Schrecklich
פונדקאי ותיק
שאדו, יש משהו במה שאתה אומר, לא הייתי כל כך עם הראש במשחק. לגבי הטיעונים שלך ללמה דג "נקי"-הממ...הוא לא היה פה מסיבות כאלו ואחרות ולכן היה שחקן רפאים, הוא לא עשה שום דבר רע בזה שהצביע לדה"מ עם טיעון קופי פייסט ממני לפתע פתאום, הוא הגן על דה"מ (הודעה שלישית אאל"ט בעמוד ארבע). לגבי ההיעדרות אין הרבה מה להגיד. לגבי הטיעון "קופי פייסט" ממני, טוב- אני מן הסתם חושב שזה היה טיעון טוב, או שלא הייתי הולך איתו. מה שכן, הוא לא ממש העלה הרבה טיעונים במשחק ולכן זה קצת מוזר שחלק נכבד מהפעולות שלו במשחק זה להצביע ללא נימוק. הוא רוכב לא רע על טיעונים של אחרים בלי להוסיף כלום ולכן אי אפשר ממש להגיד שהוא שחקן רפאים רק כי הוא לא היה פה. דבר שני, הטיעון של "הגנה" על דה"מ נראה כמו היאחזות בקש. אני לא ממש רואה איפה הוא הגן עליו. כל מה שהוא אמר זה "בוא לא נשחט אותו במיידי, שיסביר את עצמו קודם". לא הגנה מי יודע מה. אולי פספסתי משהו או התסכלתי על ההודעה הלא נכונה במקרה, אבל זה שזו ההגנה שאתה מוצא לעצמך בטח שלא יגרום לי לחשוד שאתה לא מאפיה. לגבי הטיעונים על עדידס ועידנש- טוב, לא היינו מגיעים למצב הזה בכלל אם הם היו משתתפים יותר ותורמים למשחק. עדידס ועידנש שמרו על נפח פעילות נמוך לכל אורך המשחק, למרות שעידנש היה פה יותר מעדידס. האמת שאני מעדיף להצביע לאחד מהם ולא לך, כי אתה משתתף עכשיו מה שיעזור לנו לתפוס אותך אם אתה מאפיה, אבל באמת שקשה לי להכריע ביניהם לצד זה או אחר ואתה עדיין חשוד מספר אחד שלי.