• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הגמד ראזאק

Crozius Arcanum!

פונדקאי ותיק
רציתי לשתף אתכם בדמות שלי בהאקמאסטר.... התחלתי אותה - מדובר בגמד אלכוהוליסט שעובד בטברנה באיזו עיר... הוא עובד לפעמים כמכין שיכר (47% בהכנת שיכר!! זה מצוין יחסית לדרגה ראשונה!) ולפעמים בתור זה שמעיף אנשים בעייתיים החוצה מהבר והולך איתם מכות בכניסה...
אז היום העברנו הרפתקאה - תנו לי לתת לכם ציטוט של דוקטור וואנג הDM (חשוב לדעת: לגמד לוקח כ4 שניות לגמור כוס בירה של ליטר):
"...לפתע נכנס איש גבוה, שעל פי סמל התליון שעל צווארו היה ניתן לדעת שמדובר בפליט מהעיר נוב (noob). גראדאק - גמד ידיד שלך - התחיל לצרוח: "כל הפשיטות של האל מתים בעיר הם בגלל החלאות האלה שבאו איתך מנוב! אחיין שלי שעובד במשמר העיר כמעט נהרג שלשום!! אני דורש פיצויים!!!". האיש הגבוה אמר: "תסתום חתיכת גמד מטונף! אין לי קשר לזה! במקום שממנו אני באתי לא היה מכובד לדבר ככה אל מישהו!"."
ואז, לאחר שהוא הכפיש את גזע הגמדים - לקחתי לגימה מהשיכר, קמתי מהכיסא ואמרתי לבחור מנוב:"שמע, אם אתה רוצה צא החוצה ותגמור את זה. אבל אם אתה לא רוצה אל תגיד מילה רעה על גמדים, כי פעם הבאה שתגיד משהו כזה על גמדים זה יהיה הדבר האחרון שתגיד בחיים שלך!!"
הפליט מנוב אמר:"אני מצטער, אבל תגיד לו שיפסיק להיטפל אלי כי באתי מנוב... זה מאוד לא מכובד מצידו".
התיישבתי חזרה ועשיתי לגמד הידיד שלי סימן כזה של "תרגיע, זה בסדר", ואז הוא אמר: "אבל ראזאק - אתה יודע שהחלאות האלה הם האחראים לכל זה!!".
מכיוון שהבוס שלי - שהיה גם הידיד שלי ביקש ממני שלא יהיו מכות בבר - אמרתי "תנו לי 4 שניות". גמרתי כוס שיכר (4 שניות לכוס של ליטר - זוכרים?? :wink:), וליוויתי את שני האדונים החוצה.
גראדאק תקע אגרוף בבטנו של הפליט ההוא מנוב, והפליט הרים את גראדאק, דפק אותו באדמה, הטיח אותו בקיר, והלך משם.
אני, בהרגשה טובה - שיצאתי בסדר עם החבר שלי (סיפקתי לו הזדמנות למכות) ועם הבוס שלי (המכות היו מחוץ לבר ככה שלא נגרם נזק ולאורחי הטברנה הייתה הצגה משעשעת - ואפילו קיבלתי טיפ מהבחור הנובי לפני שהוא הלך!!), וכמובן בגלל שהיו מכות - נכנסתי לבר ולגמתי בהנאה עוד 4-5 כוסות שיכר...

(מעניין לציין שגמד לוחם מתחיל לקבל סחרחורת רק אחרי 13 ליטר שיכר... איזה סבבה זה...).
בקיצור - זו היא תמצית מעלליו של ראזאק הגמד שלי... אין מצב שבו אני לא עובר ליד טברנת האלבטרוס הרוקד והשמח של פארדו מבלי להיכנס ל15 שניות (4 כדי להגיע לבר, 3 כדי למזוג ליטר שיכר, 4 כדי לגמור את כוס השיכר ועוד 4 כדי לצאת החוצה)...

מחר אני אספר לכם על מה קרה כשנכנסה חבורת אלפים מרושעים שלא אהבה את השיכר שלי :wink:

The oldman אמר/ה:
DEXter אמר/ה:
ומה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? :?
אתה יכול לקרוא אותו. או לא לקרוא אותו, בחירה שלך.

או:
שאתה יכול לבשל אותו עם קצת קישואים, פלפלים ירוקים, פפריקה, מלח, פלפל (לא יותר מדי), בסיר גדול. תביא את הכל לרתיחה ואז תנמיך את האש, תכסה את הסיר ותמתין חצי שעה.
ממ... ממ... תענוג!

הנה הסיפור שבו שמרתי באחד הלילות בבר ושלושה אלפים מרושעים (grellz או grundge elves - בהאקמאסטר יש 4 גזעי אלפים) נכנסו לבר....

אז ככה - מספר שבועות לאחר שסמטאות העיר טוהרו מזוהמת האל מתים והעיר חזרה לשלוותה עם נציב עירוני עליון חדש, באחד הלילות, הגיע תורי לשמור. באותו לילה היה מספר מכובד של אנשים בטברנת האלבטרוס השמח והרוקד של פארדו, וכולם נהנו ושרו וצחקו וכו' וכו'. באיזשהו שלב כולם דממו והביטו לעבר הכניסה... עמדה שמה חבורה קטנה - שמנתה שלושה אלפים מרושעים.
הם התיישבו על אחד השולחנות במרכז, דיברו בקולי קולות ודרשו בירה. באותו יום אני הייתי גם מכין השיכר... הגשתי להם שיכר לא מעובד עד הסוף (יצא לי 52 בD100, הייתי צריך 47 ומטה כדי שהשיכר יצא טוב, ו5 ומטה כדי שהוא יצא משובח), שהיה לו גם קצת טעם של שתן (באמת שלא הרבה!!! רק... קצת... השלווה בעיר לאחרונה נמאסה עלי :wink:). בקיצור אני הסתובבתי לבר ללגום עוד שיכר, ולא לגמתי חצי ליטר (=2 שניות), וכבר נשמע קול יריקה וצעקה של "איחס! מי הכין את החרא הזה?!!". סובבתי את ראשי, וכאשר הם הסתכלו עלי לגמי במשך שניה נוספת, ובקול קריר אם כי צרוד ובאסי אמרתי:"אני. יש בעיה?". שלושתם התקרבו אלי... הגבוה ביניהם התנשא לגובה של כמעט 170... בערך 55 ס"מ יותר ממני (בגלגול הגובה יצא לי שאני נמוך אפילו לגזע שלי... ויחסית לגמד אני גם די רזה). אחד מהם אמר:"אז שדתע לך שיש לזה טעם של חרא... ומאחר שאתה עשית את זה - בוא נשחק - גמד!". עשיתי להם סימן עם היד, לגמתי את השניה האחרונה מכוס השיכר הגדולה, פלטתי גיהוק ארוך ובריא, ניגבתי את הזקן בשרוול, וקמתי.
נשמעו עוד קולות של גרירת כיסא, ועוד 3 גמדים שהיו ידידים טובים שלי (וקיבלו את השיכר הטוב שלי - שבגלגול להכנתו יצא לי בין 2ל-4 בD100 :wink:). אחד החזיק בידו קנקן שיכר, אחד הרים כיסא, ואחד הפשיל את שרווליו וחשף ידים עבות ושעירות. אני גם הפשלתי שרוולים וחשפתי את שרירי, מה שהבהיל אותם (flex muscles... איזה כישור, איזה כישור...) מעט. ואז התחילה תגרת הידים. מכיווןן שזה היה בבר לא הייתה לי אפשרות לפתוח אותם עם זוג גרזני היד שלי, אז נאלצתי להשתמש בכישורי הלחימה המלוכלכת והלחימה בבארים שלי...
האלף שהיה הכי קרוב אלי קיבל אגרוף ישר לסרעפת והחל יורק דם. הגמד עם קנקן השיכר החטיא את אחד האלפים ופוצץ את הקנקן על הקיר המרוחק. שניות לאחר רעש התנפצות הקנקן נשמע רעש של עץ נשבר - ובמבט חטוף ראיתי אלף רוכן ולידו גמד עם רגל שבורה של כיסא מעץ. הגמד השלישי שבא לעזרתי היה מסורבל ולא הצליח לפגוע. האלף הגבוה בעט בי, אחד האלפים פצח בברייק-דאנס על אחד השולחנות במטרה לבעוט בי ובחברי אבל מה לעשות - אנחנו היינו נמוכים מדי. האלף השלישי נתן אגרוף לגמד המסורבל מכולם, מה שהרגיז אותו אפילו יותר...
בסיבוב השני קפצתי בזעם על גבו של אחד האלפים ושברתי לו את היד (לחימה מלוכלכת זוכרים?), בעוד הגמד עם רגל הכיסא תקע אותה מתחת לחגורתו של אחד האלפים האחרים. אחד האלפים ניצל את העובדה שאני על גב של מישהו כדי לתת לי מרפק בגב, ולפני שהוא הספיק לפגוע הוא חטף קנקן שיכר מלא בדיוק באף (קריטיקל היט!), והתעוור זמנית מהרסיסים ומהשיכר המשובח. האלף השלישי שכבר דימם מהאף החליט שכדאי לו ללכת, וברח על נפשו. שני האלפים האחרים חטפו עוד קצת מכות עד שהם התעלפו.
את אחד האלפים המעולפים אני ועוד גמד סחבו לשירותים הציבורים וטבלנו אותו בבור צואה, ולאחר מכן השלכנו אותו על הקרקע החולית, ואת האלף השני הצלחנו להעיף לנהר הביוב בעודו מעולף והוא התעורר שמה והתחיל לצרוח).
ובהרגשה אופטימית חיסלתי עוד כמה ליטרים של שיכר... אין כמו שמירה על טברנות...

חח אכן ראזאק הוא דמות כלבבי... אני זוכר איך התחילה המסורת כאילו זה היה אתמול (כי זה באמת היה אתמול): הדילמה הוצבה בפני ראזאק, האם הוא שומר על עבודתו ועל הרכוש של חברו, האם הוא ישמור על הצדק, והאם הוא יעזור לחברו השני... הסברתי לבן דודי שיש לו מקום לנקוט פעולה אחת, והוא סימן לי בידו להאט את הקצב, ואמר "אאאא אני חושב שאני אשתה בירה"

מוזהב

ואמיר: זה לא ליטר ל4 שניות זה פינט ל 4 שניות...

חח אכן ראזאק הוא דמות כלבבי... אני זוכר איך התחילה המסורת כאילו זה היה אתמול (כי זה באמת היה אתמול): הדילמה הוצבה בפני ראזאק, האם הוא שומר על עבודתו ועל הרכוש של חברו, האם הוא ישמור על הצדק, והאם הוא יעזור לחברו השני... הסברתי לבן דודי שיש לו מקום לנקוט פעולה אחת, והוא סימן לי בידו להאט את הקצב, ואמר "אאאא אני חושב שאני אשתה בירה"

מוזהב

doctor wang אמר/ה:

מוזהב

וואי אני לא יכול לחכות!
זה מעצבן!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה