• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 5 חדשות הכרוז השמש השחורה / חמה קודרת חוזרת בתחילת 2027!

הרפתקה מצויינת, נדמה לי שהרצתי לך אותה.

הרפתקנים בצל הגיבורים הגדולים, פחות מדבר אליי.

מה לדעתך המעט שטובות?
אז מלבד הרפתקת ההיכרות של הערכה הראשונה, סדרת ASHES OF ATHAS למו"ד 4 נחשבת טובה, אבל זה סיפור להשיג ולהמיר אותה היא יועדה למשחק שבועי של קבוצות, יש לי אותה אבל זה כאב ראש לצלול לזה.
סדרת DREGOTH ASCENDING למו"ד 3.5 גם אמורה להיות לא רעה, אבל צריך להמיר ואני מקבל כאב ראש כשאני מתעסק עם מו"ד 3X. האמת, שכדאי לבדוק את ההרפתקאות למו"ד 3, יש מצב שיש שם טובות.
Merchant House of Amketch נחמדה.

אבל זו הבעייה, אין באמת הרפתקאות טובות לחמה קודרת. גם לא הצלחתי ליצור בעצמי טובות לצערי.

SandChicken SandChicken תסתכל על חצי הכוס המלאה, לא חושב שראיתי מעולם את מכשפי החוף משחררים משהו עם כזו כמות Gore!
עכשיו לא שזה מה שאני מחפש בלעדית, אבל פתיחות כזו אולי מרמזת על פתיחות בעוד שדות שלא חשבנו שיפתחו...

מה שכן, קשה להתעלות על הארט של Brom ואני מקווה שהטיזר הוא לא דוגמה לארט החדש שהולך להיות...

עבר הרבה זמן מאז שקראתי את הספרים, אבל האם לא חלק גדול מהעולם זה שכמעט אין שם מתכת? גם בטריילר וגם בתמונות שעל הכריכה נראה שיש די הרבה בשריונות ונשקים.
ואני גם מבחין במטה שפולט אור ירוק (מרכז הארט בהודעה של the oldman) זה נראה משהו עם טכנולוגיה של מדע בדיוני

SandChicken SandChicken תסתכל על חצי הכוס המלאה, לא חושב שראיתי מעולם את מכשפי החוף משחררים משהו עם כזו כמות Gore!
עכשיו לא שזה מה שאני מחפש בלעדית, אבל פתיחות כזו אולי מרמזת על פתיחות בעוד שדות שלא חשבנו שיפתחו...

מה שכן, קשה להתעלות על הארט של Brom ואני מקווה שהטיזר הוא לא דוגמה לארט החדש שהולך להיות...

איזה חצי כוס מלאה??
זו אלימות גרפית של האנימות שהילדים הקטינים שלי רואים ושל מורטל קומבט שיצא כשהייתי בגילם (אגב, יש משחק מורטל קומבט בדרקוניקון, שמעתי שהמנחה מעולה).
אני מבין שאיזה בלוגר מפגר נעלב מזה שיש עבדות באתאס אבל זה אף פעם לא היה "הפתיחות" שם, הדבר היוצא דופן באתאס היה שהגמדים היו קירחים והאלפים לא חיבקו עצים. ולא ראיתי רמז לזה בטריילר.

עבר הרבה זמן מאז שקראתי את הספרים, אבל האם לא חלק גדול מהעולם זה שכמעט אין שם מתכת? גם בטריילר וגם בתמונות שעל הכריכה נראה שיש די הרבה בשריונות ונשקים.
ואני גם מבחין במטה שפולט אור ירוק (מרכז הארט בהודעה של the oldman) זה נראה משהו עם טכנולוגיה של מדע בדיוני
כן, בדיוק. ולא ממש ראיתי גזעים לא אנושיים.
ואני לא מבין מה זו החללית הירוקה בעטיפה.
הדרקון שם הוא עם 4 ידיים שזה מאוד מוזר.

אין לי בעייה שיעשו רענון לעולם המערכה וישנו דברים, אם הם יעשו את זה טוב. אבל ממה ששוחרר זה נראה יותר כמו זבל של פאיזו.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה