• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חזרתי להיות שחקן, יייי-ההההה

איזה כיף זה היה :) אחרי שנה וחצי כמעט של שה"ם (שזה גם כיף להנחית צרות על אנשים תמימים) אני חוזר להיות שחקן!

השיטה היא אקסלטד וזה פשוט תענוג - אני כבר רואה שאני הולך לאהוב את השיטה הזאת :)
בקיצור די לשחקנים להתקיל אותי ולגרום לי להתכונן שעות, עכשיו זה תפקידו של backdoorslam :twisted: (לפחות בסמסטר הקרוב) להתמודד עם שחקן שצריך חופש מלשה"ם - למרות שאני עדיין ממשיך עם מערכת המו"ד שלי.

אכן בעיה, גם אני משה"מ שנים קשה מאוד למצוא שה"מים טובים, ולפעמים בה לך להכנס לדמות ולהיות זה שנהנה, סבבה לך, אני ללא ספק מקנא, בהצלחה ותזקיר לחברך השה"מים איך נראים הקוביות מהצד השני. אנחנו כבר שכחנו.

אוף!
כולם משחקים אקסאלטד.
ורק אני לא יכול.
אוף.
תהנה איש זקן, תאמין לי שהיה שווה לחכות :)

אינפרנל, יש לי מערכה שלימה, או סתם להיות שחקן.
אבל לא, אי אפשר, קטנוניות ילדותית :)

The oldman אמר/ה:
איזה כיף זה היה :) אחרי שנה וחצי כמעט של שה"ם (שזה גם כיף להנחית צרות על אנשים תמימים) אני חוזר להיות שחקן!

בקיצור די לשחקנים להתקיל אותי ולגרום לי להתכונן שעות, עכשיו זה תפקידו של backdoorslam :twisted: (לפחות בסמסטר הקרוב) להתמודד עם שחקן שצריך חופש מלשה"ם - למרות שאני עדיין ממשיך עם מערכת המו"ד שלי.

אני חייב לציין שעוד לא קראתי את אקסלטד, למרות שקיבלתי חוות דעת לא רעות עליה - למעשה דרור ניסה לדחוף לי אותה לפני שהוא נסע אבל החלטתי לקנות כמה מוצרי RM שראיתי אצלו בבית.
בלי שום קשר לחוויה הבאה עליך לטובה - לדעתי עליך להתקנא בדיאם החדש שלך בגלל הניק מעורר אסוציאציות הפורנו המגניב שיש לו, לעומת הניק שלך.

מזל טוב איש זקן אבל אין אני תמיד אשאר שה"ם זה היעוד שלי כל האחים שלי היו שהמי"ם והיום הייתי בפגישה שלי ולקחנו מישהוא חדש והוא אמר לי שאני פשוט שה"מ מצויין וכל השחקנים אמרו לי הרפתקאה נהדרת ובכלל הפגשה הייתה נורא מוצלחת הזמנו פיצה וקניתי לפני דוקטור פפר במיט לנד (מי שלא מכיר דוקטור פפר זה משקה שאין בישראל אלא רק בחניות מיוחדות כמו מיט לנד) אז בסה"כ מזל טוב זה בטח מה זה כיף ממזמן לא הייתי שחקן רק רגע... מתי? אה בקיץ הייתי בהרפתקאה בשמש השחורה שבמשך 4 ימים רצוף כל יום 5 שעות או 6. אז זה ממש היה כיף מקווה שגם אתה תצליח בלהיות שחקן מעולה וטיפ שכח את החוקים הסודיים של השה"ם או אל תתייחס אליהם כבר כיאילו בחיים לא היית שה"ם אל תתחיל להעיר לו על החוקים ואל תבדוק את השה"ם נגיד עשית מכה קריטית ואתם מטילים ק100 כדי לשמוע מה קרה כמו הוצאת לו עין או שברת לו רגל אז אתה מטיל ויוצא לך 58 הוא אומר לך שהפלת אותו אל תבדוק אותו בדקדוק ותתחיל לחפש בטבלה שמודבקת למסך שה"ם שלו בדיוק את 58 זה ממש מעצבן כי לפעמים זה קורה לא תמיד.

אז בסה"כ מזל טוב.

The oldman אמר/ה:

מכיר את ההרגשה גם אני לא מזמן חזרתי לנעליי השחקן הישנות שלי
ברכותי :wink:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה