הגיע הזמן למכור כל מה שפשוט שוכב אצלי ללא מעש, והפעם, נקרונס:
מונוליט - 150 ש"ח צבוע בסכמה ירוקה מסורתית ומורכב כולו עם תוספת של "אבני חן" מרובעות בדפנות. (עולה 280 בפריק)
50-40 לוחמים - 100 ש"ח ל-10 לוחמים, מתוכם 16 מורכבים וצבועים, 4 רק הגוף צבוע והזרועות לא צבועות ומפורקות. וכל השאר מודבקים לגוף (הזרועות בנפרד) ומושחרים, אבל לא צבועים. (אני לא זוכר כמה בדיוק יש לי) (אם אני לא טועה, הם עולים משהו בסביבות 140-170 ש"ח בפריק)
5 אימורטלים - 20 ש"ח לאחד (הם עולים 50-70 בחנות) כולם צבועים בסכמה ברונזה מתכת. ל
4 פאראיות - 20 ש"ח לאחד, כולן צבועות בסכמה לבן מתכת. (50-70 בפריק)
2 wreith- אחד צבוע בסכמה אדומה (אחד הנסיונות הראשונים שלי להיילייט, יצא ממש יפה) ועוד אחד מפורק עם כל הצבע מוסר ממנו. 40 ש"ח לאחד, אין לי מושג כמה הם בפריק
דיסטרוייר לורד צבוע 50 ש"ח (100-120 בפריק)
נקרון לורד צבוע - 30 ש"ח (70 בפריק)
2 טומב ספיידרס - אחד מפורק לגמרי ואחד צבוע ומורכב - 50 ש"ח לכל אחד (110 ש"ח בפריק)
3-4 דיסטרויירס כבדים - 60 ש"ח לכל אחד כולם לא מורכבים ורק תותח אחד או שניים צבועים (110 ש"ח בפריק)
6-7 דיסטרויירס - 3 מורכבים וצבועים. 50 ש"ח לאחד. (100 בפריק)
קודקס נקרון - 50 ש"ח (120 אני חושב, בפריק)
סקאראב סווארמס - 1-2 ינתנו במתנה עם כל 10 לוחמים רגילים.
יש לי גם מגנטים קטנים וחזקים מאוד כדי שתוכלו להפוך דיסטרויירס להאבי דיסטרויירס ובחזרה , זה חוסך הרבה כסף, ואני השתמשתי בהם כל הזמן (במקום להדביק את זרוע הנשק, מדביקים מגנט לשקע הכתף ומגנט אחד לתותח הרגיל ולתותח הכבד, ואז מחליפים לפי מה שצריך לרשימה.)
בקיצור, אפשר לראות שכמעט כל דבר נמכר בקרוב ל 50% מהמחיר המלא. ואני חושב שזו עסקה ממש שווה למי שרוצה להרחיב את הצבא שלו עם איזה מונוליט אימתני
הודעות פרטיות יתקבלו בשמחה.
נ.ב. כל המחירים ההשוואתיים נעשו בהתאם למה שהיה לפני כמה חודשים, ביום שישי האחרון הייתי בפריק, ודיסטרוייר שעלתה אז 80 עולה היום 100, אז שאר המחירים שרשומים כטווח פשוט לא הייתי בטוח ולא רציתי סתם לרשום.
נמכר!!! (לחו"ל...)