Steelhammer
פונדקאי ותיק
כן כן, מכבי תל אביב נצחה את פנאתניקוס ועולה לגמר הפיינל פור לשנת 2004/2005 בתוצאה 91:82
תלוי מי יעלה נגד מכבי, צסק"א או טאו ויטוריה, ושתיהן ישחקו על הכרטיס לגמר ב-20:30 בערוץ 1.UriShel אמר/ה:מזל טוב!
מה אומרים, מנצחת בגמר?
משעמם? אתה רציני? המשחקים ביורוליג ממש מותחים, מילא ליגת העל בארץ..שם מכבי מנצחת בכל משחק, אבל ביורוליג? ממש ממש לא.Avatar אמר/ה:אני רואה.. מכבי מנצחת, כרגיל.
ממש משעמם.
Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
Double Y אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
הם כבר ניצחו, טמפיט.
doctor wang אמר/ה:Double Y אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
הם כבר ניצחו, טמפיט.
הדבר הכי מגניב ב"חצי גמר", הוא שאחרי שאתה מנצח בו, אתה עובר ל"גמר"
אני לא. אני צריך להשוויץ לילד הרוסי המעצבן בכיתה שלי.Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
שקבוצה שאתה לא קשור אליה ניצחה?comandos אמר/ה:אני לא. אני צריך להשוויץ לילד הרוסי המעצבן בכיתה שלי.Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
לך תשאל מישהוא מה זה גאווה לאומית. את מוזמן גם לחפש על פאשיזם כדי לראות מה גאווה או חוסר גאווה לאומית מוגזמת עושה לאנשים. ותתפלא, יש אמריקאים שעדיין מתלהביםעל איך שהם "הצילו" את הבריטים במלחמת העולם השנייה. ועכשיו ברצינות: אנחנו חייבים להיכנס לזה?Wood-Elf אמר/ה:שקבוצה שאתה לא קשור אליה ניצחה?comandos אמר/ה:אני לא. אני צריך להשוויץ לילד הרוסי המעצבן בכיתה שלי.Wood-Elf אמר/ה:אני מקווה שמכבי יפסידו.![]()
זה כמו שאני אתגאה בכך שניצחתי במלחמת העולם השניה. ר_ם
כן, אני זוכר את זה. כשהאלדר איגפו מימין, והאימפריום הכה אותם מאחורה...ניצחנו במלחמת העולם השניה? ווהוו!!
אההה.טאו ניצחו, באסה.