• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

ההיסטוריה של עולם המערכה שלכם....

את העולם שלי בניתי על אפשר לומר "הריסות" של העולם
זאת אומרת לקחתי עולם שמח ומאושר שקורה משהו וחלל אסטרלי עצום נפתח המכשפים בעלי ידע אסטרלי כלשהו לא מצליחים לסגור את השער מלא מפלצות יוצאות מן החלל ויצורי העולם נאלצים לברוח מתחת לאדמה (חוץ מהאלפים שהסתגרו במצודות הצמחים שלהם) ועכשיו לאחר 1000 שנה ועכשיו הגזעים (המעטים) שנשארו יצאו מן ארמונות האבן העצומות שלהם וחוקרים את העולם החדש

שלא ידוע עליו כלום ואולי האימות עוד נשארו אי שם... בחשכה

הרעיון מבוסס על שיטת המשחק "שחר האדמה" שהיא מעין שיטה ידידותית לשחק מו"ד מתחיל
 
השיטה היא מה שגרמה לי להפסיק לקרוא את הספר... וגם שגיאות הכתיב המעצבנות שלו וסגנון הכתיבה המרגיז של החברה הזאת שתרגמה את פאסה שגם הופיע במרוצללים (למרות שמרוצללים זה כ"כ מגניב שאי אפשר להפסיק לקרוא)

יש לי את הספר, אני אולי אשב איתו קצת מתישהו...
 
בעולם שלי אין אלים, יש רק בני אדם וערפדים.
יש את האלמנט, שהוא בסיס ולא ישות. כלומר אין לו רגשות, אבל עצם קיומו מבסס את הכל. יש קסם, אבל בני האדם לא מודעים אליו, ויש מכשפים, ציידים וערפדים ששומרים על קיומם בסודיות.
זה העיקרון, לחומר מלא:
http://web-creatures.net/rpg/module...c&t=5619&sid=89073c63a68f27507c591fa95026e5c0
 
תודה.
ולא, בפורום יצורי רשת קראתי לעצמי זיפנאב, וכשרציתי להרשם כאן השם היה תפוס, וחלק מכנים אותי זיפו, אז ככה קראתי לעצמי.
המקור של השם הוא זיפנאב ממחזור שער המוות.
 
zipo אמר/ה:
בעולם שלי אין אלים, יש רק בני אדם וערפדים.
יש את האלמנט, שהוא בסיס ולא ישות. כלומר אין לו רגשות, אבל עצם קיומו מבסס את הכל. יש קסם, אבל בני האדם לא מודעים אליו, ויש מכשפים, ציידים וערפדים ששומרים על קיומם בסודיות.
זה העיקרון, לחומר מלא:
http://web-creatures.net/rpg/module...c&t=5619&sid=89073c63a68f27507c591fa95026e5c0

די דומה ל רוב המשחקים של White Wolf
 
ההיסטוריה של העולם שלי כפי שהיא מוכרת לשחקנים היא רשימות עתיקות של שושלת ארוכה לשליט של אחד משבטי השמש הנקבריים. הנה חלק ממנה:

שבטי השמש היו מתיישבים הראשונים ביבשת החדשה. הם הגיעו בסירות לדרום היבשת בתקווה למצוא התחלה חדשה בעולם חדש (לכן הם גם כינו את העולם "היבשת החדשה"). עשרת שבטי השמש התפרסו על פני השטח הפורה שגילו בדרום. ההתפרסות שלהם נתחמה על ידי המדבר שהקיף את הממלכה ממערב ומצפון ועל ידי רכס ההרים שתחם אותה ממזרח. הם קראו לארצם "נקבר" שפירושו - "הארץ הטובה".
במשך מאה שנים חיו שבטי השמש בנפרד עד עלייתו של כוהן אחד ששמו אבד עם ההיסטוריה. השמועות נפוצו במהרה כי אותו כוהן נבחר על ידי טאומה ("אל השמש") עצמו להנהיג את השבטים. שליחים נשלחו מכל שבט, לעמוד בפני המשיח החדש ולוודא, אם אכן מדובר בנבחרו של טאומה עלי האדמה. כולם חזרו כשאור בעיניהם. כאחד, קמו כל ראשי השבטים ויצאו אל גבעות הטורקיז כדי להיווכח במו עיניהם. איש לא יודע מה קרה באותה פגישה הרת גורל בין עשרת מנהיגי השבטים והכהן אבל בסופה שבו כל המנהיגים לנחלתם והכריזו כי שבטי השמש לא קיימים עוד וכי מאותו רגע ואילך ישנו עם אחד תחת שלטונו הגורף של טאומה. וכמובן, שליחו עלי אדמות שהוכתר מאותו רגע כ"המלך הכהן".
על פי הרישומים המלך הכהן שלט במשך 400 שנה על נקבר (תעלומה בפני עצמה, בעקבות העובדה שמדובר בבן אדם) ונעלם במהלך החורבן הגדול.

זהו לבינתיים. אני אספר על החורבן הגדול בהזדמנות.
 
בע... להיכנס לכמה היסטוריה יש לנקסורין תיהיה התאבדות.
רק נגיד, שלקחתי את כל מה שידעתי, את כל מה שלמדתי מאורבך ומקריאת מאמרים שונים... ואני בהתליכים מאוד לא החלטיים של בניית נקסורין מחדש. עסק מורכב.
מקורות מרכזיים להשראה:
הבלגיריאד ומלוריאן המצויינים של דיוויד אדינגס ואשתו לי אדינגס, הרואיקה כמו שאני אוהב אותה.
סטארקראפט.
צפייה חולנית ביותר מידי אנימה וקריאת יותר מידי מאנגה.
דיונים ארוכים מידי עם ידיד הידוע בשם טוסט.

אינפרנל, גם כן.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה
Top