TaleOfSorrow אמר/ה:
אני תומך ברעיון של vishnufascist וdart-b אבל מוסיף קסם מהמעגל השני בדומה לInfallible Messenger אבל משהו שפועל על אזור שלם ולא בלחישה אלא בצעקה ואחרי שאני מפציץ כמה בתים של לטאות אני צועק ללטאות האחרות "WHO ELSE WANTS SOME??????"
ואז מצוד הפראא וכל המסדר הטהור דופקים על דלתך בהקדם האפשרי. נכון, הסואלרים שלך הכי חזקים בבריאה, אבל צבא גדול של דמי דרקון מיומנים היטב וחמושים במיטב העתקים יוכלו לפגוע בהם.
הטכניקה שלי היא פשוטה:
דבר ראשון, הם אוספים את כל נשגבי השמש שהם יכולים למצוא, מציידים אותם בעתקים וגורמים להם לעזור. אני מחלק את התפקידים לפי קאסטות, מן הסתם. בהתחלה כתבתי את זה בלשון יחיד ואז גיליתי שהרבה יותר יעיל קודם כל להרחיב את הכוחות.
הזנית מתחיל להפיץ את הדת בארצות הסף ומתחיל להשתלט על אזורים באופן כללי (נשגב הדמדומים דואג שהרוחות המקומיות ישתפו פעולה), בעוד ליקוי החמה (בעזרתו הנדיבה של הלילה) עושה בעיות רציניות בתוך הבירוקרטיה והשלטונות הנשגב-ארציים. מרדים קטנים צצים בכל עבר, והתנקשויות חסרות מעצורים מתרחשות בכל רחבי הבריאה (תנועה למרחקים היא לא בעיה בעזרת קסמי מסע ו\או תעצומות רכיבה ושיט). ליקוי החמה גם הולך ומכין את כל בני הברית העוצמתיים של הקבוצה (ומגייס חדשים במידת האפשר) כך שגם נשגבי לבנה , אלים וסידראלים עומדים לצידם.
ואז, כשצבאות הענק העוצמתיים עומדים תחת דגלו של השמש הבלי מנוצח ובראשם נשגב שחר עוצמתי במיוחד, אין אף אחד ש אפילו ינסה להילחם. בסופו של דבר, ממגרים את ארצות הצללים בעזרת הצבאות האדירים האלה ולוקחים צבא עילית שיילחם בפראא.
והינה, הבריאה בטוחה שוב ונמצאת בשליטתם של נשגבי השמש.
על מה אני מסמך?
על זה שנשגב הדמדומים יוכל להכין עתקים והרבה, וכמובן להטיל לחשים. תעצומות: המעגל הארצי, המעגל השמימי, מעגל השמש ותעצומות מלאכה שונות ומשונות. 5 בתורת הנסתר והיכולת לדבר בממלכה עתיקה.
שנשגב השחר יוכל לאמן צבאות. מלחמה 5, תכנית האימונים של הלוחם האגדי.
על זה שנשגב הזנית יכול להשתלט על אזורים ללא בעיה. נוכחות 5, הופעה 5, מחול שדים מפתה בעלים ולפחות 3 בחברה.
על זה שנשגב הלילה ונשגב ליקוי החמה יוכלו לשתף פעולה בשביל התחזות והתנקשות בשליחים. פשיעה 5 בשביל התחפושות (ואולי שימוש בעתק "מסכה"), 5 בבירוקרטיה ו5 בחברה.
על זה שאלים ודמי דרקון עוצמתיים במיוחד לא יתקפו במאסיביות בשלב מוקדם של התוכנית.
על זה שיש עוד נשגבי שמש בבריאה ולא קשה למצוא אותם בתור נשגב שמש אחר.
ועל זה שדמי הדרקון לא יצליחו להפעיל את המשכן הקיסרי במהירות הנדרשת.
כל חור בתוכנית ייתקבל בברכה.