• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

האם העמותה למשחקי תפקידים עוד קיימת?

לפני שנים רבות הייתי חבר עמותה, ואז הפסקתי. היתה עוד תקופה שהם תמכו בגלגול גורלי.

עם זאת, בשלוש-ארבע השנים האחרונות נדמה שאין קול ואין עונה מהעמותה. בשיח האחרון שלי לפני איזה שנתיים עם יו״ר העמותה דאז (שפרשה) לא הבנתי מה צופן העתיד.

אני לא רוצה לדון ביתרונות או מגרעות של העמותה, ואין ספק שימי הזוהר שלה חלפו מזמן, אבל נדמה שהלכה למעשה היא חדלה מלהתקיים? או שיש עדיין פעילות כלשהי?

רשמית היא קיימת – בפועל אני לא בטוח כמה ומה היא עושה.
לפי אתר רשם העמותות יש ישות משפטית פעילה (שמאחרת מאוד בהגשת דו"חות שנתיים). באתר פסטיבל אייקון העמותה מופיעה כאחד המארגנים אבל המידע עליה נראה כמו העתק-הדבק משנים קודמות. יש אתר, אבל רוב הדפים בו שבורים.

the Nerubian the Nerubian השאלה שלי נולדה מהאתר של אייקון - והבאנר על כרטיס החבר החדש של העמותה. כשלוחצים עליו מגיעים לאתר שבור לגמרי…

גם האתר של אייקון חורק ומיושן. מניח שהוא על תשתית עתיקה ואף אחד לא מעז ו/או יודע איך להתעסק איתו.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
אחד ממסעות החלום המופרעים ביותר שהיו לנו בקמפיין קת'ולהו "אימה על האוריינט אקספרס".
למישהו יצא אולי לשחק/להריץ את תרחיש האימה בקת'ולהו "The Derelict"?
סוף סוף הגיעה חרב הלארפ שלי! עכשיו רק צריך למצוא לה שם.

AD_4nXe_IF8Da4PQvoRNQ_4WIKZf2_PfgPKpEMe-nxkdN0mqSVxc3bJNHnEqv5HNoUbEGXvOb7DbvNN022A2chUA8hdzGWtxQyN4QBC6rVXmB8zpVfs9979e_02JBAIOYbhZk7wxTyMGOg
חזרה