• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כותבים סקירה? קבלו ספר

שלום,
עובדה ראשונה, יש לנו מספר רב של סקירות של ספרי מ"ת בפורום - https://www.pundak.co.il/forums/posts/20023 חלק ניכר נכתבו על-ידיכם.
עובדה נוספת היא שהספר Banewarrens שוכב בביתי ללא מעש - מדובר בהרפתקת ק20 של 112 עמודים, שגם כוללת תיאור קצר של העיר פטולוס, מאת monte cook, האיש והאגדה. לאחר שסיימתי להריץ (והיה כיף) אין לי מה לעשות יותר עם הספר.

בשילוב שתי העובדות האלו, אני שמח להודיע על מבצע מיוחד - שלושת האנשים הראשונים שכותבים סקירה למוצר מ"ת כלשהו (מו"ד, עולם האפלה או כל דבר אחר) נכנסים להגרלה לספר הנ"ל, ואחד מהם יזכה בו :mrgreen:

שני כללים
הסקירה צריכה להיות מקורית/חדשה
הסקירה צריכה להיות ברמה נאותה (קחו כדוגמה את הסקירות הקיימות באינדקס)

אז קדימה :flame:

נ.ב. הפנייה פתוחה לכל המשתתפים בפורום, כולל הצוות.

איש זקן, ממש ממש לא כדאי לך ללכת על שלושת הראשונים, זה יצור מעט סקירות ולא מושקעות. תן דדליין ותבחר את שלושת הטובות ביותר להגרלה [למה לא את הטובה ביותר? כי אז סוקרים בינוניים לא יכתבו סקירה כי הם ירגישו מאויימים ממשתמשים כבדים].

נבט "ראש יהודי" כהן, לשירותך

צל-אש אמר/ה:
למה לא את הטובה ביותר? כי אז סוקרים בינוניים לא יכתבו סקירה כי הם ירגישו מאויימים ממשתמשים כבדים.
המטרה שלו זה שירשמו סקירות.
הוא מעדיף 3 סקירות טובות וכמה בינוניות מאשר רק 3 סקירות טובות.

נו, זה מה שאני אומר... להגריל בין 3 הטובות ביותר יתן תמריץ גם לבינוניים (וגם לתותחים), ואילו אם האיש הזקן יקח רק את הטובה ביותר רק התותחים ישתתפו...

צל-אש, בגדול אתה צודק, אבל זה סתם רעיון מגניב וקליל בשבילי לתת ספר שאהבתי למישהו שיכול להשתמש בו לטובה (אין לי מה להריץ את ההרפתקה שוב).

אז כרגע זה נשאר שלושת הביקורות ה"נורמליות" הראשונות, תיערך הגרלה ואחד מהם יזכה בספר :)
(ליתר דיוק שלושת המשתמשים :) ).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה