• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה הכריכה של עולם האפלה של מונטה קוק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Icel
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
51TgShFJFbL._SS500_.jpg

כריכה חמודה, לא יותר.
ובחייאת אלוהים, רק הכיתוב בגדול של מונטה קוק על הכריכה, גורם לי חשק עז לא להציץ אפילו בספר. חטא ההיבריס, הוא כותב טוב, אבל הוא עושה מעצמו את הכותב הכי טוב עלי אדמות.. באחד מהמאמרים שלו הוא אפילו דיבר על זה,כעל טקטיקת שיווק - וכנראה שהיא מצליחה.

The oldman אמר/ה:
כריכה חמודה, לא יותר.
ובחייאת אלוהים, רק הכיתוב בגדול של מונטה קוק על הכריכה, גורם לי חשק עז לא להציץ אפילו בספר. חטא ההיבריס, הוא כותב טוב, אבל הוא עושה מעצמו את הכותב הכי טוב עלי אדמות.. באחד מהמאמרים שלו הוא אפילו דיבר על זה,כעל טקטיקת שיווק - וכנראה שהיא מצליחה.

אפשר לחשוב שהוא צייר את הכריכה או דרש מהם גודל פונט מינימלי בשם שלו. הוא שם דבר בתחום, ולא מעט מזה בצדק (ולו רק משום כך אני מוכן לתת לו את ההנאה שבספק ולנסות לא לחרוץ דעה על WOD שלו לפני שראיתי אותו). ארקאנה אנארט'ד הוא אחד הסטינגס המעולים לק20, ויש לו עוד המון חריצים בחגורה. אני לא רואה רע בזה שיש לו שם, וגם לא בזה שהוא והחברות שעובדות איתו מנצלות את השם הזה. מה שבטוח הוא שקשה מאוד לגרום לשחקני ק20 להתחיל להיכנס ל-WOD, וזו דרך טובה (עיסקית) לעשות את זה. מהבחינה הזו, זה מהלך יפה וראוי להערכה בפני עצמו.

לפי הכריכה, זה לא נראה לי כמו ערפדים, אני דווקא חושב שנראה כאן משהו שהוא לא אחד מהגזעים המוכרים של WoD ודווקא משהו יותר בסגנון פנטזיה. בייחוד שזה הולך להיות חוקי ק20, למעשה החוקים של מו"ד, לא של D20 modern.

בקשר למונטה, רוב המוצרים שלו סבבה, אבל גם היו לו נפילות. You win some you loss some.
אפשר להגיד שמונטה קוק מפרסם כמו ג. יפית, רק שבמקום משחות שיניים, משחקי-תפקידים. זה עובד, אבל הוא עצמו מודה שזה זול. וזה לא גורע מהעובדה שהוא כותב מוכשר, פשוט הוא לא יותר מוכשר מעשרות כותבים אחרים שם בחוץ.

חוץמזה, שבכנות המוצר לא ממש קורץ לי :-)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה