• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקוניקון 26 - בוטלה ההרשמה המוקדמת למנחים?

ראיתי שהתוכנייה כבר עלתה, אבל בניגוד לשנים קודמות לא קיבלתי מייל בנוגע להרשמה מוקדמת. גם הבנתי במעורפל מאחד מהמארגנים שאולי לא תהיה, ועכשיו אני מבין שגם לא בדקתי האם המנחים מקבלים כניסה חינם לכל האירועים כמו בשנים קודמות. אשמח להבהרות על שני הנושאים.

היי היי, כזכור – לכנס דרקוניקון יש אתר משודרג עם ממשק חדש הרבה יותר נוח למנחים.
אחד מהקשיים בשנים קודמות היה שכרטיסי חינם ניתנו למנחים באופן ידני, כך שכל שינוי של המנחה בבחירת המשחקים החינמיים שלו, שינוי שלהם (לדוגמה אם פתאום עלה לאתר משחק חדש שנראה מגניב מאוד), ובפרט הסדרת התשלום למנחי משחק אחד שביקשו להירשם ליותר ממשחק אחד ולכן היו צריכים לשלם בהנחה – גרמה למנחים הללו להמתין לתגובה של גורם מצוות המתנדבים ולעתים המקום הפנוי שהם בנו עליו במשחק אחד פשוט נתפס בינתיים.

השדרוג החדש מאפשר למנחים להתחבר לאתר ביום חמישי הקרוב ולהירשם באותו הזמן כמו כל האחרים, עם הנחה אוטומטית בהתאם למספר המשחקים שהם מריצים.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
חזרה