• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז התוכניות של מונגוס ל-2005

שמראות בבירור לדעתי שמונגוז הפכה בהחלט לאחת מהחברות המובילות אחרי מכשפי החוף והזאב הלבן.

קונאן: מתוכננת גרסת פוקט של הספר שיעלה 20 דולר, כמו-כן ימשיכו לצאת ספרים על המערכה, כולל שני סטים בקופסה על ערים במערכה וסט קופסה ענק על המערכה בכלל. בנוסף לכך יהיו ספרים נוספים המיועדים לשחקן שיעניקו אפשרויות חדשות לשחקנים במערכה. (סקירת מקצועות)

Jeremiah: משחק תפקידים חדש המבוסס על סדרת הטלויזיה. לא מכיר את הסדרה, מישהו יודע אם משדרים אותה בארץ?

ספרי ק20: סדרה חדשה של אנציקלופדית מפלצות, הכרך הראשון יהיה כללי ולאחריו יצאו ספרים שיתמקדו ברוע, מפלצות אפיות ועוד... כמו-כן מתכונן סדרה המוקדשת לאלפים אפלים (דרו), ועוד סדרה חדשה של ספרי מערכה - שימו לב, לא עולמות מערכה, אלא ספר מערכה שיריץ את השחקנים שלכם מההתחלה ועד הסוף ויכלול את כל מה שצריך.
כמו-כן יפורסמו שתי מערכות חדשות שככל הנראה לא יבוססו על רישיונות (בניגוד למערכות שמונגוס הוציאה עד היום). אחד מהם יעסוק במסע בין המישורים (פליינסקייפ?)

פאראנויה: אחרי שערכת השירות הראשונה תשוחרר (ההדפסה השנייה של הספר) מתוכננים עוד כחצי תריסר ספרים לשנה הבאה על קומפלקס אלפא

Infernum: משחק תפקידים חדש שיאפשר לכם לשחק שדים בגיהנום. פוליטיקה, קרבות ותככים.

starship troopers: משחק תפקידים שיבוסס על הספר/סרט "לוחמי החלל"

ויש גם מיניאטורות :)
לפירוט באנגלית-http://www.gamingreport.com/article.php?sid=15431&mode=thread&order=0

Jeremiah: משחק תפקידים חדש שיבוסס על סדרת הטלויזיה. לא מכיר את הסדרה, מישהו יודע אם משדרים אותה בארץ?
כן, היא שודרה בערוץ שלוש בכבלים (ברצועת המד"ב של יום שבת). מדובר על עולם בו מגפה מחקה את כל האוכלוסיה הבוגרת והשאירה את הילדים לדאוג לעצמם. הסדרה נפתחת שנים מאוחר יותר שדור הילדים התבגר והשתלט על הארץ. במהלך הסדרה יש כינון מחדש של ערכים שנשכחו ומעלים כמה מחלוקות נושנות מההיסטוריה.
starship troopers: משחק תפקידים שיבוסס על הספר/סרט "לוחמי החלל"
אני רוצה!

א. לאחר עריכה קלה של ההודעה המקורית... אני שמח לבשר לכם כי בתור היבואנית הרשמית
של MONGOOSE בארץ הקודש, תוכלו למצוא חלק נכבד מהספרים הללו בכוכבי כסף.

למעשה, פאראנויה וקונן כבר זמינים אצלנו.

בברכה,
כוכבי כסף.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה