• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הו הא! מה קרה? פנאתניקוס אכלה אותה!

סטטוס
נעול לתגובות.
nemesis אמר/ה:
מכבי חיפה הם עומואים! אמן שיפסידו! ולשאלה שלך לא אני לא סובל כדורסל ואני לא אוהד הפועל מתוסכל!
אנחנו מדברים על מכבי תל-אביב בכדורסל אתה יודע.... וגם לא שאלתי אותך את השאלה, תקרא לפני שאתה מגיב.

דוגרי, הליגה הישראלית לא מעניינית וזה בגלל מכבי. אם מכבי לא הייתה קיימת או שהיו שמים עליה מגבלות (נראה לי ששוקלים זאת) אז הליגה יכלה להיות מאוד מעיינית

זה רעיון דבילי, זו לא אשמת מכבי שהם תמיד מנצחים.. הם פשוט יותר טובים ואין מה לעשות...איך אומרים..העולם אכזר ידידי.

Wraithbone אמר/ה:
nemesis אמר/ה:
מכבי חיפה הם עומואים! אמן שיפסידו! ולשאלה שלך לא אני לא סובל כדורסל ואני לא אוהד הפועל מתוסכל!
אנחנו מדברים על מכבי תל-אביב בכדורסל אתה יודע.... וגם לא שאלתי אותך את השאלה, תקרא לפני שאתה מגיב.

דוגרי, הליגה הישראלית לא מעניינית וזה בגלל מכבי. אם מכבי לא הייתה קיימת או שהיו שמים עליה מגבלות (נראה לי ששוקלים זאת) אז הליגה יכלה להיות מאוד מעיינית

זה רעיון דבילי, זו לא אשמת מכבי שהם תמיד מנצחים.. הם פשוט יותר טובים ואין מה לעשות...איך אומרים..העולם אכזר ידידי.
לא עניתי לך עיניתי לarnarth the dunedian לפנייך אז אתה תבדוק לפניי שאתה מגיב! צ'ונג שוקיסט!
ולשענין יצא לי חיפה בטעות כי אני עסוק בלרדת על חבר שלי על מכבי חיפה

nemesis אמר/ה:
Wraithbone אמר/ה:
nemesis אמר/ה:

לא עניתי לך עיניתי לarnarth the dunedian לפנייך אז אתה תבדוק לפניי שאתה מגיב! צ'ונג שוקיסט!
ולשענין יצא לי חיפה בטעות כי אני עסוק בלרדת על חבר שלי על מכבי חיפה
אז לפחות תצטט, ככה אי אפשר לדעת למי אתה עונה וזה מבלבל.
בכל מקרה...השעה של המשחק-17:40, אבל אני מציע שתפתחו את הטלוויזיה לפני, אולי זה לא מדוייק. נראה לי שכבר ב-17:05 מתחילים שידורים על זה, אבל שוב, אני ממש לא בטוח, קיצר תבדקו אם בא לכם.

arnarth the dunedian אמר/ה:
חחח... המשחק יתחיל ב-18:15-20 במקרה הטוב בגלל שתי הערכות במשחק על מקום 3-4.

לא רק זה, יש גם תקלות שם עם הסלים, וזה לא התקלה הראשונה של הרוסיים בF4.

Wraithbone אמר/ה:
nemesis אמר/ה:
הדגשתי את הבעיה האמיתית למי שלא שם לב...

טוב הנה המשחק מתחיל... להתראות.

the Nerubian אמר/ה:
Wraithbone אמר/ה:
nemesis אמר/ה:
הדגשתי את הבעיה האמיתית למי שלא שם לב...

טוב הנה המשחק מתחיל... להתראות.
אתה מוכן להסביר לי מה אתה קשור?!

עברה מחצית, בינתיים מכבי מובילה 50:39, והגביע נראה קרוב מתמיד. יאללה מכבי!

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה