• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

זאת הרפתקה אמיתית הדבר הזה?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
זה סוג של הרפתקה :roll: גרוע ביותר.
אין קונפליקטים
יש מתווה ברור ויחיד
קצרה
מלאה שגיאות כתיב
דוחה בגסויות האינפנטיליות שלה
---------
משעממת

אם מישהו שיחק אותה?
אולי, אבל בשביל מה לרצות לשחק אותה.

עריכה.
ממש זועה אולי ההרפתקה הכי גרוע שניסתי לקרא אי פעם
עיון קצר הראה שנכתבה עלידי ילד בן ארבע עשר

facepalm-3.jpg

על ההרפתקה
1.יש למי שכתב את זה ללא ספק מידה זו או אחרת של דימיון ויצירתיות,הוא מנסה לעשות קישוטים עלילתיים והתפצלויות(לא בהצלחה מרובה) אבל ברור שאין לו מושג בסיסי איך לכתוב ובטח שהוא לא עשה תחקיר היסטורי: הוא מנסה לעשות הרפתקה היסטורית בלי שום מושג בהיסטוריה אם לא הייתי יודע שמי שכתב את זה הוא ישראלי הייתי חושב שהוא האקלברי פין.
2.הפורום שהוא כותב בו נשמע קצת מפוקפק.
3.ומה אם הייתי מסרב להצעה של מרקו פולו ולא נוסע לסין?ומה אם הייתי נשאר בהודו?זו עלילה צרה מאוד.
4.טורפדורים הם לא יצורים צמחיים עם משושים?ככה זה נשמע.
5.ההיתקלויות לא מאוזנות אחת ביחס לשנייה,לאיזו רמה זה בכלל?
6.הייתי אומר שמרקו פולו צריך להיות דווקא בעל דרגות אזרחיות,לא נוכל.
7.כמה שידוע לי הקונג-פו לא היה ידוע באירופה אז (מרקו פולו לא יצא בשביל ללמוד קונג-פו),קונפוציוס לא ידע קונג-פו,ובטח שהוא לא היה מלך סין (אם היה תואר כזה בתקופת המדינות הלוחמות).
8.אני מניח שלספינות הרומאית, הוויקינגית,והבריטית יש יכולת לנוע בזמן,אחרת אף אחת מהן לא הייתה מראה את פרצופה בנמל של סוף ימי הביניים,ובטח לא אחת ליד השנייה.
9.ש ג י ע ו ט - ק ט י ו ממלאות את ההרפתקה בהמוניהן -"הומויים","קפתן".
10.גזענות והומופוביה זה בהחלט לא החומר שכותבים ממנו הרפתקאות.
11.ה"זהב" בהרפתקה שווה הרבה פחות מהמ"ז,אני מניח.המחירים אינם מאוזנים אחד ביחס לשני.
12.שימו לב למעבר חד:יש מכוהן חזק עם שוט אש לקרוקודיל פושטי.
13.הבודהיזם לא נגד אלימות? מלאך החמה זה יותר מדי (במיוחד להרפתקנים שהרגע נלחמו בקרוקודילים,עוד מעבר חד).מלאך חמה(הישות הטובה החזקה ביותר שאינה אל) שיורד כדי להציל את החבורה,נו,זה דאוס אקס מכינה מהסוג הגרוע ביותר.
14.אתה לא אמור לדעת את זה,אבל קופים שזורקים קוקוסים וכו' זה מיתוס.
15.זה לשלוש וחצי או 4?!
16.הקטע אם מולאן זה התייחסות משעשעת,מהסוג שאנשים שמים בעולמות הדמיון שלהם,אבל למה הקטע הוולגרי(סליחה על המילה הסנובית),הטיפשי והאינפנטילי שבא אחר כך?
17.מארקס מתהפך בקברו.את הקומוניזם ממש לא המציאו אז.וקומוניזם זו לא מחלה מדבקת כמו שזה מוצג שם.
18.לא תמיד תוצרת סין הייתה דפוקה,זה רק אחרי העידן התעשייתי,וגם אז,לא מייד אחרי זה. הקטע אם אבא שלך והמיקרו בהחלט לא חשוב.
19.כמתעב גדול של אוכל סיני,אני אומר שמה שכתוב שם על האוכל הסיני ממש לא קשור,אבל בכל זאת מצחיק.
20.נדמה לי שהעיר האסורה לא הייתה קיימת אז.
אם יתחשק לי אני אכתוב גם ביקורת בונה.

זו הרפתקה שללא ספק כתב מישהו עם דימיון,אבל היא לא כתובה משהו.

ופראסק
מה שכתבת על הגיל של מי שכתב את זה בהחלט פוגע:
אני עוד לא בן 14,אבל אני לא מתקרב לרמה של הכתיבה שבה זה נכתב.למי שכתב את זה יש הומור גס,גזעני,הומופובי המאפיין בדר"כ ילדים את החציון-שמתחת-לממוצע באינטלקט של ילדים בני שש עד שמונה.אני יודע כי לא הייתי ילד בן שמונה כל כך מזמן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה