• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מנוע האפוקליפסה דרקונים ונתונים 186- מפלצת מוזיקלית- עיר בערפל-אבודים בים

מנסה לכתוב קייס

ליד המזח נמצאה גופה של אדם קרוב בשנות העשרה לחייו תחילת שנות ה20 המוקדמות

החשודים העיקריים הם אנשי הנמל

כיוונים למיתוסים חשודים: סירנה ,החלילן מהמלין ,קפטן הוק, נסי

מיתוס: קפטן הוק לוגוס - מנהל אתרים פיראטי

מיתוס :סירנה : לוגוס זמרת יוצרת

מיתוס: החלילן מהמלין לוגוס: מפיק מוזיקלי

מיתוס: נסי לוגוס:? (מנסה עוד לחשוב)

האמת זה כיוון בשני החלקים שנשלחו השבוע גם מוזיקה וגם דגים נשמע כמו קייס טוב

עריכה אחרונה:
אבל זה דרקונים ונתונים ישן! תוסיפי דגים...
אין שום בעיה עם להגיש דברים לאתגרים קודמים- מה שחשוב הוא לא מתי כותבים, אלא מה כותבים.

מנסה לכתוב קייס
ובכן, מה שנתת כרגע הוא לא קייס, אלא קונספט כללי לאחד. בואי ננסה להרחיב עליו קצת- מי הקורבן? מי הרוצח? מה הייתה מערכת היחסים ביניהם? אולי מדובר בבחור שיצא עם זמרת (שער של מיתוס הסירנה) והיה חבר מתעלל, ולכן היא הרגה אותו? אולי היא רצתה להשיג משהו שיש לו- יכול להיות שהיא פושעת שפיתתה אותו, גנבה ממנו משהו, סיממה אותו, ואולי אפילו בטעות נתנה לו מנה גדולה מדי והוא מת ועכשיו היא מנסה לטשטש את העקבות שלה?

מה בנוגע לחשודים האפשריים האחרים? מי הם, ומה מערכות היחסים שלו איתם? למה הם חשודים אפשריים? אולי הוא התעמת עם מנהל של אתר הורדות פיראטי (שער של קפטן הוק) כיוון שהאתר מכר באופן לא חוקי הקלטות פיראטיות של השירים של חברה שלו? אולי הוא בכלל היה חבר בלהקה, עם הסירנה כסולנית וחבר שלו כחלילן (שער של החלילן מהמלין, יש לו עכברוש מחמד) והיה ביניהם ריב גדול?

בכללי, את נוטה לפרסם רעיונות כלליים, ואז נוטשת אותם במקום לפתח אותם. זה חבל, כי לרעיונות הללו יש הרבה פוטנציאל- אבל כמו שאי אפשר לגדל פרחים אם זורעים זרעים באדמה ואז לא משקים אותם, גם חומר למשחקי תפקידים (או כל קטע סיפורי ויצירתי אחר) אי אפשר ליצור בלי לפתח את הרעיון הראשוני.

ניסיתי לעקוב אחרי כמה נושאים לרעיון הזה במקביל זה רעיון טוב ,בדרך כלל אני מעלה דברים שמעניינים אותי שקשורים לנושא באופן הכי פשוט ואחר כך אני מרחיבה

ואני רוצה לפתח דברים פשוט כנראה קשה לי להרחיב באופן מכני

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה