• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז הזאב הלבן (arthaus) יוציאו לאור את BESM

חברת הזאב הלבן, באמצעות חברת הבת Arthaus, יוציאו לאור את המהדורה השלישית של Big Eyes Small mouth, משחק התפקידים אנימה הידוע של Guardians of Order שפשטו את הרגל.
הגרסה השלישית תצא לאור בינואר 2007, במחיר של 40 דולר.

המחיר לא ירד... חוץ אם זה כישלון ענק.
ד"א 40 דולר זה לא כזה יקר למשחק תפקידים, שיר של אש וקרח עולה 50 דולר, מרוצללים עולה 35 דולר, אקזלטד 2 עולה גם 40 דולר... זה מחיר סביר לספר בסיס בהשוואה למוצרים אחרים.

בקשר לנוביליס לא ידוע לי.
ש GoO פשטה את הרגל הם אמרו שהם במגעים בקשר ל BESM וזה היה הקו היחיד שלהם. אנ משער אבל שיש סיכוי לא רע שנראה גם את AGoT עובר ידיים, אולי גם לזאב-הלבן שבלאו הכי משווק את המשחק.
נוביליס זה יותר קשה, כי זה לא משחק חדש או גרסה חדשה, הטעם לקנות אותו קטן יחסית, אלא אם מוציאים גרסה חדשה.

The oldman אמר/ה:
נוביליס זה יותר קשה, כי זה לא משחק חדש או גרסה חדשה, הטעם לקנות אותו קטן יחסית, אלא אם מוציאים גרסה חדשה.

לא מסכים.
נוביליס הוא מוצר נישה קלאסי - מאד מוערך ע"י המבקרים, שוק אמיתי קטן מאד.
בתרגום לקפיטליסטית, GoO תהיה שמחה למכור את הזכויות עליו תמורת כל מה שיציעו לה, וכבונוס יוסיפו את המלאי הקיים שלהם במחירי עלות.

מצד שני, מי שיקנה את נוביליס ירוויח פרסום חיובי שפשוט אי אפשר לקנות בכסף - החברה שהצילה פנינה כמו נוביליס מתהום הנשיה.

תשמע, אם הם ימכרו את הזכויות ואת המלאי הנותר ב-5 דולר לחתיכה, אין לי ספר שמחר ייקחו את זה, הזאב-הלבן אוחברה אחרת תשמח לקנות. מצד שני, זה נראה לי קצת אידיוטי מבחינתם למכור בעיסקה כזאת, וגם לא בטוח אם הספר שלהם או רק יש להם זכויות הוצאה לאור עליו.

The oldman אמר/ה:
גם לא בטוח אם הספר שלהם או רק יש להם זכויות הוצאה לאור עליו.
וואלה, נקודה טובה.
העותק שלי לא אצלי ככה שאני לא יכול לבדוק את זה כרגע. למישהו יש את הספר בשלוף?

בהנחה שהספר באמת שלהם:
The oldman אמר/ה:
זה נראה לי קצת אידיוטי מבחינתם למכור בעיסקה כזאת
לא בטוח שאני מסכים.
כרגע, אחרי שהם סגרו את מסלול ההפצה שלהם, הם מרוויחים 0 עגול ומאופס על הספר.
יותר מזה - להחזיק את המלאי הישן עולה להם בדמי השכירות של המחסן, ביטוח ועוד כהנה מרעיין ברישין שאתה בטח מכיר טוב יותר ממני.
הסיבה היחידה שלהם לא למכור גם במחיר המצחיק שהצגת בהודעה הקודמת שלך הוא ההימור שבעתיד תגיע הצעה טובה יותר. וזו כבר שאלה של כמה מצבם הכלכלי באמת נואש, וכמה הם בטוחים שהצעה כזו אכן תגיע.

Ogmios אמר/ה:
The oldman אמר/ה:
גם לא בטוח אם הספר שלהם או רק יש להם זכויות הוצאה לאור עליו.
וואלה, נקודה טובה.
העותק שלי לא אצלי ככה שאני לא יכול לבדוק את זה כרגע. למישהו יש את הספר בשלוף?

ציפור קטנה לחשה לי שהם רק הפיצו את הספר, בעוד הזכויות נשארו בידי כותבת הספר רבקה בורגסטרום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה