא הייתי כל כך עם הראש במשחק. לגבי הטיעונים שלך ללמה דג "נקי"-הממ...הוא לא היה פה מסיבות כאלו ואחרות ולכן היה שחקן רפאים, הוא לא עשה שום דבר רע בזה שהצביע לדה"מ עם טיעון קופי פייסט ממני לפתע פתאום, הוא הגן על דה"מ (הודעה שלישית אאל"ט בעמוד ארבע). לגבי ההיעדרות אין הרבה מה להגיד. לגבי הטיעון "קופי פייסט" ממני, טוב- אני מן הסתם חושב שזה היה טיעון טוב, או שלא הייתי הולך איתו. מה שכן, הוא לא ממש העלה הרבה טיעונים במשחק ולכן זה קצת מוזר שחלק נכבד מהפעולות שלו במשחק זה להצביע ללא נימוק. הוא רוכב לא רע על טיעונים של אחרים בלי להוסיף כלום ולכן אי אפשר ממש להגיד שהוא שחקן רפאים רק כי הוא לא היה פה. דבר שני, הטיעון של "הגנה" על דה"מ נראה כמו היאחזות בקש. אני לא ממש רואה איפה הוא הגן עליו. כל מה שהוא אמר זה "בוא לא נשחט אותו במיידי, שיסביר את עצמו קודם". לא הגנה מי יודע מה. אולי פספסתי משהו או התסכלתי על ההודעה הלא נכונה במקרה, אבל זה שזו ההגנה שאתה מוצא לעצמך בטח שלא יגרום לי לחשוד שאתה לא מאפיה. לגבי הטיעונים על עדידס ועידנש- טוב, לא היינו מגיעים למצב הזה בכלל אם הם היו משתתפים יותר ותורמים למשחק. עדידס ועידנש שמרו על נפח פעילות נמוך לכל אורך המשחק, למרות שעידנש היה פה יותר מעדידס. האמת שאני מעדיף להצביע לאחד מהם ולא לך, כי אתה משתתף עכשיו מה שיעזור לנו לתפוס אותך אם אתה מאפיה, אבל באמת שקשה לי להכריע ביניהם לצד זה או אחר ואתה עדיין חשוד מספר אחד שלי.

אז זה שזה נראה קצת חשוד שהוא לא הביא טיעונים בעצמו ורק רכב על טיעונים של אחרים, למרות שבאותה נשימה גם הודת [איך כותבים את זה...? you confessed] שהוא לא רכב על הלינץ נגד דה"מ בתחילת המשחק [וזה למרות שהמון תקפו את דה"מ באותו הזמן ואם הוא היה מצטרף זה לא היה חשוד וזה גם היה עוזר לו], יותר חזק מכל הטיעונים שהבאתי על עדידס [שאגב, כן רכב על הטיעונים נגד דה"מ, ורכב גם על טיעונים של אחרים ולא טען בפני עצמו], שאגב, שבאמת כל הכבוד שענית על ההגנות שלי על עצמי, אבל עדיין לא הגבת עליהם?

ועוד דבר, ההגנה-לא-הגנה, זה כי גם מי שאין עליו חשדות בכלל הוא לא נקי, מעצם הסיכוי של שניים ל[תשע?] שהוא מאפיונר.
מה שנשאר, זה לבטל את החשדות שכן יש עליו [במידה שיש], וזה ההגנה המקסימלית שאפשר לתת למישהו שאתה לא יודע את התפקיד שלו, וזה בדיוק מה שדג עשה.

תיקון 2:
מההודעה הראשונה, [וזה למרות שהמון תקפו את דה"מ באותו הזמן ואם הוא היה מצטרף זה לא היה חשוד וזה גם היה עוזר לו אם הוא היה מאפיה]

אני לא מאמין שלא קרה שום דבר...

לילה יורד על העיירה. בתים רבים נטושים ללא איש שיפסיק את החריקות והטריקות הצורמות בכל פעם שהרוח מניעה את הדלתות.
האם נחרץ גורל של העיירה?

הלילה הגיע. בעלי תפקידים ליליים - הודעות פרטיות!

לצערי, כן... הייתי שמח לתת לכם אותה קודם, אבל עכשיו, כשכבר הגיע הדדליין, הגיע הלילה והתחילו התייעצויות בהודעות פרטיות...

אני מתנצל אם זה גרע לך מההנאה מהמשחק.

טוב חבר'ה, כמו שאתם בטח מבינים, המאפיה הולכת עכשיו להרוג בן עיר ולנצח. מאפיונרים, עוד לא לחשוף את עצמכם! אני רוצה לעשות פלאף סיום משחק.

בום!
יריית רובה מהדהדת בלילה החמים. האביב הגיע, ואיתו - הרציחה הסודית האחרונה של המאפיה בעיירה.
דודניו של "הממזר" התחזקו מיום ליום ביחס לשאר תושבי העיירה. סיכויי החשיפה שלהם עלו, אבל בתוצאות קוביה משובחות, הם חמקו מתחת לבדיקות זיהוי המניע של אזרחי העיירה, והגיעו סוף סוף לרגע המיוחל הזה.
הוא נעל כל דלת, סגר כל פרצה, ישב עם סכין הקצבים שלו לאור הנר, נאבק לא להרדם - אבל לא היה לו סיכוי.
הם פרצו את הדלת ללא גינוני נימוסין או נסיונות הסתתרות, אוחזים כל אחד בשוטגאן בנאלי 3+, ועוד לפני ששרקליך הספיק לקום מהכסא, הוא חוסל.
שני השורדים האחרונים פרצו מבתיהם ורצו אל כיכר העיר בבהלה - רק כדי לגלות שהשלט העתיק, "עיירה איטלקית קלאסית", שהתנוסס בגאון על גבי התורן במשך עשרות שנים, שוכב מנופץ על הרצפה.
במקומו, שלט ניאון צעקני מהבהב מראש התורן:
"עיירת הנופש ע"ש פפינו מורטי"

לאחר יותר משלושה חודשים של חקירות, האשמות, לינצ'ים ורציחות, משחק המאפיה נגמר!

המאפיה ניצחה, בהנחייתם של ODDin, דג, וShadow123.

ברכותי למנצחים. למפסידים - אל דאגה. עוד יגיע יומכם :P

קודם כל, FLAWLESS VICTORY. :)

בקצרה, מה שהרג את העיירה הייתה חוסר פעילות. לקראת סוף היום האחרון, מתוך שלושה אנשים שהגיבו שניים היו מאפיונרים. צפוי שהעיירה תפסיד.
שרקליך, אני לא ממש מבין למה לא הצבעת למישהו בכל זאת. לא להצביע היה הפסד ברור. (אנחנו מילא ידענו שאין רופא, ככה שממש לא היה לנו מה לדאוג.)
כמובן, לשחק מאפיה בלי החלפות זה קצת טריקי, כי זה מאפשר לאנשים לשקוע, לא להגיב, ושום דבר לא קורה. ככה אני לא עשיתי כלום ביום השני (לא לגמרי באשמתי, אבל עדיין בעיה למשחק, אפילו שלי אישית בתור מאפיונר זה יחסית הועיל), ככה עידנש נעלם לגמרי ביום השני, ועדי גם לקראת הסוף. זה מאוד מאוד פוגע בעירה, כי אין על בסיס מה לדבר. ואת התוצאות אנחנו רואים.
כן, היו קצת החלפות, אבל לא היו מספיק אנשים כדי ליישם חוקים יותר נוקשים.
T_N_J - עשית עבודה טובה בסה"כ. אין תלונות.

לאוהבי מאפיה ולאלה שאין להם בעיה עם אנגלית, אני יכ שול להמליץ לעבור לאתר mafiascum - לפחות מהסיבה הפשוטה שיש שם הרבה אנשים שמוכנים להחליף למשחקים רצים, ואנשים עם הרבה יותר נסיון ויכולת משחק מלי.

כן, לא הספקתי להצביע בסוף. האמת שתכננתי להצביע אבל במקום זה חליתי ונרדמתי. הייתי מצביע לשאדו, אגב, ושוב לא עליתי עלייך. תכל'ס הייתי עדיין אמור לצאת יומיות בשלב הזה אבל התחלתי לצאת חמשושים במקום וזה קצת מבאס. אנשים לא הגיבו אז המשחק נתקע, הייתי אמור לסיים אותו לפני חודש כבר ולא להתקל בבעייה הזאת. טנג', תודה שהרצת, מצטער שהרסתי את הסוף.

אם הוא היה מצביע לי, אני הייתי מצביע לעדי ולדעתי גם אתה אודין, ככה זה היה נגמר מהר יותר ובלי הסיכון שאתה תשאר עוד יום, כי לא היו אפשרויות טובות לפרטנר שלי חוץ ממך.

אגב, שרקליך, אני רק חייב להגיד בכנות שעדי באמת התנהג כמו מאפיונר.
גם דג, כן, אבל עדי יותר.

כמו שאמרתי. אודין היה מאפיונר ואף אחד לא היה בכיוון אפילו של לעלות על זה (היו חשדות מועטים, אבל שום דבר קונקרטי)
מתחילים להבין למה התכוונתי כשהצטרפתי? :P

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה