-מוכר 9 Dark Elf Corsairs, כולם מורכבים, מתוכם 8 מורכבים לבסיס.
יש עוד אחד מהם, מורכב וצבוע מזוויע, אני נותן אותו חינם למי שקונה את השאר.
נמכר!

-מיניטורות של מו"ד, במצב מצויין (לא נגעתי, רק פתחתי מהניילון ושמתי במגירה, כי קיבלתי את זה מתנה ואין לי מה לעשות עם זה.). אוקיי, יש לי:
1.אלפית אפלה עם סייף.
2.אישה-חתולה כזו עם שריון קל ושתי חרבות: אחת מעוקלת (לא רחבה) ואחת קצרה (רק קצת יותר גדולה מפגיון.
3. יצור קטן ומוזר שיש לו שריון עור, עור ירוק וחיוור, מגן מעץ שחור וסכין. יש לו שיער לבן.
4.נמר/לביאה כזואתי.
5. יצר שנראה כמו אזר פרמיטבי עם שלוש ידיים. הוא מחזיק עצם גדולה ומחודדת (ומגניבה, ).
6. איש-נמר גדול ומגניב, יש לו רק קצת צבע לבן מיותר על יד שמאל ולכן הוא נמכר במחיר שווה לשאר למרות שהוא מיניטורה גדולה (בגודל בסיס).
7. משהו שנרא כמו בן-אנוש גדול רק עם שיער אדום על הראש וגם על היידים (זה בולט), הוא עומד על סלע, יש לו פגיון (בנדן) וחרב מעוקלת מגניבה כזאת (כמו חרב קצרה עבה רק מעוקל).
8.אלף עם חרב ארוכה (קצת עקומה, ככה קיבלתי אות המיניטורה).
בנוסף, יצור קטן (באמת, הבסיס שלו קטן יותר משל האחרים) וירוק שנראה כמו רוח מגניבה למי שקונה את כולם.
כולם במצב טוב, אף אחד לא שבור וכל הקטע הזה.
יש לי את הכרטיס נתונים של 7,8,6 ו5.
8- 40 ש"ח
7- 30 ש"ח
6- 20 ש"ח
אני לא מוכר פחות משישה.
דברו איתי בפרטי (אני עונה ונכנס פעם ביום לפורום).

rc: -ספר צבא של האורקים ובגובלינים,חדש כמו מהחנות, של המהדורה השביעית.
נקנה בGW (בסניף שלהם באמסטרדם) לפני שלושה ימים.
50 שקל, אתם מאמינים מה שהולך כאן? זה 70 שקל פחות מהחנות!
47 (5 נמכרו כבר...) גובליני לילה, מורכבים. יש גם מפקדים,נושאי דגל, מוזיקאים, שאמאן וביג בוס. כולם מפלסטיק. במצב מעולה. 130 שקל על כולם, ויש מצב שאני ארד במחיר.
9 רוכבי עכבישים, מורכבים, מצב מעולה ללא טיפת צבע. 40 ש"ח על כולם.
9 אורקים שחורים, לא מורכבים ולא כלום. אופציית גרזן כפול בשתי יידים אחת צבועה. אחד נוסף צבוע שלא מורכב לבסיס ונתלשה לו יד (אני לא מסתדר איתו. את היד אפשר לחבר בקלות (והיא צבועה), פשוט כל פעם שאני מחבר אותה זה מתפרק לי). 60 ש"ח.
נמכרו האורקים השחורים.