• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה העתיד של עולם האפלה

the worldender

פונדקאי ותיק
דבר ראשון לפני שאני מתחיל-מכיוון שאני יודע שנגיע לזה בשלב כזה או אחר-בבקשה לזרוק עליי רק בננות ולא מנגואים, זה יותר רך :? .
טוב... כידוע לחלקכם, לעולם האפלה הישן היתה סדרה די גדולה של "מערכות" היסטוריות.(Werewolf:Wild West, או Vampire: Dark Ages המפורסם). יום אחד, לאחר ששתיתי כוסית אחת יותר מדי של מיץ פטל(אלכוהול זה לחנונים :roll: ), חשבתי לעצמי, איך זה היה נראה בכיוון ההפוך? מה היה קורה, אם היו ממשיכים את קו הזמן של עולם האפלה, מאה שנה קדימה? מאתיים? אלף? בני אדם ידועים בהתפתחות המהירה שלהם. לפי תיאוריית הסינגולריה, היא אפילו מאיצה עם הזמן! מכיוון שכל יצורי עולם האפלה היו בני אדם(או לפחות חשבו ככה) בשלב כזה או אחר(כמעט. איך אני שונא שהפרומיתיאנים הורסים הכול.), למה שהם לא יעבדו באותה צורה? איך לדעתכם, תראה חברת הערפדים, לדוגמה, במאה ה-22? האם היכולת לשבט דם בכמות אינסופית תאפשר להם להשתלב יותר בחברה? מה לגבי אנשי זאב, כשההתיישבות המתקדמת על הירח פוגעת לאיטה במהותה של אמא לונה? אלו רק שתיים מתוך אלפי דוגמאות.

בכל מקרה, בדיון זה אני רוצה לשאול מספר שאלות:
1. האם עולם אפלה עתידני יכול לעבוד?
2. איך ההתקדמות החברתית\טכנולוגית תשפיע על יצורי על-טבע שונים?
3. האם יש לכם רעיונות לקרסי הרפתקה עתידניים בעולם האפלה? איזה?

אני צריך ללכת לשעה. דיון נעים. ביי.

Off the top of my head:
1. לעבוד? מאיזו בחינה? אישית, אני לא הייתי רוצה לשחק במשחק כזה, כי לטעמי, בכדי להרגיש שהמשחק הוא באמת משחק אימה, ולא משחק אקשן או הרפתקאות, אתה צריך להיות מסוגל לתאר לעצמך *בדיוק* את שגרת החיים באותה מאה, ובעולם עתידני זה בלתי אפשרי כמעט.
2. בוא נראה:
* Vampires- בהנחה שהם יוכלו לקחת דם משיבוטים או ליצור דם סינתטי, אני מתאר לעצמי שחייהם יהיו הרבה יותר קלים, אם כי אז עולה השאלה- האם רצח של שיבוט שקול לרצח של אדם מבחינת אמות מוסר? (בעת מציצת דם, הכוונה).
בהנחה שאש תהיה פחות בשימוש, אפשר גם להגיד שהם יכנסו פחות ל-Frenzy בחיי היומיום.
אני לא קראתי את הספר שלהם, אז אני לא יכול לתת ביקורת יותר מעמיקה לגביהם.
* Mages- אני מניח שהקסם יהפוך לנדיר יותר, מאחר ותהיה קיימת טכנולוגיה שתעשה הרבה מן הדברים שקסם עושה בצורה הרבה יותר יעילה, חסכנית ובטוחה. ה-Free Council ללא ספק יהפוך ל-Order החזק ביותר, מהסיבות הנ"ל.
* Werewolves- רוחות חדשות יופיעו ב-Shadow- סביר להניח שככל שהטכנולוגיה תתפתח, רוחות הטכנולוגיה יהפכו לעוד יותר חייזריות ומוזרות (מאחר והטכנולוגיה מסתבכת). ה-Iron Masters יהפכו ל-Tribe החזק ביותר כתוצאה מהטכנולוגיה, ו-Werewolves רבים יזנחו את הטפרים שלהם לטובת רובי לייזר ורימוני פלסמה.
3. תלוי בטכנולוגיה, בזמן העתידי בו המשחק משוחק וכדומה.

--Darkemor

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה