• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לב-פגיון (Daggerheart) - חדשות מ Gencon

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Hugh
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא יודע אם כדאי לפצל את זה מהעץ אבל בהקשר למשחק - הם פרסמו בג'נקון הרבה עדכונים חדשים ושיתופי פעולה.
אפשר לקרוא את החדשות כאן, או לראות את הסרטון מג'נקון כאן

• לפחות לפי מה שהם אומרים המשחק נמכר כל כך טוב (וחצי מליון דמויות נבנו ב Demiplane), שכל הדפסה שהם עשו נחטפה. לראיה הם אפילו מכרו ספרים לבד (ללא הערכה) מהמחסנים שלהם במחיר מוזל ועכשיו הם יצאו בפרוייקט קיקסטארטר חדש שמוכר "חבילות מקצוע" - ערכת קלפים עם כל מה שצריך לשחק מקצוע X.
    אני לא יודע לומר בדיוק מה הסיפור כאן ואני לא חושב שאני הייתי אי פעם קונה חבילת מקצוע בודד כזו אבל נראה שיש לכך דרישה והם יגלו דרך הקיקסטארטר עד כמה. לדעתי,יכול להיות שהם מבינים שהעלויות של הערכה הבסיסית גבוהות מדי עכשיו והם מנסים לייצר אלטרנטיבות רווחיות יותר.
  • Alchemy ו- Fantasy Ground מצטרפים לרשימת ה-VTT המאושרים למשחק.
  • הם הוציאו מסמך עזר חדש : Homebrew Kit שנועד לסייע לאנשים לבנות חומר משלהם למשחק.
  • תהיה עונה שנייה למשחק של Age of Umbra. מה שעדיין משאיר סימן שאלה גדול לגבי השיטה בקמפיין המרכזי של קריטיקל רול.
  • מסגרת קמפיין חדשה לז'אנר רומנטזיה מבוסס על Tusk Love - אני לא באמת מכיר את החומר של קריטיקל רול, לפי מה שקראתי מדובר באיזה ספר רומנטי סליזי שאחת הדמויות נהגה לקרוא ?
  • צמד מלחינות משחררות נעימת נושא רשמית של השיטה, שתהיה פתוחה לשימוש גם עובר יוצרי צד ג' ביצירות שלהם.
  • שיתופי פעולה ליצירת קוביות (Dispel Dice, Botch Dice, Misty Mountain Gaming), אופציות למינאטורות (Hero Forge), ספר אמנות (Insight Editions), וערוצי משחקים מצולמים (Dungeons and Daddies, Legends of Avantris, Bonus Action).
  • קית' בייקר וג'ן אליס (!) יצרו עולם משלהם ללב-פגיון.
  • וכמובן כריס פרקינס וג'רמי קרופורד נותנים טיזינג לעבודה על סטינג מלא שאמור להיות שטני במיוחד ומסגרת מערכה חדשה / הרפתקה אייקונית שאמורה להיות המקבילה לדבריהם לקללתו של סטרהד. מערכה אייקונית.
אם אתם בעניין או לא, אם הם יהיו מכה בכנף של מו"ד או לא, חייבים להודות שהם בהחלט הפעילו מבערים.
ועוד משהו שתכלס אותי פשוט די הימם בקטע סוריאליסטי, לראות את הסרטון הזה של טוד קנרק מראיין את ג'רמי וכריס שהיו הבוסים שלו ב WOTC, אבל הפעם במסגרת של לב-פגיון זה די מדהים.

עריכה: עדיין לא הכריזו באיזו שיטה ישחקו בקמפיין 4 של קריטיקל רול - אבל כן הכריזו שמאט לא ינחה אותה אלא בראנן לי מוליגן והאמת שיותר ויותר קשה לי להאמין שהם ישארו עם מו"ד לקמפיין הזה.

עריכה אחרונה:
אבל כן הכריזו שמאט לא ינחה אותה אלא בראנן לי מוליגן והאמת שיותר ויותר קשה לי להאמין שהם ישארו עם מו"ד לקמפיין הזה.
באמת?
דווקא העובדה שזה ברנאן אומרת שהסיכוי למו"ד הרבה יותר גבוה. הבנאדם מת על מו"ד.

בעיני יש סיכוי לא מבוטל למו"ד 5. כי מצד אחד זו לא השיטה "שלהם" אבל מצד שני זו השיטה שהם ממש ממש שיווקו עד לא מזמן, והם בטח לא רוצים לעשות פנייה חדה מדי לקהל הנוסעים במושב האחורי.
להחליף מנחה זו כבר פנייה של 30° ולהחליף גם שיטה בו זמנית עלול להפוך לפנייה של 90° ולהבריח צופים שפתאום לא מזהים את הקמפיין המשוחק.

כן, אני מניח שאתם צודקים.
זה שהכריזו על עונה שנייה של Age of Umbra נותן להם לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, ישחקו בשתי השיטות.
עדיין באופן אישי אני חושב שלבנות שיטה חדשה ולפרסם אותה בכל דרך, לקחת אנשי מקצוע ממו"ד ואז לא לתת לה את הבמה המרכזית משדר מסר לא טוב.

להחליף את מאט בבראנן זה לא הלם מערכת גדול, הקהל של קריטיקל רול אוהב *מאוד* את המיני-קמפיינים שבראנן הריץ.
אני גם חושב שמו"ד היא לא חשובה במיוחד למשחק של קריטיקל רול (או לצופיה) - ממה שצפיתי לפחות, הדבר המשמעותי היחיד הוא להתלהב מגלגול קריטי, מה שכן די ברור שהשחקנים מרגישים יותר בנוח במו"ד שהם מכירים.
אם כבר הסימן שאלה הגדול יותר לדעתי, הוא מה שנרוביאן כתב בסוף - שלא יזהו את הקמפיין, כי זה לא בעולם של אקסנדריה ולא מתכתב עם הדמויות, המקומות והדב"שים משם.

והנה קיבלנו את התשובה: קמפיין 4 ממשיך עם D&D
אישית, מאכזב מאוד, אבל השמרנות ניצחה שוב.

עריכה: מה שכן, אני מעריך את העובדה שזה קמפיין בסגנון ווסט מארצ'ז עם קאסט מתחלף ונראה שהולך להיות מעניין.
אני רק מקווה שהם ישכילו להמשיך ולדחוף את לב-פגיון.

עריכה אחרונה:
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה