• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

השלל שלכם באייקון

השלל שלי השנה צנוע יחסית, אבל אני מרוצה ממנו:
  • ספר הקריאה ערפד הערפילים, שהוא האחרון מרייבנלופט שתורגם לעברית ואני רוצה
  • לילה נטול כוכבים, של דריזט
  • ולבסוף נשמות אחיות, משישיית המפגשים להשלמת רומח הדרקון שלי.

רק חרטטוני (פספסתי מפגש עם אור ועמרי שעזבו את הדוכן כמה דקות לפני...), אבל הייתי בכמה הרצאות נהדרות! אציין במיוחד שתיים:
  • רכיבה על דרקונים למתקדמים, של ורוניקה קנורנקו, בה רכשתי מספר טיפים חשובים לגבי ניווט דרקונים בלילה ומצבי חירום בכלי טיס קלים.
  • למה צריך חרב כדי להציל את העולם? של מיכאל רון קדר, שהייתה מאוד מעניינת עם הרבה מידע היסטורי וספרותי על חרבות מיוחדות (אם כי הוא לא דיבר על אראגון...)
בסיכום כולל כנס מוצלח ביותר.

ביום השני של הכנס הוספתי לאמתחתי גם את ההרפתקה החדשה של מלסטרה מאת Envinyatar Envinyatar, אור כחול דועך.
מקווה להגיע בימים הקרובים לקריאה שלה ולפרסום רשמים מהירים :)

בנוסף לטרילוגיית החוק הראשון, שקינתי מהחנות של נמר נייר, רוב השלל שלי הגיע מדוכן היד השנייה של הכנס, בו היו כמה וכמה פריטים מאוד מוצלחים:
  • פגיון ספוג
  • מסך שה"מ
  • הסכין המעודן (הספר השני מטרילוגיית חומריו האפלים)
  • קופסה של AD&D שכללה בתוכה חוברות מידע ממלכות נשכחות, יחד עם לא מעט מפות ועוד props נחמדים
  • ובמחיר הלא שפוי של 50 שקלים, Twilight Imperium third edition, שאני בודק עכשיו, אבל עד כה נראה שחסרים ממנו רק חלקים בודדים שיהיה קל להחליף, והוא ללא ספק המציאה הטובה ביותר שלי בכנס הזה

לצערי הפעם לא היה לי זמן וכוח אפילו לסיבוב דוכנים ראוי לשמו, בעיקר לא ביום השני שם עבדתי נון סטופ בדוכן של מלסטרה.
השלל היחיד שלי מהכנס הפעם הוא אוגדן המפלצות של פאת'פיינדר בעולמות פראיים שקיבלתי מ- The oldman The oldman . מקווה מאד לגשת אליו בקרוב ולעיין בו ביסודיות.

לא הייתי באייקון* אבל מצאתי באותו שבוע באיזה חנות במקום אחר תרגומים לעברית של "מעבר להררי הטירוף" ו"המלך בצהוב" שאקרא מתישהו אחרי שאסיים את רשימת הקריאה שכבר יושבת ליד המיטה שלי.

* אני לא חובב גדול של כנסים ובאייקון גם אין לי כוח לבידוק הבטחוני בכניסה שנהיה מעיק בשנים האחרונות.

1760175628303.webp

יותר ריחמתי על מי שהגיעו לכנס סביב השעה עשר, והיו צריכים לחכות שעה ורבע עד שיהיה ניתן להיכנס למתחם... הבידוק הבטחוני דווקא היה לגמרי סביר.

הבידוק הבטחוני דווקא היה לגמרי סביר
לא אם יש לך נשק.

פעם, היית מראה רשיון נשק והמאבטחים היו כזה "הו, אם עמדת בקריטריונים של רשיון לנשק אתה אדם אחראי ואמין, כנס בבקשה".
מאז שליצן בטחון הפנים חילק אקדחים לאנשים שלא ברור איך הם מצליחים קוגניטיבית להשתמש בשירותים וגם להוריד את המכנסיים לפני זה, העסק נהיה מטרד של "תיכנס עם קוד קיו-אר לאתר הזה, תמלא את הטופס שם, חכה לתדריך של הקב"ט ושים את צמיד הנייר הזה".

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
סשן רווי אימה מזוויעה מבית היוצר של "אימה על האוריינט אקספרס"
שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
חזרה