Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
אם אתה הולך על הטלה, אין תעצומה יותר טובה מ"מפל האימה המבתרת". זוהי אחת מהתעצומות החזקות ביותר במשחק באופן כללי, והיא באמת הכרחית לכל מי שמתכנן להתמחות בנשקי הטלה.
שאלה נוספת, גם אם אני בטוח שהיא תגרום לכם ליפול מהכיסא מרב צחוק.
באיזה מנות משתמשים כדי להפעיל תעצומות?
מאנות פנימיות? מאנות היקפיות? או שתיהן יחד שמנה אישית לא חושפת את האנימה ומנה היקפית כן?
האפשרות השלישית נכונה.
מנות אישיות משמשות לפעולות בהם אתה לא רוצה שיראו את סמל האנימה שלך, ולרוב מתבזבזות ראשונות. כאשר אתה משתמש במנות היקפיות האנימה שלך מתחילה לבהוק
בקרבות לעתים די קרובות יוצא שאנשים מחליטים לסחוט את ההיקפי במקום כדי לשמור את האישי לאחר כך מהניסיון שלי.
וללילה יש את היכולת לפעול עם מאנות היקפיות בלי להיראות, אז יש כאלה ששוחקים את ההיקפיות שלהם בקטעים סוציאליים בעזרת היכולת רק כדי לשמור את האישיות למקרה שיהיה צריך להוציא הרבה בבת אחת בלי להיראות.
תגיד, אתב בטוח שאתה מוכן להריץ משחק נשגבים, כלומר לר מבחינת השיטה, אלא מבחינת העולם, אם אתה חושב שאי אפשר להוציא מאנות הקפיות על תעצומות, זה לא מראה בורות בחוקים מבחינתי, זה אומר לי שמעולם לא שיחקת אקזלטד לפני זה...