• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לא קריטי לא קריטי משחקים "חללית אם" – Mothership – משחק מד"ב–אימה בהשראה... מהנוסע השמיני

יש לנו פה פורום חדש אבל בעצם כבר כמה זמן לא סיפרנו על פרקים שלנו.
בשבוע שעבר התחלנו משחק של "חללית אם", והיום בדיוק יצא הפרק השני. אז אם אתם רוצים לשמוע את העלילות של פועלת תובלה, פסיכולוג החללית והאנדרואיד הקריפי של תאגיד ברַייט ספֵייס, מול האימה הלא ידועה שמשחרת לטרף באסטרואיד הכרייה "אפסילון 14", זה זמן מצוין להצטרף ולשמוע את שני הפרקים! פרק שלישי ואחרון – עוד כמה שבועות!

הפרק הראשון:

הפרק השני:

אני רוצה גם להעיף מבט מה מוצדק בקיקסטארטר הזה, אני מוכרח להודות שבאופן טיפשי הפאטצ' (למדי טייס חלל) שהם מחלקים לכל מי שנרשם לפני תחילת הקיקסטארטר קצת קנה אותי (כמובן שבשום צורה זו לא סיבה טובה לתמוך בצורה עיוורת, אל תנסו את זה בבית! :) ).

אני שכחתי להכניס את זה לבניית הדמויות אבל כולם מגלגלים איזה פאץ' יש להם על חליפת החלל, כך שהפאץ' הזה גם קשור לתוכן המשחק.

אני רוצה לראות מה שני הספרים הנוספים שהתווספו לשיטה לכבוד הקיקסטארטר, אני לגמרי מרגיש שמדריך ההישרדות לשחקן לגמרי מספיק בשביל להריץ משחק.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה