• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

וואו, Paizo מבטלת את השותפות שלה עם Archives of Nethys

ההודעה הרשמית כאן

למי שלא מכיר, זה ארכיב מקוון בו ניתן לקרוא ולחפש את כל טקסט הספרים של PF2E (מלבד הרפתקאות), בד"כ הם קיבלו גישה מוקדמת כדי שהחומר יהיה זמין כבר עם ההשקה שלו בחנויות.

בקיצור, אין די רווחים לפאיזו מהאתר שלהם, אז הם מבטלים את השותפות. זה אומר שרוב הארט תרד מהאתר, החומר של PF1E ירד ולא תהיה יותר גישה מוקדמת.

זכותם המלאה, אבל בעיניי זו טעות חמורה. AoN סיפקו שירות אדיר לקהל מסור, זה מרגיש כמו מיסקלקולציה. אני מבין שהם בלחץ עקב הקריסה של Diamond, אבל לדעתי זה יסתיים בnet loss עבורם, אם לא יהפכו את ההחלטה.

זה אפילו מבאס כפלים עבור אנשים ששומעים לראשונה שקיים/היה קיים דבר כזה... :)

זה לא נושא הפוסט, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד מאנשים שבוחרים את PE1/2 על פני D&D, כלומר למה בעצם, מה היתרונות/חסרונות (אני אולי מכיר חלק אבל מעוניין לשמוע עוד דברים אם למישהו בא לחלוק, אפילו בפוסט נפרד).

זה לא נושא הפוסט, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד מאנשים שבוחרים את PE1/2 על פני D&D, כלומר למה בעצם, מה היתרונות/חסרונות (אני אולי מכיר חלק אבל מעוניין לשמוע עוד דברים אם למישהו בא לחלוק, אפילו בפוסט נפרד).
שתי סיבות עיקריות לפת'פיינדר מול מו"ד 5: המתמטיקה עובדת, ויש הרבה יותר מגוון ואפשרויות לבילדים מעניינים.

בנושא הפוסט, בהחלט החלטה קצרת רואי. הזמינות של התוכן רק פגעה בפיראטיות, ואני לא חושב שפגעה באופן משמעותי בנתוני המכירות שלהם. אני חושב שאם הם רוצים לעשות שינויים, הם היו יכולים לעשות שינויים בלי לשבור את הכלים לגמרי. אולי להפוך את הגישה המוקדמת ולאפשר לנת'יס להעלות דברים רק תקופת זמן מסוימת אחרי שהספרים הפיזיים יוצאים, כדי לעודד את המכירות.
להוריד את החומר של פת'1 סתם מוזר, גם ככה הכל בוויקי השני והפחות נוח.

האתר עדיין יהיה זמין, פשוט פחות מעודכן, ללא ארט וללא החומר של 1e. הם מציינים בפירוש שעדיין ינסו לרכוש PDFs ולהעלות את הטקסט לאתר, זה פשוט אומר דיליי של חודשים.

מנסה לחשוב מה הם מרוויחים מזה ולא מצליח להבין. מקווה שההחלטה תתהפך.

יש לי מעט נסיון עם PF2E אבל מסכים עם Nextorl, מאוד ניכר שהמשחק הזה מתוכנן בצורה הרבה יותר "מהודקת" מבחינת חישוב ותכנון עבור קרבות וכו', ברמה מסוימת הוא בנוי קרוב יותר למשחק מחשב, מה שמשאיר GMs במקום טוב משמעותית אם מאפטמים עבור balance.

יש מי שאוהבים את הקונספט של action points, אני פחות מתחבר, כי זה לא מרגיש חופשי יותר אלא מגביל יותר לפעמים.

אני חושב שעצם הדיליי בהעלאת החומר לאתר (אולי) יעודד אנשים לקנות את הPDFים. כנ"ל לגבי האומנות.
אני גם חושב שזאת הסתכלות קצרת טווח, ושהPR הרע יתקזז עם השיפור במכירות (אם יהיה בכלל)

אותי זה בעיקר מדאיג כי יחד עם הפיטורים זה נותן תחושה שהחברה טובעת ומנסה נואשות למצוא דרכים לשרוד.
אני תוהה אם הם הביאו מישהו חיצוני בשביל זה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה