• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חידות

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Restlin
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Restlin

פונדקאי פעיל
שלום... אני יודע שאני מתחיל להציק עם כל השאלות אבל אני צריך חידות שיוכלו לעזור לי במשימותי שאני נותן לקבוצה שלי...

אני אתן לך את החידה שבה אני משתמש, בצירוף קטע ציורי:
לפניכם ניצב קיר אבן רחב, מעוטר בסמינים מיסטיים לרוב. על הקיר ניתן לראות חמישה ציורים של מה שנראה כמו כדור גדול מצוייד בזרועות. ליד הקיר מונח לו מגש גדול עשוי כסף ועליו חמש אבני חן:יהלום לבן והילום שחור, פנינה לבנה ופנינה שחורה וקריסטל צהוב אחד. במרכז כל כדור ניתן לראות שקע רירי מעוצב ככדור.אדם חמדן ניסה לגזול את המגש מן המערה אך המגש חזר והופיע מיד במקומו הטבעי, לצד הקיר

בחידה הזאת הדמויות צריכות להתאים כל אבן חן למקום המתאים לה. נשמע פשוט אבל זה נעשה מתסכל יותר כשיש עשר אבני חן ולא חמש. בסוף ריחמתי על השחקנים ואמרתי להם שכל אבן חן שהם ממקמים נכון נשארת במקום גם אם הם טועים.

זאת חידה שאני השתמשתי בה, בצירוף טקסט כתוב:
לפניכם ניצב קיר אבן רחב, מעוטר בסמינים מיסטיים לרוב. על הקיר ניתן לראות חמישה ציורים של מה שנראה כמו כדור גדול מצוייד בזרועות. ליד הקיר מונח לו מגש גדול עשוי כסף ועליו חמש אבני חן:יהלום לבן והילום שחור, פנינה לבנה ופנינה שחורה וקריסטל צהוב אחד. במרכז כל כדור ניתן לראות שקע רירי מעוצב ככדור.אדם חמדן ניסה לגזול את המגש מן המערה אך המגש חזר והופיע מיד במקומו הטבעי, לצד הקיר

בחידה הזאת הדמויות צריכות להתאים כל אבן חן למקום המתאים לה. נשמע פשוט אבל זה נעשה מתסכל יותר כשיש עשר אבני חן ולא חמש. בסוף ריחמתי על השחקנים ואמרתי להם שכל אבן חן שהם ממקמים נכון נשארת במקום גם אם הם טועים.

זה נראה לי דיי מסובך בשבילי (כדי להבין דרך פורום...) ובשבילם... אני מחפש משהו קצת פחות קשה וגם חידות-שאלה וגם הצעות לחידות נוספות...

יש לי חידה קטנה, וזה אפילו בחרוזים, אני יודע שזה טיפשי אבל אני לא משורר דגול:
אני קופץ ומתרוצץ, אם אתה נוצץ בך אני חפץ. בכיסי דברים רבים אך חס וחלילה הם אינם גנובים, מי אני?

תשובה אני קנדר(למי שלא יודע בושה וחרפה)

שרון אמר/ה:
זאת חידה שאני השתמשתי בה, בצירוף טקסט כתוב:

היי, זו החידה שנתת לנו בביגור!

שרון... זו חידה שצריך לתת לך פרס נובל עליה!!! אני משתחווה...
דמוסתנס- אני לא מוצא את התוכנה בקישור שהבאת... נראה לי שהוא פגום...

חידות לבקשת פותח העץ:

- אחת במקום בו לא אמור להיות דבר, או אחת במקום בו אמורות להיות שתיים.
בין כל הטוהר והשלווה, בקרחת היער שותה מים.
תשובה: חד קרן.

-אני כל כך קטן ויודע רק להצביע
אך בכל רחבי העולם, מדריך את האדם איך למקום חפצו להגיע
תשובה: מצפן

-תפקידי להיעלם בצורה מפליאה,
אני הוא מגרש החשכה
כששמן אז מהיר, כשדק אז איטי
הרוח היא אויבתי
תשובה: נר

-תיבה ללא פינות, מפתח או מנעול
אך בפנים אוצר זהוב טמון
תשובה: ביצה

זה כל שאני זוכר כרגע....

אנשים זה בצחוק... אתם לא חייבים לבכות מזה... זה היה בציניות כזו... לא באמת בכיתי ולא באמת נשבר לי הלב... אבל החידה הייתה נחמדה... אולי אני אהבתי אותה כי אני מכור לספר הזה... אבל לא חשוב...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה