• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הו הא! מה קרה? פנאתניקוס אכלה אותה!

סטטוס
נעול לתגובות.
לא.. אולי כי הם קבוצה שמעלה רק זרים, ובגללה הליגה נראית כמו שהיא נראית

doctor wang אמר/ה:
לא.. אולי כי הם קבוצה שמעלה רק זרים, ובגללה הליגה נראית כמו שהיא נראית
איך הליגה נראית? יש לנו קבוצה שלקחה את הגבי היול"ב קאפ ( :lol: ) וקבוצה שהגיעה לשלב מאוד גבוה ביורופליג בשנה שעברה.
והשנה רוב הקבוצות הישראליות הגיעו למקומות גבוהים מאוד ביול"ב קאפ,יורוליג ויורפליג.
וחוץ מזה-אין קבוצה בעולם שלא מורכבת מהרבה זרים.

לדוקטור וואנג: למה סתם להגיד? הסיבה היחידה שהליגה נראית כך היא לא ההצלחה של מכבי אלא הבריחה של שחקנים ישראלים טובים לאירופה (מזרחי, אליה, ליובין, טפירו וכו"), והסיבה לכך היא שהקבוצות עניות ובזה מכבי בכלל לא אשמה. תראו מה קרה להפועל ירושליים: הם זכו ביול"ב קאפ, ובגלל בעיות תקציב לא יכלו לשחק ביורוליג, ולא רק זה, השחקנים הטובים שלה (בעיקר סאלמון) עזבו לקבוצות צמרת באירופה שם הם יכולים להרווי פי 5. מכבי היא בינתיים האור היחיד בכדורסל הישראלי, והיא הסיבה היחידה שסקאוטרים מאירופה מסתכלים על הליגה הישראלית, והסיבה היחידה למה קבוצות כל כך עניות מצליחות לא רע באירופה, היא פשוט מציבה להם רף שאליו הם מנסות להגיע, בלי הרף הזה הם לא יהיו שוות כלום.

ואני לא חושב ככה. מכבי זה המונופול של הכדורסל הישראלי. וצריך להפיל את המונופול הזה ע"י הגבלת שכר, וצמצום הזרים

doctor wang אמר/ה:
ואני לא חושב ככה. מכבי זה המונופול של הכדורסל הישראלי. וצריך להפיל את המונופול הזה ע"י הגבלת שכר, וצמצום הזרים
איל, אתה סתם מתווכח לחינם. כדורסל זה לא התחום שלך, תחזור לפיזיקה שלך.

doctor wang אמר/ה:

בשביל להפוך את הכדורסל היראלי לעוד יותר עני?

בכל מקרה הגבלת השכר זה לשחקנים ה-9-12, כלומר שבמקרה הגרוע מכבי תאלץ לוותר על קומאטוס , הלפרין ואסף דותן.

הם גם רוצים לעשות מגבלה של 3 זרים בקבוצה.דבר זה יהרוס את מכבי ואת הסיכויים שאי פעם קבוצה ישראלית תזכה במשהו באירופה.

הלייקרס נראים כמו שהם בכלל ששאקיל אוניל עזב למיאמי..
איל, אתה אומר דברים טיפשיים, אם לא יהיו זרים זה יהיה פשוט גרוע, משעמם, ולא יעיל.
בכל קבוצה יש זרים, וכן, הרבה זרים, כמו מכבי...ואגב, היא אולי הקבוצה הכי פחות מגעילה שיש, פשוט אחלה קבוצה.

בקיצר, בהצלחה היום!

וכן, מכבי היא הקבוצה היחידה באירופה שסגנון המשחק שלהם מתקרב לזה של האן בי איי (חוץ מהשמירות האזוריות). ו3 זרים לא יהרסו את מכבי, עכשיו מכבי מסתדרת מצויין עם 4 זרים כשאחד מהם (קומאטוס) כמעט ולא משחק.

Dragon_Master אמר/ה:
mithrandir , אתה טועה.
מכבי ת"א מיצגת את ישראל. ת"א היא עיר בישראל. אז מה אם רוב החשקנים הם זרים, זה לא אומר שמכבי היא לא נציגה של ארץ ישראל.
למעשה, אתה נוגד את עצמך. כל מה שאמרת על חברת "עלית" זה ממש בולשיט.
"עלית" מממנת את מכבי. מכבי לא מייצגת את חברת "עלית" .

לא אתה טועה, וגם לא הבנת מה שאמרתי.
אמרתי שמכבי מייצגת את מכבי ולא את ישראל וגם לא את "עלית" אלא את מכבי, אולי היה נדמה שאמרתי שמכבי מיצגת את "עלית" אבל זה לא מה שאמרתי. להיפך. פעם היה חלק של מכבי בבעלות "עלית" אבל עכשיו כבר אין. הם מחרו אותו. ולכן "עלית" הם רק ספונסרים ולא בעלים ומכבי לא מייצגת אותם כלל (בשביל עלית הם עוד שלטי חוצות שהרבה אנשים רואים).
אני לא אומר שמכבי לא מייצגת את ישראל בגלל שיש בה זרים. זה לא קשור. מכבי לא מייצגת את ישראל כי נבחרת ישראל מייצגת את ישראל ומכבי מייצגת את מכבי (...עו"ד מזרחי...).
אבל זה לא אומר שהם קבוצה לא טובה או שהם לא ראויים לאוהדים או שאני לא אוהד אותם.

יאללה מכבי! :!:

arnarth the dunedian אמר/ה:
וכן, מכבי היא הקבוצה היחידה באירופה שסגנון המשחק שלהם מתקרב לזה של האן בי איי (חוץ מהשמירות האזוריות). ו3 זרים לא יהרסו את מכבי, עכשיו מכבי מסתדרת מצויין עם 4 זרים כשאחד מהם (קומאטוס) כמעט ולא משחק.
לא, היא לא קרובה לאן בי אי בכלל, אולי יותר מהקבוצות האחרות, אבל היא רחוקה מהאן בי אי, וכבר הוזכר שאן בי אי זה זה לא יורוליג, אי אפשר להשוות בינהם ואלה שיטות משחק שונות.

כולכם מכביסטים
הלווי שמכבי תפסיד בגמר הלווי !!!!

ואתה חושב שאנחנו באמת הולכים להתבייש בזה שאנחנו מכביסטים? אז זהו, שלא.
או שאתה אדום מתוסכל, כמו ש-arnarth the dunedian אמר, או שאתה סתם לא אוהב את מכבי, שזה די טיפשי. :wink:
תקנאו כולכם, שונאי מכבי! מכבי תל-אביב היא האלופה! :lol:

מכבי ת"א הם עומואים! אמן שיפסידו! ולשאלה שלך לא אני לא סובל כדורסל ואני לא אוהד הפועל מתוסכל!

דוגרי, הליגה הישראלית לא מעניינית וזה בגלל מכבי. אם מכבי לא הייתה קיימת או שהיו שמים עליה מגבלות (נראה לי ששוקלים זאת) אז הליגה יכלה להיות מאוד מעיינית

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה