• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים הטקטיקה שלכם לכיבוש הבריאה

אתם חברים במעגל סולארי מושלם

שחמשת חבריו עוצמתיים יותר מכל אדם, שד, רוח או נשגב ברחבי הבריאה

רצון אחד מאחד אותכם - הרצון להחזיר את הבריאה לשליטת הסולארים (כמובן, על-ידי כיבוש, שוחד, בריתות ושאר ירקות).

כיצד הייתם עושים זאת?

(כמובן שהשאלה מופנית לאנשים שמכירים את הבריאה :wink: )

לעשות את זה כמו שעשו את זה בפעם הקודמת: להשתלט על מערכות ההגנה של הממלכה.

שלב 1)
מזמנים את האינקוויזיטור השד (שד מהמעגל השלישי של המדבר חסר הגבולות) ומשתמשים בו כדי שימצא את טבעת השלטון של הדליברטיב

שלב 2)
מוצאים את האלה של הסודות האבודים ומוציאים ממנה את סוד ההשתלטות על מערכות ההגנה. (היחידה שידע את הסוד זאת הקיסרית והיא כבר לא בבריאה, אז הסוד הוא "אבוד")

שלב 3)
חומקים לתוך המאנס הקיסרי ומשתלטים על המערכות ההגנה של הממלכה

שלב 4)
מפוצצים את "הארמון הנעלה" של המסדר האימקולטי כמסר לכל "הממלכה" מי השליט החדש של העולם

זה קל ובעיקר תלוי בחברי הקבוצה.
אם ישנו פוליטיקאי אחד לפחות או יותר, שולחים אותו לשבוע לארצות הנהר. אחרי השבוע הזה כבר ישנם מספר ארצות בשליטתכם.
אם יש למישהו הרבה מלחה- נותנים לו לאמן את הצבא הטוב בבריאה, תוך כדי שכנוע ארצות נוספות באזור הנהר ליצתרף אליכם.
לבסוף כאשר ארצות הנהר אצלכם, ואחרי דיכוי כל נסיונות המרד פונים ללונארים ולסידריאלים שעוד נאמנים. משכנעים אותם לחבור אליכם וביחד מתחילים בהפלת הגופים החזקים בבריאה (חוץ מהממלכה)- לינאת', הגילדה, כובשים את הצפון הדרום והמערב, מפילים את הליגה הסילאנטית וכו'
אחרי שכל העולם חוץ מהמללכה הידיים שלכם מתחילים לסגור עליה מבחינה כלכלית, סחורות לא יוצאות או נכנסות, כסף לא זורם פנימה ושליחים ממרידים את האנשים הפשוטים. לא מומלץ לצאת ישירות נגד הממלכה מכיוון שיהיו הרבה מאוד שפיכות דמים שאחריהם העם יוכל להגיד שהבאתם רק סבל וכאב.
מוצאים בית אחד או שניים מבין דמי הדרקון שמוכנים להצתרף אליכם. יש כל כך הרבה בתים, ועכשיו הם יהיו חלשים ככה שלמצוא איזה שניים-שלושה בתים זה לא בעיה. משכנעים אותם לחבור אליכם וגם את הלגיון השביעי ולוקשאי.
והופ! רוב הבריאה בידיים שלכם. לונארים, דמי דרקון וסיידריאלים איתכם ונותר רק לחיות כמה שנים עד שהממלכה תיפול תחת לחץ כלכלי קשה, התססות מצד שליחים שלכם ולפעמים איזה פשיטה קטנה שנועדה בעיקר שלחרר עבדים.

אני לוקח את ליקוי החמה ,מלמד אותו צ'ארם שמגן על אחרים בפרא ,לוקח את הדימדומים לפרא, ובעזרת טכניקת עיצוב הפרא, יוצר בסיס .
וממנו יוצר צבא אין סופי ,של יצורי פרא מטומטמים ,שכמובן מובלים ע"י השחר, משתלט על ארצות הסף,ואז שולח את הלילה לחבל בממלכה, ובעזרת הזנית להמריד את העיקרים, והחיילים נגד דמי הדרקונים, ולאחר שלא ישארו חיילים בני תמותה ,דמי הדרקונים יפלו מול הצבאות האדירים של המעגל.

אני תומך ברעיון של vishnufascist וdart-b אבל מוסיף קסם מהמעגל השני בדומה לInfallible Messenger אבל משהו שפועל על אזור שלם ולא בלחישה אלא בצעקה ואחרי שאני מפציץ כמה בתים של לטאות אני צועק ללטאות האחרות "WHO ELSE WANTS SOME??????"

TaleOfSorrow אמר/ה:
אני תומך ברעיון של vishnufascist וdart-b אבל מוסיף קסם מהמעגל השני בדומה לInfallible Messenger אבל משהו שפועל על אזור שלם ולא בלחישה אלא בצעקה ואחרי שאני מפציץ כמה בתים של לטאות אני צועק ללטאות האחרות "WHO ELSE WANTS SOME??????"
ואז מצוד הפראא וכל המסדר הטהור דופקים על דלתך בהקדם האפשרי. נכון, הסואלרים שלך הכי חזקים בבריאה, אבל צבא גדול של דמי דרקון מיומנים היטב וחמושים במיטב העתקים יוכלו לפגוע בהם.

הטכניקה שלי היא פשוטה:
דבר ראשון, הם אוספים את כל נשגבי השמש שהם יכולים למצוא, מציידים אותם בעתקים וגורמים להם לעזור. אני מחלק את התפקידים לפי קאסטות, מן הסתם. בהתחלה כתבתי את זה בלשון יחיד ואז גיליתי שהרבה יותר יעיל קודם כל להרחיב את הכוחות.

הזנית מתחיל להפיץ את הדת בארצות הסף ומתחיל להשתלט על אזורים באופן כללי (נשגב הדמדומים דואג שהרוחות המקומיות ישתפו פעולה), בעוד ליקוי החמה (בעזרתו הנדיבה של הלילה) עושה בעיות רציניות בתוך הבירוקרטיה והשלטונות הנשגב-ארציים. מרדים קטנים צצים בכל עבר, והתנקשויות חסרות מעצורים מתרחשות בכל רחבי הבריאה (תנועה למרחקים היא לא בעיה בעזרת קסמי מסע ו\או תעצומות רכיבה ושיט). ליקוי החמה גם הולך ומכין את כל בני הברית העוצמתיים של הקבוצה (ומגייס חדשים במידת האפשר) כך שגם נשגבי לבנה , אלים וסידראלים עומדים לצידם.

ואז, כשצבאות הענק העוצמתיים עומדים תחת דגלו של השמש הבלי מנוצח ובראשם נשגב שחר עוצמתי במיוחד, אין אף אחד ש אפילו ינסה להילחם. בסופו של דבר, ממגרים את ארצות הצללים בעזרת הצבאות האדירים האלה ולוקחים צבא עילית שיילחם בפראא.

והינה, הבריאה בטוחה שוב ונמצאת בשליטתם של נשגבי השמש.

על מה אני מסמך?
על זה שנשגב הדמדומים יוכל להכין עתקים והרבה, וכמובן להטיל לחשים. תעצומות: המעגל הארצי, המעגל השמימי, מעגל השמש ותעצומות מלאכה שונות ומשונות. 5 בתורת הנסתר והיכולת לדבר בממלכה עתיקה.
שנשגב השחר יוכל לאמן צבאות. מלחמה 5, תכנית האימונים של הלוחם האגדי.
על זה שנשגב הזנית יכול להשתלט על אזורים ללא בעיה. נוכחות 5, הופעה 5, מחול שדים מפתה בעלים ולפחות 3 בחברה.
על זה שנשגב הלילה ונשגב ליקוי החמה יוכלו לשתף פעולה בשביל התחזות והתנקשות בשליחים. פשיעה 5 בשביל התחפושות (ואולי שימוש בעתק "מסכה"), 5 בבירוקרטיה ו5 בחברה.
על זה שאלים ודמי דרקון עוצמתיים במיוחד לא יתקפו במאסיביות בשלב מוקדם של התוכנית.
על זה שיש עוד נשגבי שמש בבריאה ולא קשה למצוא אותם בתור נשגב שמש אחר.
ועל זה שדמי הדרקון לא יצליחו להפעיל את המשכן הקיסרי במהירות הנדרשת.

כל חור בתוכנית ייתקבל בברכה.

וואנג מהמחשב של פרנהייט:

וכמובן שאתם מתעלמים מבעיה קטנה אחת: דמי הדרקון הם לא הבעיה, והם לא האויב. ומלחמות אדירות יובילו רק לעוד ארצות צללים, ועוד פראא, ופחות כוחות לתחזק את הבריאה.

בסופו של יום, כל מה שצריך זו קבוצת סולארים אחת שתמצא את עינו של אוטוקטון ותטפל נקודתית בשרי המוות, באלכימיקלים ובאינפרנלים.

אבל מה הבעיה ,ליצור צבא ענק מתוך הפרא, ולהשתלט על כול הבריאה ! אנשים לא מעריכים מספיק את טכניקת עיצוב הפרא !!!!!!! אנשים במאמץ משותף של שני סולארים בלבד, אפשר ליצור צבא המונה 10,000 אנשים !!! ואם קצת זמן אפשר ליצור צבא ,כפול בגודלו מלגיונות הממלכה !! ואם הסולארים במשך כמה שנים טובות יכינו את הצבא ,הוא לא רק יהיה כפול בגודלו מלגיונות הממלכה, אלא גם מאומן ברמה שלהם !!
וכמובן בעזרת מלח, והצ'ארם האהוב אליי ,אפשר להגדיל את הבריאה ,ולחסל את ארצות הצללים.

אז מה הבעיה ?פשוט אשנה את סדר העדפיות שלי, קודם להביס את שרי המוות ,ואחרי זה להשתלט על הבריאה.
אני בטוח שצבא ברברים ,יוכל לנצח את כוחות שרי המוות .
וגם בגלל שהאנשים שנוצרים מטכניקת עיצוב הפרא ,נמצאים מחוץ לתהליכי החיים והמוות, לא צריך לדאוג שיעלו אותם מהמתים ,רואה אפשר לפתור כול בעיה בעזרת טכניקת עיצוב הפרא .

אני לא אומר שלוקח שתי דקות לנצח את שרי המוות, אבל אם בעידן הראשון 100,000 (זה מה שאני חושב ) דמי דרקונים ניצחו 300 סולארים ברמתם של שרי המוות, אני חושב שמליוני בני תמותה ,יכולים לעשות אותו דבר ל13 כמהו.
וגם כתוב שהאנשים שנוצרים ע"י הצ'ארם דועכים ממש, גופם ונשמתם לכן גם זומבים אי אפשר ליצור.

מיליוני דמי הדרקון של העידן הראשון אכן הביסו 300 סולארים, יחד עם חלק מהלונארים שנשארו איתם והאוטומטונים והמשרתים שלהם. בדרך הם השמידו חצי מהבריאה, פשוטו כמשמעו. זה לא בריא.

מיליוני בני תמותה לא יכולים לעצור את מסכת החורפים לבדו, הוא יקצור אותם בקלות ויפתח בשדות הקרב האלו ארצות צללים, מה שעוד יותר יחזק אותו. בני תמותה הם כלום באקזאלטד, את בני התמותה שולחים כנגד הצבאות של מסכת החורפים כדי שהסולארים יביסו אותו. וגם זה יהיה קשה.

מוות בקנה מידה גדול ממש רע לבריאה, מהסיבה הברורה שזה מחזק משמעותית את העולם התחתון, ומחליש את הבריאה כנגד שאר הגורמים העוינים לה - הפיות, האוטוקטונים, מלפיאס.. לכן מלחמות אולי חיוניות בנקודות מסוימות (לדוגמה, לבלום את ההתקדמות של האוטוקטונים כדי שיהיה אפשר לטפל בהם בצורה סולארית), אבל הן לא פותרות את מצב הביש.

בעזרת בירוקרטיה וחברה, מקים מגה תאגיד שמשתלט על כל העסקים בארצות הפרא, ועקב כך גם על המסחר אל ומהאי המבורך. ממנה מנהל בובה על חוט לראש התאגיד בלי ידעת אף אחד חוץ מהמעגל שלי, ואז מנפיק את החברה במניות. ואז רוצח את המנהל, גורם לחברה, וכך גם לרוב אוכלוסית הבריאה לפשוט רגל, ובכאוס ובעוני שיווצר, לחלק לנזקקים (החדשים) תרומות רבות ולהפוך את מעגל הסולארים שלי למושיע שלהם. כל הסחר והגלדות יתפרקו, ובשליטתי תהיה הערצתם של מליוני אנשים, וגם כוח להעמיד מחדש את התאגיד הכי גדול בבריאה שאחראי על כל המסחר. ואז פשוט צריך לשכנע את דמי הדרקון שכל הכלכלה שלהם אבודה בלעדיי, ולעלות כמנהיג פיננסי לממלכה, מה שאחרי דפלומטיה וצ'ארמים יביא אותי לכס. ואז אני לאט לאט מגלה את כל המסדר הטהור, מנהיג תורה חדשה (עדיין באמצעות תמיכת העם) שסוגדת לסולארים.
והופ ^_^

נ"ב
הרגע חשבתי על זה, זה בטח מלא בחורים כמו דם דרקון צעיר אחרי היתקלות בסולארי מבוגר שיודע את תעצומת מפל האימה המבתרת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה