לא יודע אם כדאי לפצל את זה מהעץ אבל בהקשר למשחק - הם פרסמו בג'נקון הרבה עדכונים חדשים ושיתופי פעולה.
אפשר לקרוא את החדשות כאן, או לראות את הסרטון מג'נקון כאן
ועוד משהו שתכלס אותי פשוט די הימם בקטע סוריאליסטי, לראות את הסרטון הזה של טוד קנרק מראיין את ג'רמי וכריס שהיו הבוסים שלו ב WOTC, אבל הפעם במסגרת של לב-פגיון זה די מדהים.
עריכה: עדיין לא הכריזו באיזו שיטה ישחקו בקמפיין 4 של קריטיקל רול - אבל כן הכריזו שמאט לא ינחה אותה אלא בראנן לי מוליגן והאמת שיותר ויותר קשה לי להאמין שהם ישארו עם מו"ד לקמפיין הזה.
אפשר לקרוא את החדשות כאן, או לראות את הסרטון מג'נקון כאן
- לפחות לפי מה שהם אומרים המשחק נמכר כל כך טוב (וחצי מליון דמויות נבנו ב Demiplane), שכל הדפסה שהם עשו נחטפה. לראיה הם אפילו מכרו ספרים לבד (ללא הערכה) מהמחסנים שלהם במחיר מוזל ועכשיו הם יצאו בפרוייקט קיקסטארטר חדש שמוכר "חבילות מקצוע" - ערכת קלפים עם כל מה שצריך לשחק מקצוע X.
אני לא יודע לומר בדיוק מה הסיפור כאן ואני לא חושב שאני הייתי אי פעם קונה חבילת מקצוע בודד כזו אבל נראה שיש לכך דרישה והם יגלו דרך הקיקסטארטר עד כמה. לדעתי,יכול להיות שהם מבינים שהעלויות של הערכה הבסיסית גבוהות מדי עכשיו והם מנסים לייצר אלטרנטיבות רווחיות יותר. - Alchemy ו- Fantasy Ground מצטרפים לרשימת ה-VTT המאושרים למשחק.
- הם הוציאו מסמך עזר חדש : Homebrew Kit שנועד לסייע לאנשים לבנות חומר משלהם למשחק.
- תהיה עונה שנייה למשחק של Age of Umbra. מה שעדיין משאיר סימן שאלה גדול לגבי השיטה בקמפיין המרכזי של קריטיקל רול.
- מסגרת קמפיין חדשה לז'אנר רומנטזיה מבוסס על Tusk Love - אני לא באמת מכיר את החומר של קריטיקל רול, לפי מה שקראתי מדובר באיזה ספר רומנטי סליזי שאחת הדמויות נהגה לקרוא ?
- צמד מלחינות משחררות נעימת נושא רשמית של השיטה, שתהיה פתוחה לשימוש גם עובר יוצרי צד ג' ביצירות שלהם.
- שיתופי פעולה ליצירת קוביות (Dispel Dice, Botch Dice, Misty Mountain Gaming), אופציות למינאטורות (Hero Forge), ספר אמנות (Insight Editions), וערוצי משחקים מצולמים (Dungeons and Daddies, Legends of Avantris, Bonus Action).
- קית' בייקר וג'ן אליס (!) יצרו עולם משלהם ללב-פגיון.
- וכמובן כריס פרקינס וג'רמי קרופורד נותנים טיזינג לעבודה על סטינג מלא שאמור להיות שטני במיוחד ומסגרת מערכה חדשה / הרפתקה אייקונית שאמורה להיות המקבילה לדבריהם לקללתו של סטרהד. מערכה אייקונית.
ועוד משהו שתכלס אותי פשוט די הימם בקטע סוריאליסטי, לראות את הסרטון הזה של טוד קנרק מראיין את ג'רמי וכריס שהיו הבוסים שלו ב WOTC, אבל הפעם במסגרת של לב-פגיון זה די מדהים.
עריכה: עדיין לא הכריזו באיזו שיטה ישחקו בקמפיין 4 של קריטיקל רול - אבל כן הכריזו שמאט לא ינחה אותה אלא בראנן לי מוליגן והאמת שיותר ויותר קשה לי להאמין שהם ישארו עם מו"ד לקמפיין הזה.
עריכה אחרונה: