the worldender
פונדקאי ותיק
דבר ראשון לפני שאני מתחיל-מכיוון שאני יודע שנגיע לזה בשלב כזה או אחר-בבקשה לזרוק עליי רק בננות ולא מנגואים, זה יותר רך
.
טוב... כידוע לחלקכם, לעולם האפלה הישן היתה סדרה די גדולה של "מערכות" היסטוריות.(Werewolf:Wild West, או Vampire: Dark Ages המפורסם). יום אחד, לאחר ששתיתי כוסית אחת יותר מדי של מיץ פטל(אלכוהול זה לחנונים
), חשבתי לעצמי, איך זה היה נראה בכיוון ההפוך? מה היה קורה, אם היו ממשיכים את קו הזמן של עולם האפלה, מאה שנה קדימה? מאתיים? אלף? בני אדם ידועים בהתפתחות המהירה שלהם. לפי תיאוריית הסינגולריה, היא אפילו מאיצה עם הזמן! מכיוון שכל יצורי עולם האפלה היו בני אדם(או לפחות חשבו ככה) בשלב כזה או אחר(כמעט. איך אני שונא שהפרומיתיאנים הורסים הכול.), למה שהם לא יעבדו באותה צורה? איך לדעתכם, תראה חברת הערפדים, לדוגמה, במאה ה-22? האם היכולת לשבט דם בכמות אינסופית תאפשר להם להשתלב יותר בחברה? מה לגבי אנשי זאב, כשההתיישבות המתקדמת על הירח פוגעת לאיטה במהותה של אמא לונה? אלו רק שתיים מתוך אלפי דוגמאות.
בכל מקרה, בדיון זה אני רוצה לשאול מספר שאלות:
1. האם עולם אפלה עתידני יכול לעבוד?
2. איך ההתקדמות החברתית\טכנולוגית תשפיע על יצורי על-טבע שונים?
3. האם יש לכם רעיונות לקרסי הרפתקה עתידניים בעולם האפלה? איזה?
אני צריך ללכת לשעה. דיון נעים. ביי.
טוב... כידוע לחלקכם, לעולם האפלה הישן היתה סדרה די גדולה של "מערכות" היסטוריות.(Werewolf:Wild West, או Vampire: Dark Ages המפורסם). יום אחד, לאחר ששתיתי כוסית אחת יותר מדי של מיץ פטל(אלכוהול זה לחנונים
בכל מקרה, בדיון זה אני רוצה לשאול מספר שאלות:
1. האם עולם אפלה עתידני יכול לעבוד?
2. איך ההתקדמות החברתית\טכנולוגית תשפיע על יצורי על-טבע שונים?
3. האם יש לכם רעיונות לקרסי הרפתקה עתידניים בעולם האפלה? איזה?
אני צריך ללכת לשעה. דיון נעים. ביי.