• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי המרה של Dark Sun לעולמות פראיים

מתגעגעים לשמש השחורה?
זה הזמן לחזור לשחק בעולם המערכה הכי טוב של מוד״מ, עם המרה מצוינת לעולמות פראיים

ממש מתלהב שמצאתי את זה 🤠

מתגעגעים לשמש השחורה?
זה הזמן לחזור לשחק בעולם המערכה הכי טוב של מוד״מ, עם המרה מצוינת לעולמות פראיים
וואו, יש שם השקעה רצינית...
אני אישית פחות מחובר לעולמות פראיים, אבל אחלה שהאופציה הזו קיימת ונראה לי שאפר גם להשתמש בהמרה הזו גם כמשאב.

זו המרה מאוד מאוד מקיפה ואכן נראה כמשאב רציני עבור כל חובב חמה קודרת באשר הוא ובכל שיטה. גם מוצא חן בעיני שמיקמו את הנקודה על ציר הזמן ממש לפני הפתיחה של "חמישיית הצבעים" כך שיש לגיבורים שלכם מה לעשות בטיר/צור.
לא מכיר באמת את השיטה של עולמות פראיים, אבל תוהה - איך ייצגו שם את הכוחות הפסיוניים?
בעולמות פראיים אתה מגלגל מיומנות כישוף בכל הטלת לחש (בגלגול גבוה הלחש מוטל חזק יותר). הביצוע של פסיונים כאן בעיני לא מוצלח כל כך – אלו לחשים שפשוט מופעלים אוטומטית ברמת ההצלחה הבסיסית.

ההבחנה בין משחית ומשמר דווקא נראית אחלה (משחית מקבל הנחה בעלות נקודות העוצמה של הלחשים שלו, על חשבון החיים באזור).

אישית ההמרה של הכותב לפסיונים לדעתי מוצלחת יותר מאשר ההמרות של מבוכים ודרקונים למיניהן, בעיקר בגלל שבעולמות פראיים קל להוסיף עוד מקור עוצמה ובמבוכים ודרקונים או שמסתבכים להפליא עם מכאניקות חדשות (מוד"מ 2) או שמסרסים את זה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

על "גרוטו הנודד" שמעתם?
עוד סשן דרמטי בקמפיין "קללתו של סטראהד"
theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
חזרה