• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה התחילו הטיזרים ל Scion

סופסוף מגיע המידע על המשחק החדש :)
http://www.white-wolf.com/scion/index.php?related=851

בנתיים יש שניים,
הראשון חושף הרבה מידע רקע על העולם - ה Scions הם למעשה ילדי האלים מהמיתולוגיה היוונית. האלים נלחמים במלחמה בלתי-פוסקת בטיטאנים שברחו מהכלא שלהם. בקיצור המיתולוגיה היוונית חוזרת לעולם המודרני :)
כמובן שהאלים מתחלקים לפנתואינים/שבטים כמו שמקובל במשחקי הזאב הלבן.... :)

הקדימון השני מביא מידע על אחד מהפנתאונים:
The Pesedjet

Where: Originating in Egypt, this is the oldest (though not necessarily wisest) of the pantheons. This family of Gods claims that its origins go back over 7,000 years and they have endured through cultural, mythic and physical changes in the World's very structure.

Focus: As a pantheon, the Pesedjet concerns itself with ma'at—justice expressed through social order. For the Pesedjet, everyone must know his or her place, and each post must be filled with the right person.

Today, the Pesedjet's Scions tend to concern themselves with disruptions in social stability caused by the Titans' actions. Movements of refugees, discontent caused by spiritual poverty and unemployment, revolutionary movements—these come to the Pesedjet's notice as disturbances in the mythic realms.

ובשעה טובה, הגיע גם השער -
ScionHeroCoverLarge.jpg

עד עכשיו המשחק לא סיקרן אותי, כרגע הוא התחיל. אבל הם צריכים לעשות משהו עם הלוגו, הוא יותר מדי.... בוהק.... לעומת הכריכה.

נ.ב. זה רק אני או שאולי יש טיפה תחושה של Unknown armies מסביב למשחק הזה?

קראתי את שאר הטיזרים- זה Exalted מודרני, פחות או יותר.
חיקוי עלוב ל-Nobilis, אבל אני עדיין אמשיך לעקוב אחרי המשחק בתקווה שאולי אמצא משהו ייחודי (הטיזרים ממש לא הלהיבו אותי).
כריכה חמודה, אגב.

--Darkemor

פלאפי אמר/ה:
דווקא מהכריכה לא התלהבתי... הציור יפה, אבל מה הקשר למשחק?

אני כבר הפסקתי לעקוב אחרי משחקים של WW.. יותר מדי...
אבל אחרי הרחבות של מו"ד אין לך בעיה כזאת... :roll:

האיש בציור הוא, לפי מה שהבנתי, Scion של אודין. עורבים מסמלים את אודין (או שאני מתבלבל עם אל אחר?).
חוץ מזה, הכריכה שווה! בכלל זה ניראה משחק מעולה.

Icel אמר/ה:
פלאפי אמר/ה:
דווקא מהכריכה לא התלהבתי... הציור יפה, אבל מה הקשר למשחק?

אני כבר הפסקתי לעקוב אחרי משחקים של WW.. יותר מדי...
אבל אחרי הרחבות של מו"ד אין לך בעיה כזאת... :roll:
לא :wink:

פורסם דף הדמות....
השערות לפי דף הדמות:

שימו לב שהסקילים הם חמישה עיגולים,כמו בכל שאר משחקי הזאב הלבן,אבל תסתכלו על האטריביוטס,הם מגיעים ל10 עיגולים.

אז נכון שגם בשאר משחקי הזאב הלבן אפשר להגיע ליותר מחמש נקודות בתכונה,אבל פה ההנחה היא שמתחילת המשחק יש לך מעל 5....
בנוגע לקופסאות מתחת,מה לדעתכם הן אומרות?
לי יש שלוש השערות: אחת היא שאלה נקודות הקסם של כל יכולת ואפשר רק להשתמש בנקודות קסם של יכולת אחת כדי לעשות קסמים הקשורים באותה יכולת.(כמו נקודות ניסים בנוביליס).
שתיים: הקסם שלך בד"כ יתן לך מעל 5 נקודות,אבל הן זמניות שאותן רושמים בקופסאות,והוסיפו עוד עיגולים כדי שזה יהיה אסטטי,ורק בשלב מאוחר יותר של המשחק עוברים 5 נקודות באטריביוטס.
שלוש: אולי יש שיטה של העברת נקודות בין תכונות(כמו בFIREBORN,מי שמכיר).

נרד עוד קצת למטה בדף הדמות....
LEGENDS
אני מניח שזה האסנס שלהם.שוב,כפול נקודות מהרגיל(12,ולא 6 כמו באקסולטד),אז כנראה שעשרת העיגולים בתכונות הם לא רק לאסטטיקה.
BIRTHRIGHTS
אני מניח שאלו הם כוחות מינוריים שהוא ירש מאביו,או זכויות שמקנה לו העובדה שהוא בן של אל(הזכות להרוג,אולי?)או אולי המקבילה של BACKGROUNDS באקסולטד.
knacks+boons
אני מניח שאלה דברים שמחלישים/מחזקים אותו בצורה משמעותית או לא,תלוי בעוצמת הKNACK/BOON,או שאלה דברים שהוא חייב להגיב עליהם,כמו,נניח עם אימו היא אלת התבואה,ברגע שהוא רואה מישהו שורף שדה,הוא יפתח לו את הצורה...
לפי דעתי בוחרים את שני הסעיפים הנ"ל,ולא מקבלים בלי בחירה רק כי אל X הוא האבא שלך.
קופסאות החיים: יש ממש מעט,השערה שלי היא שממש קשה לפגוע בהם,וזה יותר משחק של מ"ת וחקירות מאשר מכות(אולי הוא בעצם הגירסא של הזאב הלבן לנוביליס).
נחזור למעלה,למקום עם התיאור מה לדעתכם זה CALLNG?
לפי דעתי זה השם האמיתי שלו שאפשר לנצל כנגדו כמו במייג' בעולם האפלה.

הייתי בשירותים וחשבתי על זה שאם זה בונוס אז היה מספיק שניים של חמש,כדי להגיע למקס' של 10 ולכן אני יכול להיות שזה בעולם אחר/מקביל שהם עוברים אליו(שוב,כמו בנוביליס).

אצלי הוא ירד, נראה חמוד,, אבל לא מספיק בכדי לגרום לי לקנות את הספר או לחילופין להריץ את הדמו. אולי אפשר להריץ את זה בין המשחק blue planet של בן לadventure שלי, ולצרף עוד שני שחקנים (ההרפתקה היא לשש) - מתנדב?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה