• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הו הא! מה קרה? פנאתניקוס אכלה אותה!

סטטוס
נעול לתגובות.
אולה! טאו ניצחו! בתוצאה 78:85!
ברור שלצסק"א היה יום פשוט חרא, הרי...בחייכם, טאו לא מגיעה לרמה של צסק"א (וגם לא של מכבי), הם פשוט חטפו יום רע, או שהם היו בלחץ אטומי בגלל שהם משחקים בבית, ויש מסביב הרבה קהל רוסי שצועק, וזה יוצר לחץ על הקבוצה. אני שמח שטאו ניצחו, ככה למכבי יהיה יותר קל בגמר.
אל תתחילו לחשוב שטאו הם קבוצה כ"כ חזקה וטובה, מכבי יכולים לנצח אותם, בטח שיכולים לנצח אותם יותר בקלות מאשר את צסק"א.
עכשיו...יורוליג זה לא משעמם, אתם בסדר או מה?למשל, בכל המשחק האחרון נגד פנא' מכבי היו רק בכמה נקודות מעטות מעל פנא', זה לא שבכל משחק מכבי הם ב-30 הפרש מהקבוצה היריבה, הם פשוט מנצחים בסוף, אבל המשחק מותח.

צל-אש אמר/ה:
ניצחנו במלחמת העולם השניה? ווהוו!!
אההה.טאו ניצחו, באסה.
כן, אני זוכר את זה. כשהאלדר איגפו מימין, והאימפריום הכה אותם מאחורה...
WH פולש לנו לחיים, אההה!
...ואז הסקינקים התקיפו עם היחידות החדשות, אלו שיש להם גלימה בצורת כנפיים ואלו עם הבליטה החשודה בבסיס הזנב...

אבל כשהניצחון היה נראה לטובת הסקינקים הופיעו הורדים של גנובלרים זורקים חפצים חדים ןשוחטים את כולם אבל מאוחריהם הופיע הטירנט שזלל את הכל חד גבה חד גבה

ואז.... ואז...... ואז הופיעו הפרוקסי:
אורק עם קשת שהיה בעצם אסולט טרמינטור עם טאנדר האמר וסטורם שילד
אופנוען ריוונווינג שהיה בעצם קווסטינג נייט
וזומבי שהיה בעצם כימרה
וגם הידרה שהייתה לנד ריידר

comandos אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
comandos אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
אני מקווה שמכבי יפסידו. :twisted:
אני לא. אני צריך להשוויץ לילד הרוסי המעצבן בכיתה שלי.
שקבוצה שאתה לא קשור אליה ניצחה?

זה כמו שאני אתגאה בכך שניצחתי במלחמת העולם השניה. ר_ם
לך תשאל מישהוא מה זה גאווה לאומית. את מוזמן גם לחפש על פאשיזם כדי לראות מה גאווה או חוסר גאווה לאומית מוגזמת עושה לאנשים. ותתפלא, יש אמריקאים שעדיין מתלהביםעל איך שהם "הצילו" את הבריטים במלחמת העולם השנייה. ועכשיו ברצינות: אנחנו חייבים להיכנס לזה?
זהו, שרוב מכבי הם לא ישראלים, אז אין לך פה גם גאווה לאומית.

Wood-Elf אמר/ה:
comandos אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
comandos אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
אני מקווה שמכבי יפסידו. :twisted:
אני לא. אני צריך להשוויץ לילד הרוסי המעצבן בכיתה שלי.
שקבוצה שאתה לא קשור אליה ניצחה?

זה כמו שאני אתגאה בכך שניצחתי במלחמת העולם השניה. ר_ם
לך תשאל מישהוא מה זה גאווה לאומית. את מוזמן גם לחפש על פאשיזם כדי לראות מה גאווה או חוסר גאווה לאומית מוגזמת עושה לאנשים. ותתפלא, יש אמריקאים שעדיין מתלהביםעל איך שהם "הצילו" את הבריטים במלחמת העולם השנייה. ועכשיו ברצינות: אנחנו חייבים להיכנס לזה?
זהו, שרוב מכבי הם לא ישראלים, אז אין לך פה גם גאווה לאומית.
חוץ מבורשטיין, אין אף ישראלי שמשחק טוב.

מה אתם מתבכיינים? אפשר לחשוב.
אלכס אברבוך הוא ישראלי? לא! אבל הוא מייצג אותנו בכבוד בכל תחרות בענף שלו.

ובקשר לנושא טאו-צסק"א : צסק"א היתה עדיפה לנו. בגלל צורת המשחק שלה שיהיה מצוין בשביל מכבי. טאו הרבה יותר טובים מצסק"א וזה ברור.

Wraithbone אמר/ה:
אולה! טאו ניצחו! בתוצאה 78:85!
ברור שלצסק"א היה יום פשוט חרא, הרי...בחייכם, טאו לא מגיעה לרמה של צסק"א (וגם לא של מכבי), הם פשוט חטפו יום רע, או שהם היו בלחץ אטומי בגלל שהם משחקים בבית, ויש מסביב הרבה קהל רוסי שצועק, וזה יוצר לחץ על הקבוצה. אני שמח שטאו ניצחו, ככה למכבי יהיה יותר קל בגמר.
אל תתחילו לחשוב שטאו הם קבוצה כ"כ חזקה וטובה, מכבי יכולים לנצח אותם, בטח שיכולים לנצח אותם יותר בקלות מאשר את צסק"א.
עכשיו...יורוליג זה לא משעמם, אתם בסדר או מה?למשל, בכל המשחק האחרון נגד פנא' מכבי היו רק בכמה נקודות מעטות מעל פנא', זה לא שבכל משחק מכבי הם ב-30 הפרש מהקבוצה היריבה, הם פשוט מנצחים בסוף, אבל המשחק מותח.

יום רע לצסקא...? יום גרוע. 36% לעונשין במהלך כל המשחק. זה גרוע יותר מהאחוז לשלוש שלהם בדר"כ.
אל תבינו לא נכון. טאו לא היו מצוינים בהתקפה. נכון שהם נתנו לרוסים שיעור בהגנה, אבל שיטת ההתקפה שלהם פשוט שגויה. בכל הזדמנות, הם חדרו פנימה רק כדי להוציא את הכדור החוצה לשלשה. לפעמים זה עבד, ולפעמים לא. מוקדם יותר אתמול, פנא ניסו לעשות את זה, וזה לא עבד... חבל שטאו לא הפיקו לקחים.
לפי הסטיסטיקה, טאו לא היו עדיפים. גם לא לפי צורת המשחק.
האמת היא, שלא כ"כ משנה מי מהקבוצות הייתה מתייצבת נגד מכבי.

לפי מה שראיתי אתמול במשחק של טאו-צסק"א אני חושב שמכבי יכולה לנצח כל אחת מהקבוצות.
המשחק היה איטי ובלי הרבה נקודות.היו דקות שלמות בלי שום נקודה בשני הצדדים.
במצב כזה מכבי יכולה לעשות ריצה של 10-0 ולנצח את המשחק.

יותם-השאלה שלך טיפשית.
צורת המשחק של אירופה שונה לגמרי מצורת המשחק ב NBA . זה כמו להשוות מלפפון לשטרודל!
וקטש בכלל מאמן.

Dragon_Master אמר/ה:
מה אתם מתבכיינים? אפשר לחשוב.
אלכס אברבוך הוא ישראלי? לא! אבל הוא מייצג אותנו בכבוד בכל תחרות בענף שלו.

ובקשר לנושא טאו-צסק"א : צסק"א היתה עדיפה לנו. בגלל צורת המשחק שלה שיהיה מצוין בשביל מכבי. טאו הרבה יותר טובים מצסק"א וזה ברור.

כן אבל אברבוך בא כמיצג של ישראל עם גדל ישראל (ובסרגל למטה כתוב ISR) בזמן שמכבי "עלית" תל אביב (הם כבר לא "עלית", "עלית" שהיא "שטראוס-עלית" מחרה את האחזקה ועכשיו היא רק ספונסרית) מיצגים את תל אביב, או יותר נכון את "מכבי תל אביב" (ואפילו יהיה הכי נכון להגיד שהם מיצגים את עו"ד מזרחי) ובכלל לא את ישראל. אני אוהד של מכבי. אני רוצה שמכבי תנצח. אני מוחא כנגד האימרה שכל המשחקים כבר נוצחו על ידי מכבי ושהיא קבוצת "פלזנטוויל" (כמו הסרט) (מכבי יכלו הפסידו לפנא' - ברבע השני או השלישי הם היו בפיגור) אבל היא לא מייצגת את ישראל.
ומי שחושב שקטש במכבי אז הוא סתם לא מוחבר למציאות.

לפי מה שראיתי אתמול במשחק של טאו-צסק"א אני חושב שמכבי יכולה לנצח כל אחת מהקבוצות.
המשחק היה איטי ובלי הרבה נקודות.היו דקות שלמות בלי שום נקודה בשני הצדדים.
במצב כזה מכבי יכולה לעשות ריצה של 10-0 ולנצח את המשחק.
כן, כי אתמול היה משחק ממש גרוע של צסקא (36% מהעונשין?!? מי שמע?!? הלחץ כנראה השפיע עליהם קשה, כי אם היה להם 70-80% אז הם בהחלט היו יכולים לנצח) ומשחק התקפה גרוע של טאו (איזה אחוזים נמוכים, זה היה משחק של זריקה-החטאה-ריבאונד התקפה-זריקה-החטאה-ריבאונד הגנה והתקפה דומה לצד שני).

ואם בכלל מדברים על מה שהיה עדיף - הכי היה לנו עדיף לשחק מול צסקא כמו ששחקה אתמול, אבל עדיף לשחק מול טאו בכל יום מאשר צסקא ביום רגיל.

1)קודם כל, לא התבכיינתי, אמרתי עובדה קיימת.
2) צסק"א מוסקבה יותר טובה מטאו ויטוריה נקודה, אני לא מבין איך אתם בכלל משווים בין שתי הקבוצות.
3) טאו עדיפה לנו בגמר, כי ברור שצסק"א לא תשחק כמו שהיא שיחקה נגד טאו, זה קורה לעיתים נדירות. באותו משחק צסק"א לא יזמה התקפות נכונות, עשתה שטויות וזריקות קשות משלוש, ואני די בטוח שזה בגלל לחץ, כי אם זה היה עוד סתם משחק טופ סיקסטין צסק"א היתה מנצחת ב10-20 הפרש לפחות.
4)השאלה של ה-אן בי אי לא היתה במקום, דראגון מאסטר צודק, אלו שיטות משחק שונות. בכל מקרה...מכבי לא ברמה של אן בי אי.

mithrandir , אתה טועה.
מכבי ת"א מיצגת את ישראל. ת"א היא עיר בישראל. אז מה אם רוב החשקנים הם זרים, זה לא אומר שמכבי היא לא נציגה של ארץ ישראל.
למעשה, אתה נוגד את עצמך. כל מה שאמרת על חברת "עלית" זה ממש בולשיט.
"עלית" מממנת את מכבי. מכבי לא מייצגת את חברת "עלית" .

יש לי שאלה.
נראה לכם שמכבי יכולה לנצח את הלייקרס?

שאלה ממש לא אקטואלית, הלייקרס סיימו העונה מקום 10 במערב, עם מאזן גרוע מזה של היריבה העירונית קליפרס. אם כבראז היית שואל על מיאמי או דטרויט. נ"ב- מכבי תשחק בסתיו משחקי ראווה נגד ה"נטס" וה"רפטורס".
טאו ויטוריה לא קבוצה כל כך טובה, העניין הוא שהרוסים נלחצו (החטאות העונשין זה עדות לכך). הם קיבלו פיינל פור בבית לאחר 30 שנים בלי גביע אירופה לאלופות, טבעי שילחצו.

בקשר לייצוג הלאומי: הקבוצה היחידה שמייצגת את ישראל היא נבחרת ישראל, נקודה. אבל אם כבר מדברים, אז כל הקבוצות הטובות באירופה (פנא, מכבי, סייה, צסקא, ברצלונה) בנויות על שחקנים זרים שהטובים שבהם אמריקאים. ורק לידע כללי: ארפ ותומס ישראלים לכל דבר. (שארפ שיחק גם בנבחרת).

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה